rena-ta49 30.01.16, 09:59 www.tvn24.pl/krakow,50/szesciu-chorych-na-swinska-grype-w-krakowskim-szpitalu,614998.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
al-szamanka Re: Zaraza w Polsce 30.01.16, 20:25 Szczepiłam się na grypę na początku listopada, ale i tak staram się uważać. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Zaraza w Polsce 02.02.16, 10:12 rena-ta49 napisała: > Ja się nie szczepię i teraz choruję Różnie to jest, Renata. Ja w zeszlym roku po raz pierwszy w moim życiu miałam grypę, pomimo że szczepiona. Ale przebieg był o wiele lżejszy. Taka szczepionka nie chroni też przez zwykłym zaziębieniem, czy zapaleniem oskrzeli. Sama borykam się już od ponad tygodnia z zapaleniem strun głosowych, katarem i kaszlem. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Zaraza w Polsce 02.02.16, 10:48 Ja bardzo źle znoszę gorączkę, trzeba wreszcie pomyśleć o szczepieniu się. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Zaraza w Polsce 02.02.16, 12:26 rena-ta49 napisała: > Ja bardzo źle znoszę gorączkę, > trzeba wreszcie pomyśleć o szczepieniu się. Mam to samo, już 37 zbija mnie z nóg. Tym razem gorączki nie miałam żadnej, ale katar i kaszel brzydki, do tego przez dwa dni piszczałam jak mysz przez te obłożone struny głosowe. Odpowiedz Link
al.1 Re: Zaraza w Polsce 01.02.16, 21:13 Gdyby nie całowali świnek w ryjek, to nie byłoby tej grypy. Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Zaraza w Polsce 02.02.16, 13:57 Wirusa najlepiej utopić w alkoholu. Dzień, dwa terapii i po ptakach, znaczy po grypie Odpowiedz Link
m.maska Re: Zaraza w Polsce 02.02.16, 16:11 czarek_sz napisał: > Wirusa najlepiej utopić w alkoholu. Dzień, dwa terapii i po ptakach, znaczy po > grypie Czarek wie co pisze ale to nie na kazdego dziala Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Zaraza w Polsce 02.02.16, 16:51 Janeczka wie co na mnie działa Maseczko jest moim lekarzem i nie tylko co do ciała ale i co do duszy. Uwierz mi ale tak jest. Ma błogosławioną rękę. Ona w ogóle jest błogosławiona. Bóg zesłał Tę kobietę takiemu draniowi jak ja ? nie ma źle ze mną. Szanuję kocham i robię co mogę dla Janeczki. Dużo robię przysięgam. I zawsze będę. Dla Niej wszystko będę robił Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Zaraza w Polsce 02.02.16, 18:19 m.maska napisała: > czarek_sz napisał: > > > Wirusa najlepiej utopić w alkoholu. Dzień, dwa terapii i po ptakach, zna > czy po > > grypie > > Czarek wie co pisze ale to nie na kazdego dziala Tego jestem pewnaAle ja nie potrafię tak się leczyć Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Zaraza w Polsce 02.02.16, 18:20 czarek_sz napisał: > Wirusa najlepiej utopić w alkoholu. Dzień, dwa terapii i po ptakach, znaczy po > grypie Wiadomo,że spirytus konserwuje Ale ja nie toleruję alkoholu. Odpowiedz Link