Dodaj do ulubionych

Rozmyśliłem się

12.01.12, 09:00
Nie nieeee, nie chcę zająć miejsca Darimy. To i tak bez Jej zgody byłoby niemożliwe. Ponadto, takie praktyki są godne potępienia, chociażby z moralnego i czysto ludzkiego punktu widzenia. Popatrzcie, Darima ciągnie to od czterech lat, włożyła tu ogrom pracy forum.gazeta.pl/forum/w,50394,132153529,132267785,Darima_Ty_sie_nie_rozumiesz.html (ponad 37 tysięcy postów) a tu ktoś kombinuje jakby Ją z tego usunąć? To po prostu podłe!
Ale... Moi Drodzy, z takimi praktykami mamy do czynienia na codzień! I to jest ogromnie smutne, że nie potępiamy tego, że nie stosujemy w stosunku do ludzi podłych i bezwzględnych ostracyzmu towarzyskiego! Że często robimy wprost przeciwnie, przyłączamy się do cwaniaczka, uznając, że może zostać szefem i coś na tym zyskamy.
Jak chcemy poprawić ten świat, jeżeli sami uczestniczymy w jego psuciu?
Obserwuj wątek
    • tadeusz_ski.51 Oczywiście domyślam się, 12.01.12, 09:05
      że spora część forumowiczów uznała moje "zabiegi" o przejęcie tego forum jako podstęp, ściemę i wkręt, bo tak faktycznie było i świadomie w tym uczestniczyła (tu mogę na pewniaka wskazać na Kazika, ten mnie zna od wielu lat i wyczuwa ściemy... skuuubaniec, hahaha). No cóż, jako troll z natury nie mogę się oprzeć możliwościom siania zamętu i wkrętów .... jeeeeeeeee
      • flisy1 Re: Oczywiście domyślam się, 12.01.12, 09:46
        Tadziu Ty myślisz,że my jesteśmy naprawdę takimi tępakami i wzięliśmy to na poważnie ?big_grin
        • tadeusz_ski.51 Re: Oczywiście domyślam się, 12.01.12, 10:11
          Przecież wiem, że nie. Ale popatrz jaki ruch się wczoraj zrobił na forum, no i to jest wirtualny przykład ludzkich zachowań w realu. Niejako dwie pieczenie przy jednym ogniu.
          • flisy1 Re: Oczywiście domyślam się, 12.01.12, 10:15
            ruszyło bo ja referendum zrobiłem big_grin
            • tadeusz_ski.51 Re: Oczywiście domyślam się, 12.01.12, 10:22
              Tak, moja Ty "piąta kolumno", ten jeden wątek dał, jak widzę, 57 postów!
          • tadeusz_ski.51 Nasuwa się nieodparcie taki wniosek: 12.01.12, 10:20
            Całe szczęście, że jeszcze są takie pola, na które nie sięga demokracja! Popatrzcie co by się stało, gdyby tu te zasady obowiązywały? Więc proszę mi nie mówić, że demokracja to takie "cacy" ponieważ tu, na ewidentnie jasnym przykładzie udowodniłem, że demokracja de-mo-ra-li-zu-je ludzi! To dewiancki, amoralny i utopijny system!
            • rena-ta49 Re: Nasuwa się nieodparcie taki wniosek: 12.01.12, 13:54
              tadeusz_ski.51 napisał:
              "że demokracja de-mo-ra-li-zu-je ludzi! "
              I z tym się zgadzam i podpisuję się pod tym obiema ręcami smile
              Ludzie nie potrafią korzystać z demokracji!
              • tadeusz_ski.51 Re: Nasuwa się nieodparcie taki wniosek: 12.01.12, 14:27
                rena-ta49 napisała:
                > Ludzie nie potrafią korzystać z demokracji!
                ----------------
                Z socjalizmu też nie potrafili. Daj spokój takim bajdurkom, to nie ludzie są winni lecz te "pomysły na ludzi"! Ustrój społeczno-gospodarczy musi być dostosowany dla ludzi a nie odwrotnie!
