gazetowe_konto_z_debetem 07.11.08, 17:49 Koniec remontu? Panele prezentują się jak należy, a meble stoją tam, gdzie powinny? Zadowolona z efektu? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
darima_ka Re: Darima. 07.11.08, 18:32 Zadowolona tylko mam już dosyć wszystkiego , dobrze ze weekend to nareszcie odpocznę, bo ja jak ta głupia do nocy z porządkami walczyłam Odpowiedz Link
gazetowe_konto_z_debetem Re: Darima. 07.11.08, 18:50 Za to jutro obudzisz się w odnowionym i wysprzątanym domku Dobry humor gwaratowany. Ostatnio we wrześniu miałam kilka dni malowania, tapetowania, mycia... wszystko własnymi siłami, ja i mąż. Wiem jak to smakuje. Odpowiedz Link
darima_ka Re: Darima. 07.11.08, 18:55 Wiesz "sajgon "od czasu do czasu trzeba, chociaż gdyby nie to że mi mieszkanie zalali , to ten rok a może i przyszły bym odpuściła, ale ja nie mogłam patrzeć na te zacieki wiec jak już zaczęłam to jedno po drugim. Ale jutro będzie pełny luzik Odpowiedz Link
darima_ka Chyba najgorsze jest 07.11.08, 18:56 to sprzątanie i pranie, każdy kątek trzeba dokłanie brrr Odpowiedz Link
gazetowe_konto_z_debetem Re: Chyba najgorsze jest 07.11.08, 18:59 darima_ka napisała: > to sprzątanie i pranie, każdy kątek trzeba dokłanie brrr ohyda... nawet przed świętami nie podejmę się tego - musi im (tym świętom) wystarczyć sprzątanie z końca września. O pucowaniu okien nie mówię, bo na Barborkę obowiązkowo Odpowiedz Link
darima_ka Re: Chyba najgorsze jest 07.11.08, 19:03 Haha no tak ,ja już na święta mam zrobione, a na Barbórkę chodzę tylko do Barbary, i Jej M górnika Odpowiedz Link
gazetowe_konto_z_debetem Re: Chyba najgorsze jest 07.11.08, 19:05 Barbary żadnej nie znam, a górnika mom w domu. Biedna jestem, okna muszę wypucowac! Odpowiedz Link
inka-1 Mogla bym dzis podzialac .. 07.11.08, 19:01 remontowo,a jeszcze lepiej niszczaco bo wsciekla jestem okropnie ale ciesze sie Darimko ze juz masz po balaganie i teraz tylko cieszyc oko.. remont za to przede mną Odpowiedz Link
darima_ka Ineczkoto najpierw ... 07.11.08, 19:05 Wyładuj złość i zniszcz wyładuj frustracje ,a potem dopiero będzie satysfakcja jak zrobisz fajnieD Odpowiedz Link
gazetowe_konto_z_debetem Re: Ineczkoto najpierw ... 07.11.08, 19:06 darima_ka napisała: > Wyładuj złość i zniszcz wyładuj frustracje ,a potem dopiero będzie satysfakcja > jak zrobisz fajnieD Znaczy jak fajnie posprząta? Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Re: Darima. 07.11.08, 19:05 No to gratuluję, ja się dopiero przygotowuję. Psychicznie, finansowo i materiałowo. Odpowiedz Link
gazetowe_konto_z_debetem Re: Darima. 07.11.08, 19:07 Fizycznie też by się przydało-taniej wyjdzie Odpowiedz Link
inka-1 Dwrimka ja nie wiem czy mam prace 07.11.08, 19:08 jeszcze to raz????? synek skonczyl na pogotowiu na szyciu lapek-taki zdolny..a ja ,,klebek nerwow" Odpowiedz Link
gazetowe_konto_z_debetem Re: Dwrimka ja nie wiem czy mam prace 07.11.08, 19:09 Co się mu stało? Odpowiedz Link
darima_ka Re: Dwrimka ja nie wiem czy mam prace 07.11.08, 19:19 Co się stało Twojemu synkowi Ineczko ? Odpowiedz Link
darima_ka Inka mów nam co się stało 07.11.08, 19:28 Dlaczego nie jesteś pewna pracy , co z synkiem? Odpowiedz Link
gazetowe_konto_z_debetem Re: Inka mów nam co się stało 07.11.08, 19:36 Pewnie nie ma czasu... albo nie chce... . Odpowiedz Link
darima_ka Re: Darima. 07.11.08, 19:18 Ojjj , jak tak wszechstronnie to może długo potrwać to przygotowywanie Odpowiedz Link