gazetowe_konto_z_debetem 23.11.08, 21:32 Bo Zak świeci na zielono, a u góry nic o tym nie napisano. To ja zacznę uważać na to, co piszę. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zak-1 Re: Coś tu nie tak:P 23.11.08, 21:37 Bo mi jest zielono Na zielono chyba świecą posty od przyjaciół . U mnie tylko "pmisiek kosmaty " jest na zielono a przyjaciół mam więcej . Ciebie jeszcze tam nie ma. Coś się gazecie pokickało . Odpowiedz Link
gazetowe_konto_z_debetem Re: Coś tu nie tak:P 23.11.08, 21:40 Aha Tak długo jestem na gazecie, a nie nadążam za portalowymi nowinkami. Ignoruję je choć FOF czytam często. Odpowiedz Link
zak-1 Re: Coś tu nie tak:P 23.11.08, 21:42 Napisałem chyba - bo nie jestem pewien . Darima nam to wyjaśni - prosimy ! Odpowiedz Link
darima_ka Re: Coś tu nie tak:P 23.11.08, 21:57 Nie mogę Zak nic wyjaśnić , bo niczego nie widzę , czy to było jakieś krótkotrwałe? czy jest w dalszym ciągu? Przecież na gazecie eksperymenty co dnia przeprowadzają wrrrr Odpowiedz Link
gazetowe_konto_z_debetem Re: Coś tu nie tak:P 23.11.08, 21:42 gazetowe_konto_z_debetem napisała: Oczywiście z powodu zaawansowanego wieku nie nadążam. I proszę się ni zżymać - przecież kobiety szybciej się starzeją, a jestem (prawie) równolatką Zaka > Tak długo jestem na gazecie, a nie nadążam za portalowymi nowinkami. Odpowiedz Link
zak-1 Re: Coś tu nie tak:P 23.11.08, 21:47 Nie przejmuj się . