04.08.08, 10:27
www.polishbellydancer.com/index.html
Uffff, super laska, moja znajoma, forumowa tylko! Żebyście nie myśleli że...
no wiem co możecie pomyśleć wink
Obserwuj wątek
    • ewelinkowska Re: Ewelina 04.08.08, 13:40
      dobrze, ze dodales forumowatongue_out i "tylko"...
      ale wiesz, masz racje w jednym..Eweliny potrafia super tanczycbig_grin
      • ravenheart1 Re: Ewelina 04.08.08, 13:50
        Ewelina - to osoba mądra, o wzniosłych ideałach, stara się być samodzielna w myśleniu i działaniu. W swym postępowaniu kieruje się durz dozą odpowiedzialności, czyni wszystko rozsądnie, a uciech życiowych zażywa z umiarem. Nigdy nie narzuca się innym. Osoby te są często altruistami, poświęcają wiele swych sił i czasu ludziom potrzebującym. W miłości są przewrotne, a w rodzinie dość niestałe.

Ewelina:

Imię to prawdopodobnie oznacza radość, światło.

Charakter: Kobiety te mają zdecydowanie nie łatwy charakter. Są pracowite, ale też zazdrosne, posiadają dużo czułości i miłości dla innych. Są introwertyczkami, to znaczy, że mają skłonność do zamykania się w sobie i nie zawsze ujawniają swe myśli i uczucia. Mają wielką pewność siebie i dużą dozę zdecydowania. W miłości łatwo je obrazić czy zranić. Są zaborcze, ale bardziej z chęci ochraniania innych, niż posiadania ich. Zdolne są do głębokiej przyjaźni, ale ograniczają liczbę przyjaciół i starannie ich dobierają. Najważniejsza jest dla nich radość dawania.

Pochodzenie:celtyckie

z dwóch różnych stron zapodałem ... i nic nie ma o tańcach ...
      • rena-ta49 Re: Ewelina 04.08.08, 14:10
        Bo to nie o Ciebie chodzi Ewelinkosmile)
    • rena-ta49 Re: Ewelina 04.08.08, 14:09
      Piękna kobieta , nawet domyślam się na którym forum pisała swego czasusmile)
      • ewelinkowska Re: Ewelina 04.08.08, 15:42
        teraz to juz zglupialam...tongue_out o kogo chodzi?
        • tadeusz_ski.51 No jak o kogo? 04.08.08, 15:54
          O tą Ewelinę www.polishbellydancer.com/index.html Polinkę Ewelinkę (nick
          polishbellydancer). A bo Ty Ewelinka myślisz, że tylko jedna jesteś taka śliczna
          laska, co? Hahaha... oj zarozumiała jest ta "nasza" Ewelinka... big_grinDDD

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka