Z biuletynu j. Zięby.
1. Dla tych, którzy mieszkają w USA i mają kanał PolVision...
PIERWSZY odcinek cykliczny w każdy wtorek o 8:30 pm.
“Chicagowski wieczór z Jerzym Ziębą”
(link on-line będzie dostępny po programie o 9:00 pm na stronie telewizji”
www.polvision.com/
2. Następny krok w tworzeniu chorób poprzez zmianę "normy".
Zrobili to już wcześniej z cukrzycą, cholesterolem, a teraz dalsze zaniżenie normy
i już setki tysięcy "chorych" na nadciśnienie mamy na następny dzień ...
www.polskieradio.com/news_det.aspx?id=114977&kat=18
3. Profesor Rudolf Klimek i szczepionkach przeciw HPV
www.youtube.com/watch?v=DoSHywUKI78&t=2s
4. Grypowa ściema..
newsbook.pl/2017/11/12/uczeni-z-pensylwanii-szczepionka-przeciw-grypie-to-gigantyczne-oszustwo/
Z dat w tych artykułach wynika, że ta grypa powinna być w Polsce już dano temu...
www.polishexpress.co.uk/do-europy-nadciaga-grypa-australijska-na-ktora-nie-ma-szczepionki
www.fakt.pl/wydarzenia/swiat/smiertelna-epidemia-grypy-szaleje-e-australii/2x9jldd
a tutaj: kobieta szczepiona przeciw grypie i zmarła ?????
www.dziennikzachodni.pl/serwisy/zdrowie/a/nowy-wirus-grypy-h3n2-dotrze-do-polski-jest-niezwykle-grozny,12527314/
5. ZAPRASZAM
kongresnaturoterapii.pl/#program
6. Byłem tam, (podkomisja do spraw ustawy o GMO) widziałem słyszałem i potwierdzam : WPROWADZĄ NAM GMO !!!!
Poprawki zgłoszone przez posła dra Jarosława Sachajkę były PRO - Polskie!!! WSZYSCY zebrani reprezentujący NARÓD te poprawki poparli.
Poparł je też młody człowiek reprezentujący PiS (!!!), który w iście "rejtański" sposób niemalże błagał swoich kolegów z PiS, żeby nie akceptowali poprawek "Pana głuchego" czyli PiS !!
"Teraz okazuje się, że tymi osobami które blokują całkowity zakaz GMO na terenie Polski są osoby z BIURA ANALIZ SEJMOWYCH!!!"
Oczywiście, to towarzycho pracuje na "smyczy" ministra.
Pełny tekst bardzo proszę przeczytać tutaj:
akademiapolityczna.wordpress.com/…/skandal-gmo-czy…/
Jak to się działo, posłuchajcie:
www.youtube.com/watch?v=uQPT0Utpbkg&t=7s
Niestety, większość Polaków nie ma najmniejszego pojęcia, jak to zagraża przyszłym naszym pokoleniom. Tego oczywiście sprzedajne media nie nagłaśniają.
Będziemy płakać gorzkimi łzami... będziemy 😞, ale... wtedy już będzie za późno.
7. Czytać... myśleć, bo z Wprost czy GW się tego nie dowiemy
szczepienia.wybudzeni.com/2017/11/13/zmiennosc-rytmu-zatokowego-dr-debra-gambrell/
8. To trzeba koniecznie ZOBACZYĆ !!!! Jeśli ktoś nie mam konta na FB, nie poprosi kogoś kto ma!!
www.facebook.com/medicalcannahlm/videos/722283691302540/
I mój wpis na FB:
Tak się dzieje z polskimi dziećmi też !! Są ich TYSIĄCE ! Ale.. jakiemuś niedouczonemu p-osłowi czy senatorowi to wcale nie przeszkadza.
A co tam... przepchnijmy dla świętego spokoju ustawę, która takim chorym NIC NIE DAJE, niech się plebs ucieszy, że przecież COŚ żeśmy zrobili dla tych chorych...
NIGDY nie będzie można tej sprawy załatwić w odpowiedni sposób BEZ upraw tego zioła prowadzonych w Polsce !!
Z tego co wiem, miało tak być... ale, senat taką możliwość odrzucił ! (poprawcie jeśli się mylę)
Tak cierpią polskie dzieci przez WAS posłowie i senatorowie.
P R Z E Z W A S !!!
9. Myślałem, że spadnę z krzesła !!! Oświadczenie !!!

