al.1 04.03.17, 10:24 po wypowiedzi o kobietach w Europarlamencie. Tacy ludzie reprezuntuja Polske. Co za wstyd. www.se.pl/wiadomosci/polityka/korwin-mikke-slono-zaplaci-za-komentarze-o-kobietach_960745.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarek_sz Re: Kompromitacja JKM 04.03.17, 10:43 Jak dla mnie to niezrównoważony człowiek, bo tak się zachowuje. I ja go nie wybierałem. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Kompromitacja JKM 04.03.17, 12:11 czarek_sz napisał: > Jak dla mnie to niezrównoważony człowiek, bo tak się zachowuje. I ja go nie wyb > ierałem. To b.inteligentny człowiek,on po prostu jest prowokatorem. Pamiętacie ,że kiedy on mówił ,że idzie to parlamentu europejskiego by rozwalać go od wewnątrz.Kiedy już się tam dostał i zasmakował kasy w euro, to już nie chce rozwalać? Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Re: Kompromitacja JKM 04.03.17, 11:09 Eeeetam, powiedzial prawdę, czy to kompromitacja? Odpowiedz Link
al.1 Re: Kompromitacja JKM 04.03.17, 11:46 tadeusz_ski.51 napisał: > Eeeetam, powiedzial prawdę, czy to kompromitacja? Są opanie i opinie. Nawet gdyby tak było, to inteligencja niekoniecznie musi iść w parze z pracowitością i lepszą czy wydajniejszą pracą. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Kompromitacja JKM 04.03.17, 11:48 To nie pierwsza kontrowersyjna wypowiedź Korwina. Pamiętacie tę o chorych dzieciach? natemat.pl/169927,korwin-mikke-o-chorych-umyslowo-dzieciach-posylanie-idioty-do-szkoly-to-jest-katorga-dla-tego-debila Ktoś jednak wybiera takich chamów ,takie same chamy? Ps. Niechby to powiedział o b. posłance Grodzkiej,że jest mniejsza Odpowiedz Link
rena-ta49 Parlament Europejski ukarał posła Korwin-Mikke 14.03.17, 16:16 karą 9180 Euro. www.spiegel.de/politik/ausland/europaparlament-bestraft-janusz-korwin-mikke-fuer-frauenfeindlichkeit-a-1138720.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter&utm_campaign=spiegel_24#ref=rss Odpowiedz Link