darima_ka 17.07.08, 18:10 Ale przelewy zrobić muszę , kasy się pozbyć tak mi żal....DD Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewelinkowska Re: Ufff, z bólem serca... 17.07.08, 18:11 uuuu, ja tez tego nie lubie... Odpowiedz Link
darima_ka Re: Ufff, z bólem serca... 17.07.08, 18:12 to mamy tak samo, lubię jak mi tam wpływa, ale jak mam wydać to wrrrr...;PP Odpowiedz Link
ewelinkowska Re: Ufff, z bólem serca... 17.07.08, 18:15 wiesz...ja jak dostaje wyplate to nie wiem czy plakac czy smiac sie wydatkow duzo a skad na to kasiore brac?;/ Odpowiedz Link
darima_ka Re: Ufff, z bólem serca... 17.07.08, 18:18 Linko , pracujesz sama na siebie, mieszkasz jak się domyślam u rodziców, wiec wydatki nie porównywalne do moich, ale ja zarabiam dość dobrze, jakoś sobie radzę, na pomoc zbyt nie liczę, chociaż nie powiem że jej nie mam, bo bym grzeszyła. Odpowiedz Link
ewelinkowska Re: Ufff, z bólem serca... 17.07.08, 18:33 owszem mieszkam jeszcze w domu rodzinnym ale wiesz...dojazdy do pracy, paliwo, jedzenie, oplaty za prad, internet i telefon ja place wiec to nie jest tak latwo..a tez mam swoje potrzeby. Odpowiedz Link
darima_ka Re: Ufff, z bólem serca... 17.07.08, 18:43 Prawidłowo , dokładasz się do kosztów utrzymania, i płacisz za to z czego korzystasz Ty, doskonale Ciebie rozumiem, nasze zarobki są jakie są i nic dodać , trudno jednej osobie jest się utrzymać, ale z każdym rokiem będziesz miałam może lepiej... Odpowiedz Link
inka-1 Re: Ufff, z bólem serca... 17.07.08, 18:16 oj boli..boli.. i najgorsze ze to takie nienamacalne ..zaplacone i co nic sie nowego nie ma..oplaty ,oplaty..niecierpie Odpowiedz Link
darima_ka Hi,hi tak odwlekałam... 17.07.08, 18:45 ze Bank mnie wylogował..., ale już to mam za sobą ;PP Odpowiedz Link
darima_ka Re: Hi,hi tak odwlekałam... 17.07.08, 19:29 O 400PLN zubożyłam konto buuu, a od soboty nie będę już sama, to wolę nie myśleć co na powitanie dzieciątko sobie umyśli;PP Odpowiedz Link
zak-1 Re: Hi,hi tak odwlekałam... 17.07.08, 19:36 . Nie lubię pisać o pieniądzach , ale jak już zaczęłyscie ....Starszy dostal się na upragniony kierunek , i dopiero teraz mi się zacznie .... brrrr wolę nie myśleć . Odpowiedz Link
inka-1 Dzieci to skarbonka bez dna.. 17.07.08, 19:40 ale i radosc wiec niech tam kosztuja...boli jak sie te oplaty za gaz,swiatlo ... Odpowiedz Link
darima_ka Re: Dziecko juz wraca.. 18.07.08, 15:38 inka-1 napisała: > ale to szybko zlecialo .. No jutro rano już będzie oj jaka ja stęskniona Odpowiedz Link
darima_ka Re: Hi,hi tak odwlekałam... 18.07.08, 15:37 zak-1 napisał: > . Nie lubię pisać o pieniądzach , ale jak już > zaczęłyscie ....Starszy dostal się na upragniony kierunek , i > dopiero teraz mi się zacznie .... brrrr wolę nie myśleć . Zak małe dzieci mały kłopot, duże..... wiesz nie? Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Aaaaaaaaa, ale na ciuchy i duperele 18.07.08, 14:32 to kasę wydajecie bez żadnych bólów, nie? hehehe... Odpowiedz Link
darima_ka Re: Aaaaaaaaa, ale na ciuchy i duperele 18.07.08, 16:04 tadeusz_ski.51 napisał: > to kasę wydajecie bez żadnych bólów, nie? hehehe... Też z bólem ,ale jakże innym hihi Odpowiedz Link