iwoncia102 07.07.08, 11:58 moze bedzie dzien że i do mnie słonko zaswieci chociaz czytając niekture tu wypowiedzi troche mi lżej pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rotman69 Re: Dzięki ze jestescie 07.07.08, 12:05 do każdego słonko świeci głowa do góry ))) Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Ja mam tak samo Iwoncia :-) 07.07.08, 12:15 iwoncia102 napisała: > ...czytając niektóre tu wypowiedzi trochę mi lżej pozdrawiam -------- Szczególnie gdy czytam kukułę, ona jest bezkonkurencyjna w rozśmieszaniu mnie... hahaha, hihihi, pozdrawiam Odpowiedz Link
iwoncia102 Re: Dzięki ze jestescie 07.07.08, 12:30 W sobote odebralam wyniki mammografi z Ambulansu do ktorego weszlam bo stal darmowo koło koscioła i juz na jutro jestem zarejestrowna do kliniki echh i jak tu spac spokojnie.a dopiero sie martwilam gdzie znajde lekarza Endykrynologa bo bardzo tarczyca mi dokucza czy zawsze biednemu wiatr w oczy???? . Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 No jasne! 07.07.08, 12:48 rotman69 napisał: > nie myśl o najgorszym --------- Iwonka, mister Rotman dobrze radzi, a ja jeszcze dopowiem - poczytaj sobie kukułę... hehehe.... zaraz te czarne myśli przejdą Ci jak ręką odjął.. hahaha... Odpowiedz Link
iwoncia102 Re: No jasne! 07.07.08, 12:53 hehe tez czytalam dzięki wychodze z domu i bede udawac wszystko ok pozdrawiam jak wroce to was poczytam czy grzeczni byliscie .Kupie po drodze wam lody ale zimne pa Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Dzięki ze jestescie 07.07.08, 14:09 Pomyśl ,jak dobrze się stało ,że ten ambulans akurat teraz tam stał widocznie tak musiało być , i już samo to jest optymistyczne, bo co mogłoby być za rok? Powodzenia) Odpowiedz Link
inka-1 Re: Dzięki ze jestescie 07.07.08, 14:25 Popieram Renatke...moze to wlasnie w pore ambulans sie pojawil,ato wcale nie oznacza tych najgorszych decyzji i rokowan...bedzie dobrze... Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Re: Dzięki ze jestescie 08.07.08, 10:23 Inka ma rację, popieram Ineczkę Odpowiedz Link
darima_ka Re: Dzięki ze jestescie 08.07.08, 16:27 Iwonciu koniecznie daj znać ,jak wyszły badania! Odpowiedz Link
darima_ka Re: Dzięki ze jestescie 07.07.08, 16:30 Ono (to słonko) świeci zawsze i dla każdego z nas, musimy tylko chcieć to zauważyć, Więcej optymizmu będzie ok , musi być nie ma innej opcji Odpowiedz Link
azmb Re: Dzięki ze jestescie 07.07.08, 20:55 Przyznam się Wam- nie robię mammografii. Po pierwsze nie wierzę w jej profilaktyczne znaczenie, czytałam krytyczne podejście lekarza niekonwencjonalnego (powiedzmy, że można to zlekceważyć), a najgorsze jest to- boję się..... Odpowiedz Link
azmb Re: Dzięki ze jestescie 07.07.08, 21:02 qure, mój wpis był 13.... naprawiam to szybko Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Co prawisz Azmb? 08.07.08, 10:26 azmb napisała: > qure, mój wpis był 13.... > naprawiam to szybko ----------- Nic nie rozumiem? Odpowiedz Link
darima_ka Re: Dzięki ze jestescie 08.07.08, 16:12 Najważniejsze ,żeby samej badać swoje piersi, a i do lekarza na badania kontrolne chodzić, mój lekarz każdorazowo przy badaniu, sprawdza moje piersi! Odpowiedz Link
iwoncia102 Re: Dzięki ze jestescie 08.07.08, 21:08 Buziaki dla gosci ktorzy tu mnie odwiedzili hmm nawet zainteresowali sie moimi cy.......haha dzieki za pol roku ponownie wyniki czy beda jakies zmiany.Czyli ok myślalam ze bedzie gorzej ale gorzej z moja tarczyca tym bardziej sie martwie na kase chorych wszdzie sie obeznałam dopiero po nowym roku.pozdrawiam Odpowiedz Link
azmb Re: Darima ma rację 08.07.08, 21:12 Tadziu, jakoś mi tak wyszło z tym 13 wpisem, może coś popierniczyłam... już nie pamiętam dlatego nie wyjaśnię Ci, co prawię, bom sklerozowata jest Odpowiedz Link
darima_ka Re: Darima ma rację 08.07.08, 21:40 Oooo, masz wymyśliła ,sobie chorobę wmawia, Odpowiedz Link
iwoncia102 Re: Darima ma rację 08.07.08, 21:51 Darima skoro mnie nie polozyli to tylko dlatego że niechca zolzy trzymac u siebie zawsze reaguje emocjonalnie jak sie cos przykrego dowiem a pozniej juz umie se wytlumaczyc ,,,,,,lalalalll Odpowiedz Link