))
Niedługo będą o mnie pisać Orędzia do Narodu !!!
wyborcza.pl/7,75247,22635280,oswiadczenie-gazety-wyborczej-w-zwiazku-z-publikacja-rozmowy.html
Biedni... psychicznie zniewoleni...

Czy te niemieckie media musza się tak kompromitować ? Mają to we krwi czy co?
"Wprost" wypisuje na mnie stek absolutnych kłamstw i insynuacji sprytnie manipulując rodzinami zmarłych, ale za chwile reklamuje moje wystąpienie !!! Oczywiście kasy za reklamę nie zwraca.
A poza tym, w wersji elektronicznej artykuły o mnie były PŁATNE !!

Szok... ostrzegają naiwnych ludzi przed strasznym zjawiskiem pod tytułem "Znachor Zięba", ale za to ostrzeżenie już chcą, żeby ludzie im zapłacili. Tak na głupich żerują
Teraz Gazeta Wyborcza !
Przeprasza resztkę niektórych z pozostałych swoich czytelników za opublikowanie wywiadu ze mną w ramach REKLAMY "Dni Alergii Ecorganica" w Warszawie !!!
Ale... kasy (powaaaażnej) za reklamę NIE ZWRÓCILI, bo....po pierwsze pieniądze im już nie śmierdzą, a po drugie "przeprosiny" nic ich nie kosztują

A za wzięcie za reklamę kasy już nie przepraszają !

Skoro są tacy "święci" to niech kasę za reklamę oddadzą !!
A co najważniejsze, to, że napisali tak ! :
"Wszystkich, którzy są urażeni tą publikacją, a zwłaszcza tych, których mogłaby ona skłonić do skorzystania z metod propagowanych przez Jerzego Ziębę, serdecznie przepraszamy."
Myślałem, że się ze śmiechu nie podniosę z podłogi

)))
Co chwile wrzucam tu różnego rodzaju zgłoszenia, gdzie "metody propagowane przez Jerzego Ziębę", pomogły ludziom, kiedy medycyna rockefellerowska ich całkowicie zawiodła. Jest przecież też świetna grupa, która takie zgłoszenia tu zbiera! Niech powiedzą, to tym, lub tym :
ukryteterapie.pl/strona/pomoglo
A teraz :
1. Cytat ": dziennikarze zajmujący się nauką i medycyną, w wyraźny sposób odcinają się od wspomnianych metod"
Można skonać... dziennikarze krytykują naturoterapię, o której nie mają bladego pojęcia, tak samo jak tzw. "niektóre (!!!) środowiska medyczne".
2. Cytat : "Wszystkich, którzy są urażeni tą publikacją, a zwłaszcza tych, których mogłaby ona skłonić do skorzystania z metod propagowanych przez Jerzego Ziębę, serdecznie przepraszamy."
A czytał ktoś ten wywiad? Bardzo proszę... CO w tym wywiadzie było niewłaściwego ???
A było to tak :
Skontaktowała się ze mną bardzo miła Pani Redaktor z Gazety Wyborczej z pytaniem czy mogłaby zrobić ze mną wywiad. Odpowiedziałem, że tak pod warunkiem, że będzie w pełni autoryzowany.
Napisała, przesłała do autoryzacji, przeczytałem, podpisałem - pełna kultura.
Pani Redaktor, pomimo mojej akceptacji, pewne części jednak w końcowej wersji opuściła, bo.... pewnie zwierzchnicy po prostu "zrobili na żółto"....

)))))))))))))))
Gazecie Wyborczej za reklamę po stokroć dziękuję !!!!

))))))) Efekty publikacji "Wprost" mamy już widoczne !! Teraz kolej na GW !

)))