Dodaj do ulubionych

Kretynka w kretyniki politycznej,

16.08.21, 21:40
już nie pisze "WYPIE*DALAĆ" ,już nie chce sie skrobać , już nawet nie chce talibów uczyć tolerancji, o LGBT itd.....?tylko woła do PiS-owskiej dyktatury o pomoc:
https://pbs.twimg.com/media/E87SMoSXMAYEudN?format=jpg&name=large

www.polsatnews.pl/wiadomosc/2021-08-15/afganistan-polka-w-oblezonym-kabulu-trwa-napiecie-i-wyczekiwanie/
Obserwuj wątek
    • rena-ta49 Re: Kretynka w kretyniki politycznej, 17.08.21, 08:23
      Niecałe 3 miesiące temu ambasada USA w Afganistanie zajmowała się promowaniem "miesiąca LGBT" (w islamskim kraju!) by teraz w panice uciekać z Kabulu. To pokazuje jak postępowcy są oderwani od rzeczywistości i zaczadzeni ideologią. Lewactwo to naprawdę zagrożenie dla świata
      twitter.com/Maciejevvski/status/1427207453624647686
      • al-szamanka Re: Kretynka w kretyniki politycznej, 17.08.21, 11:41
        rena-ta49 napisała:

> Niecałe 3 miesiące temu ambasada USA w Afganistanie zajmowała się promowaniem "
        > miesiąca LGBT" (w islamskim kraju!)
        by teraz w panice uciekać z Kabulu. To poka
        > zuje jak postępowcy są oderwani od rzeczywistości i zaczadzeni ideologią. Lewac
        > two to naprawdę zagrożenie dla świata

Rece opadaja, to juz jest tak skonczony debilizm i kompletny brak myslenia, ze az zeby bola.
        • rena-ta49 Re: Kretynka w kretyniki politycznej, 18.08.21, 07:51
          Zaraz stwierdzi,ze talibowie jednak nie są otwarci na lewicowe poglądy i LGBT?
    • al-szamanka Re: Kretynka w kretyniki politycznej, 17.08.21, 13:58
      "- Nie jestem w stanie odpowiedzieć na pytanie, czy uda mi się ewakuować. To będzie zależało od rozwoju sytuacji - powiedziała dziennikarka z Polski"

Ale jezeli bedzie mogla wrocic do Polski, to niech jeszcze dokona kolejnej aborcji... i to jak najszybciej, bo czasu malo. Jak juz zostanie przetransportowana do kraju, to bedzie sie miala czym chwalic.
      • rena-ta49 Re: Kretynka w kretyniki politycznej, 18.08.21, 07:37
        al-szamanka napisała:

> "- Nie jestem w stanie odpowiedzieć na pytanie, czy uda mi się ewakuować. To bę
        > dzie zależało od rozwoju sytuacji - powiedziała dziennikarka z Polski"
        >
        > Ale jezeli bedzie mogla wrocic do Polski, to niech jeszcze dokona kolejnej abor
        > cji... i to jak najszybciej, bo czasu malo. Jak juz zostanie przetransportowana
        > do kraju, to bedzie sie miala czym chwalic.
        >

Koniecznie niech dokona jeszcze aborcji i niech zorganizuje "marsz równości" w Afganistanie.
        "Krytyka polityczna" to lewactwo,które jak wiemy zbyt inteligencja nie grzeszy.
    • m.maska Re: Kretynka w kretyniki politycznej, 18.08.21, 00:23
      Niech ja Polsat ewakuuje...
      • al-szamanka Re: Kretynka w kretyniki politycznej, 18.08.21, 15:30
        m.maska napisała:

> Niech ja Polsat ewakuuje...
        >

O tak, Polsat wyjatkowo sie do tego nadaje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka