rena-ta49 15.03.25, 17:07 "Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej." - Albert Einstein Szczególnie lewacka!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
al-szamanka Re: Wszechświat 16.03.25, 15:21 Znam ten cytat od dawna, w przypadku lewactwa zdaje egzamin w stu procentach do kwadratu. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Wszechświat 18.03.25, 23:01 A tak a propos, czy myslisz, ze lewactwo ten cytat zrozumie? Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Wszechświat 19.03.25, 18:49 al-szamanka napisała: > A tak a propos, czy myslisz, ze lewactwo ten cytat zrozumie? > Mam poważne wątpliwości,jak czytam ich wysrywy. Lewactwo, któremu brak moralnego kręgosłupa, które sokzburaka uważa za opiniotwórczy portal. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Wszechświat 19.03.25, 18:43 al-szamanka napisała: > Znam ten cytat od dawna, w przypadku lewactwa zdaje egzamin w stu procentach do > kwadratu. > Dlatego przypomniałam lewactwu ten cytat,bo chyba o nim zapominają! Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Wszechświat 20.03.25, 13:52 rena-ta49 napisała: > Dlatego przypomniałam lewactwu ten cytat,bo chyba o nim zapominają! Podejrzewam nawet, ze nigdy go nie czytali, onety i TVNy nie takie rzeczy im przekazuja. Odpowiedz Link