                • darima_ka Re: Nasuwa się nieodparcie taki wniosek: 12.01.12, 18:18
                  *Ustrój społeczno-gospodarczy musi być dostosowany dla ludzi a nie odwrotnie! *
                  A możesz mi wytłumaczyć jak to jest dla ludzi , bo ja o takim nie słyszałam nigdy.
                  Wmawia mi się całe życie że demokracja jest dobra, chociaż ja też w niej dostrzegam zło.
      • rena-ta49 Re: Oczywiście domyślam się, 12.01.12, 13:47
        Co za szczere przyznanie się do trollowania smile
        • tadeusz_ski.51 No powiedz, że to pierwszy raz 12.01.12, 14:29
          i że Ty o tym nie wiedziałaś, że ja to jestem "urodzony troll"?
          • rena-ta49 Re: No powiedz, że to pierwszy raz 12.01.12, 14:31
            Wiedziałam ,wiedziałam ,ale miałam nadzieję ,że się poprawiłeś
            i zaprzestałeś trollowania,ale się myliłam tongue_out
            • tadeusz_ski.51 Re: No powiedz, że to pierwszy raz 12.01.12, 14:39
              Zauważ, że moje trollowanie ma sens, niesie z sobą jakieś przesłanie. Czego uczy, na cos wskazuje. To nie jest bezmyślna małpia złośliwość. Na takie trollowanie stać tylko prawdziwego trolla, więc rozpatrując obecność trolli na forach, należy stwierdzić, że są oni bardzo pożyteczni! A spróbuj sie z tym nie zgodzić Renia! Tylko spróbuj!
              • rena-ta49 Re: No powiedz, że to pierwszy raz 12.01.12, 14:41
                A spróbuję , dlaczego nie próbować? tongue_out
                Bo Ty okropny zarozumialec jesteś , wydaje Ci się że
                zbawisz świat?
                • tadeusz_ski.51 Re: No powiedz, że to pierwszy raz 12.01.12, 14:44
                  Świata nawet nie próbuję, ale Ciebie Renia chętnie bym zbawił.... bez wątpienia!
                  • rena-ta49 Re: No powiedz, że to pierwszy raz 12.01.12, 14:47
                    Mnie nie potrzebny żaden zbawiciel !
                    • tadeusz_ski.51 Re: No powiedz, że to pierwszy raz 12.01.12, 15:03
                      Renia, tego nie możesz wiedzieć póki się nie przekonasz.
                      • rena-ta49 Re: No powiedz, że to pierwszy raz 12.01.12, 15:04
                        Mam święte przekonanie smile
    • rena-ta49 Re: Rozmyśliłem się 12.01.12, 13:51
      Się nie rozmyśliłeś , tylko doskonale wiesz ,ze to nie jest możliwe technicznie póki Darima
      sama by forum nie przekazała smile
      Miałeś swoje forum , jeśli dobrze pamiętam Pod tytułem :"Bez ograniczeń tematycznych"
      Było to duże forum ,i kiedy się znudziłeś to je przekazałeś komuś,a pod nową administracją forum podupadało ,aż wreszcie je zamknięto.
      • tadeusz_ski.51 Renia wszystko o mnie wie! 12.01.12, 14:22
        Wniosek: śledzi mnie!
        • rena-ta49 Re: Renia wszystko o mnie wie! 12.01.12, 14:23
          Taaaa, wynajęła nawet detektywów hahaha tongue_out
          • tadeusz_ski.51 Re: Renia wszystko o mnie wie! 12.01.12, 14:59
            A kto Cię tam wie? Chociaż osobiście nie sądzę...
    • darima_ka Re: Rozmyśliłem się 12.01.12, 18:19
      Aa to taka "bajka" z morałem?
      A ja myślałam ze dla ściemy big_grin
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka