darima_ka 29.04.08, 19:30 Czy zawsze określa człowieka wyzutego z uczuć ,czy czasem spotykacie ludzi z takim wyrazem twarzy,czy może to tylko maska? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
legwan4 Re: "Zimny" wyraz twarzy 29.04.08, 19:35 Często mam okazję się przekonać,że to bardzo mylne odbieranie innych.Czasami miły wygląd potrafi zrobić,paskudny zonk:[i na odwrót też. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: "Zimny" wyraz twarzy 29.04.08, 20:32 Racja pierwsze wrażenia są czasem mylące osoby te są często bardzo ciepłe w kontaktach) Odpowiedz Link
inka-1 Re: "Zimny" wyraz twarzy 29.04.08, 19:37 moge o sobie powiedziec ze jestem osoba powazna z wygladu...moge wydawac sie nieprzystepna a taka chyba nie jestem...(to moje odczucie co do mojej osoby) Mialam okazje poznac ludzi o lodowatym wrecz spojzeniu i z pozoru ,,waznych-zimnych"-okazywali sie cudownymi ludzmi .. Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 No i tu się mylisz Inka 29.04.08, 19:44 inka-1 napisała: > moge o sobie powiedziec ze jestem osoba powazna z wygladu...moge > wydawac sie nieprzystepna a taka chyba nie jestem...(to moje > odczucie co do mojej osoby) --------- Bo właśnie że mi nie dajesz do Siebie przystępu! I nie jest to żadne "wydawanie się", tylko szczera prawda! Jesteś właśnie że nieprzystępna! A szkoda Inka, a szkoda... DD Odpowiedz Link
inka-1 Tadeusz a Ty znowu... 30.04.08, 21:01 swoje...nie o takiej dostepnosci rozmawiamy....Tadziu ziemia ...ziemia...a Ty wciaz w chmurkach Odpowiedz Link
darima_ka Re: "Zimny" wyraz twarzy 29.04.08, 19:44 Właśnie dokładnie taka jestem jak Inka opisuje ,a odbierana jestem jako zimna , zadzierająca nosa!!! Odpowiedz Link
ewelinkowska Re: "Zimny" wyraz twarzy 29.04.08, 20:21 a ze mna jest w odwrotny sposob...mnie odbieraja jako wesola dziewczyne z wiecznie przyklejonym usmiechem do twarzy natomiast moj byly facet mial wlasnie taka specyfike, ze nigdy nie moglam odgadnąć z jego twarzy co czuje, o czym mysli...mial zimna twarz...do czasu az sie usmiechnal Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: "Zimny" wyraz twarzy 29.04.08, 20:27 A ja jestem osobą stale uśmiechniętą , nawet jak jest mi źle to staram się uśmiechać) Odpowiedz Link
darima_ka Przybieram od tej pory 30.04.08, 20:32 Swój zimny wyraz twarzy i nie będę gadała z Tadziem, bo robi ze mnie kochającą inaczej ;DDD Odpowiedz Link
zak-1 Re: Przybieram od tej pory 30.04.08, 21:06 Kamienna twarz przydaje sie przy pokerze .Tam wszyscy by takie chcieli mieć Odpowiedz Link
darima_ka Re: Przybieram od tej pory 30.04.08, 21:09 szkoda ,że nie nauczyłam się grać w pokera;DDD Odpowiedz Link
zak-1 Re: Przybieram od tej pory 30.04.08, 21:20 Nic straconego - to bardzo prosta gra , moje dzieci szybko ja podchwyciły - są lepsze odemnie )) Odpowiedz Link
darima_ka Re: Przybieram od tej pory 30.04.08, 21:21 Bo dzieci szybko nawet szybciej od nas sobie przyswajają DD Odpowiedz Link
zak-1 Re: Przybieram od tej pory 30.04.08, 21:26 szczegolnie to -czego nie powinni .Do tego maja szczegolny talent)) Odpowiedz Link
samantha.1 Kamienna Twarz 01.05.08, 09:10 Nie jest mi obca, kiedyś miałam z takim człowiekiem problemy trudno jest odgadnąć co tak naprawdę myśli! Odpowiedz Link