tadeusz_ski.51 27.02.08, 10:04 ♠ pik - liść > liść figowy > Ewa > naga kobieta haha... dobre, nie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tadeusz_ski.51 Trefl ♣ 27.02.08, 10:09 na dobrą sprawę też liść (kasztana czy jakiegoś tam...) ale jeśli puścić wodze wyobraźni, to można dopatrzeć się męskiego przyrodzenia w zwisie. Widziane od przodu z góry pod kątem. No, może nie tak całkiem, ale... DD Odpowiedz Link
rotman69 Re: Trefl ♣ 27.02.08, 10:13 tylko kaczy dziób ma na końcu ....wypadek miał jakiś Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Re: Trefl ♣ 27.02.08, 10:29 No właśnie, to jest wada trefla! Ten środkowy element powinien być dużo dłuższy i grubszy DD Odpowiedz Link
rotman69 Re: Trefl ♣ 27.02.08, 10:44 ponoć kobiety nie zwracają uwagi na dlugość i grubość a jakość Odpowiedz Link
przeorysza_wagina Re: Trefl ♣ 27.02.08, 13:50 rotman69 napisał: > ponoć kobiety nie zwracają uwagi na dlugość i grubość a jakość Na długość nie, ale gruby ma być! I jakość jest też ważna Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Kier ♥ 27.02.08, 10:33 czyli serduszko. Mnie się wcale nie kojarzy z sercem! Zupełnie nie z sercem! Może Wagina napisze z czym to się kojarzy? Jakby tak na tym czerwonym serduszku namalować w środku ciemną podłużną plamę... DD Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Re: Kier ♥ 27.02.08, 10:58 No popatrz jakie to dziwne, mamy jednakowe skojarzenia! DDDD Odpowiedz Link
0yotte Re: Z czym kojarzą Wam się poniższe znaki? 27.02.08, 11:19 no tak... to typowo męski punkt widzenia, zwłaszcza, jeśli chodzi o trefl... chyba jeszcze nie widziałam trefla z tej męskiej perspektywny... ;PPP z dziewczyńskich durnych młodych czasów pamiętam, zę pik oznaczał bruneta, trefl szatyna, kier ciemnego blondyna, a karo jasnego blondyna ;P Odpowiedz Link
rotman69 Re: Z czym kojarzą Wam się poniższe znaki? 27.02.08, 11:38 to chyba jak sobie wróżyłaś jakiego księcia będziesz miała Odpowiedz Link
0yotte Re: Z czym kojarzą Wam się poniższe znaki? 27.02.08, 11:53 no tak, oczywiście ale gdybym wtedy znała Wasze skojarzenia... uuuuu... ;PPP Odpowiedz Link
0yotte Re: Z czym kojarzą Wam się poniższe znaki? 27.02.08, 11:58 a tak w ogóle to pamiętam, zę jako dziecko nazywałam karciane kolory jak następuje: kier = czerwo karo = dzwonki pik = wino trefl = żołędzie noooooo..... to teraz z czym Wam się kojarzy....???? ;P Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Re: Z czym kojarzą Wam się poniższe znaki? 27.02.08, 12:36 No właśnie, sama widzisz, że trefl = żołędzie, pasuje jak ulał do naszych skojarzeń, a nawet przysłowia: chłop jak dąb a jaja jak żołędzie! DD Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Eeeeno Legwanka, czy to ma wystarczyć za 29.02.08, 20:50 legwan4 napisała: > DDD --------- cały Twój komentarz? A może by tak coś całym zdaniem? No proszę, proszę... DD Odpowiedz Link
darima_ka Głodnemu chleb na myśli? 27.02.08, 22:09 Istnieje pewna liczba czynników wpływających na mniejszą lub większą częstotliwość pojawiania się takich skojarzeń. Są to: dynamika potrzeb seksualnych - kogoś o dużym temperamencie częściej "obłażą seksiki", generalna postawa wobec seksu - ci, którzy go lubią, myślą o nim częściej oraz poziom zaspokojenia - wiadomo, głodnemu chleb na myśli. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Głodnemu chleb na myśli? 28.02.08, 18:49 Chyba Darimko trafiłaś , Tadeusza skojarzenia często są ukierunkowane erotycznie ) Odpowiedz Link
przeorysza_wagina Re: Głodnemu chleb na myśli? 28.02.08, 19:28 Każdej, zdrowej kobiety również skojarzenia są uwarunkowane erotycznie Odpowiedz Link
samantha.1 Re: Głodnemu chleb na myśli? 29.02.08, 20:09 Ujjjj, to ja mocno niezdrowa kobita jestem z pewnościa, bo mnie wszystko ,to nie kojarzy się z erotyką nie,nie;PP Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Uuuuu Samanta, to faktycznie coś 29.02.08, 20:47 z Tobą nie tak? Może nie trafiłaś jeszcze na właściwego faceta, który by rozbudził w Tobie namiętności? Chyba że masz jakiś problem genetyczny, to nic się nie da zrobić... A Ty faktycznie jesteś kobietą? Taką normalną, zdrową? Odpowiedz Link
samantha.1 Re: Uuuuu Samanta, to faktycznie coś 29.02.08, 20:48 Masz ochotę sprawdzać? ;P Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Re: Uuuuu Samanta, to faktycznie coś 29.02.08, 20:58 samantha.1 napisała: > Masz ochotę sprawdzać? ;P -------- Ty mnie tu nie podpuszczaj, najpierw piszesz że nie kojarzysz z seksem a teraz żeby sprawdzić? I to ja? Może lepiej sprawdź to z facetem zbliżonym wiekowo, bo na "rozruszanie" trzydziestolatki nie bardzo mam ochotę, może już się do tego nie nadaję, może wolę takie, które wiedzą czego chcieć ode mnie? Po prostu wygodnictwo połączone z lenistwem, haha... odpuszczam niewypieszczone DD Odpowiedz Link
samantha.1 Haha, ale cykor ;DDD 29.02.08, 21:00 Przestraszyłeś sie hahaha, ale jaja Tadeusz" myka"zrobił;DDD Odpowiedz Link
przeorysza_wagina ... 29.02.08, 21:05 tadeusz_ski.51 napisał: > Ty mnie tu nie podpuszczaj, najpierw piszesz że nie kojarzysz z seksem a teraz > żeby sprawdzić? I to ja? Może lepiej sprawdź to z facetem zbliżonym wiekowo, b > o > na "rozruszanie" trzydziestolatki nie bardzo mam ochotę, może już się do tego > nie nadaję, może wolę takie, które wiedzą czego chcieć ode mnie? Po prostu > wygodnictwo połączone z lenistwem, haha... odpuszczam niewypieszczone DD **** Nie do mnie, ale odpowiem. Trzydziestolatka powinna być już rozbuchana. Powoli wchodzi w ten czas, gdy kobieta pozbywa się hamulców, może przy odpowiednim mężczyźnie albo i nie. Odpowiedz Link