inka-1 Ty to bys zaraz chciala sie .. 08.07.08, 21:56 polozyc...i wszystko w czarnych kolorach widziec... Podeslac rozowe okularki i cieplych ,pozytywnych fluidow moge odrazu jak chcesz. Pozytywnie prosze patrzec na swiat....zalecenie specjalisty...potraktuj jak recepte.. Odpowiedz Link
darima_ka Tak Ineczki proszę się słuchać:DD 08.07.08, 22:08 To naprawdę mądra, życzliwa i dobra istotka jest , wierz mi, i ma rację D Odpowiedz Link
iwoncia102 Re: Ty to bys zaraz chciala sie .. 08.07.08, 22:13 Ja nie chce rozowych okularkow ja chce wwwwwwww rozowych okularkach ONEGO heheh Odpowiedz Link
inka-1 ONEGO powiadasz... 08.07.08, 22:19 oj chyba musze terapie zmienic...na recepte tez przepisac? moze gdzies dostaniesz (z pod lady).. Odpowiedz Link
iwoncia102 Re: ONEGO powiadasz... 08.07.08, 22:26 co mi po recepcie jak i tak nie ma zniżki? ale ma byc sprawdzony nie z wyprzedaży ,,,,,,,, Odpowiedz Link
inka-1 Ty masz wymagania... 08.07.08, 22:38 wiesz jakie kolejki po taki towar...na liste kolejkowa trzeba sie wpisac ,nawet z pod lady trudno oj tu juz bez ,,znajomosci nie da rady"taki unikatowy towar zdobyc...ale nie trc nadzieji Odpowiedz Link
iwoncia102 Re: Ty masz wymagania... 08.07.08, 22:50 Juz ok dowiedziałam sie że z Gminy mi sie należy wymina ,musze tylko z samego rana isc ,żeby trafic na perwszy sort,, Odpowiedz Link
inka-1 A to moze jakis Unijny przydzial.. 08.07.08, 23:18 i ja sie tez zalapie?..myslisz ze moge rano pognac do urzedu.. Odpowiedz Link
iwoncia102 Re: A to moze jakis Unijny przydzial.. 08.07.08, 23:25 Nie wiem czy ty sie nadasz bo co 13 lat sie wymiana nalezy ,jak uwazasz ze ci sie nalezy to już idz spac zebys tam byla pierwsza hahhh Odpowiedz Link
darima_ka Re: Ty masz wymagania... 09.07.08, 16:18 iwoncia102 napisała: > Juz ok dowiedziałam sie że z Gminy mi sie należy wymina ,musze tylko z sam > ego rana isc ,żeby trafic na perwszy sort,, Ty Iwońciu to masz szczęście Odpowiedz Link
darima_ka Re: Ty masz wymagania... 09.07.08, 17:38 Ojjj to w tej gminie długo stoisz pewnie postoisz w kolejce do jutra, Taka gmina DD Odpowiedz Link
iwoncia102 Re: Ty masz wymagania... 09.07.08, 17:57 już dawno wrocilam z tej Gminy tylko sprawdzam ta wymiane ,,,,,ciiiiiiiiiiii Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Ty masz wymagania... 10.07.08, 13:42 iwoncia102 napisała: > już dawno wrocilam z tej Gminy tylko sprawdzam ta wymiane ,,,,,ciiiiiiiiii > ii Wymiana się opłacała nowszy model przydzielili? > Odpowiedz Link
darima_ka Re: Ty masz wymagania... 10.07.08, 16:22 iwoncia102 napisała: > już dawno wrocilam z tej Gminy tylko sprawdzam ta wymiane ,,,,,ciiiiiiiiii > ii > Aaaa, to chyba już sprawdziła ? I na co w tej Gminie można liczyć ? może ja też się udam, i na coś porządnego się załapię? Odpowiedz Link
darima_ka Re: Ty masz wymagania... 09.07.08, 16:17 Ja to mało cierpliwości mam w kolejce stać wiec jednak chyba zrezygnuję nie wykupię tej recepty Odpowiedz Link
darima_ka Re: ONEGO powiadasz... 09.07.08, 16:15 iwoncia102 napisała: > co mi po recepcie jak i tak nie ma zniżki? ale ma byc sprawdzony nie > z wyprzedaży ,,,,,,,, Czasami warto więcej zapłacić za towar dobrej jakości Odpowiedz Link
darima_ka Re: ONEGO powiadasz... 09.07.08, 16:14 To dla mnie też ,jak z pod lady, Ineczko to ja też poproszę Odpowiedz Link
darima_ka Re: Ty to bys zaraz chciala sie .. 09.07.08, 16:12 iwoncia102 napisała: > Ja nie chce rozowych okularkow ja chce wwwwwwww rozowych okularkach ONEG > O heheh On w różowych okularkach wyglądał by co najmniej dziwnie, ale to kwestia gustu jest , Zyczę rychłego spełnienia się marzenia Odpowiedz Link
samantha.1 Re: Dzięki ze jestescie 09.07.08, 21:47 Wiesz ja też kiedyś tak chciałam ,zeby słonko dla mnie zaświeciło, a ono jest trzeba je tylko chcieć widzieć tam na niebie, świeci dla nas kazdego dnia Zyczę Ci żebyś je jutro zauważyła Odpowiedz Link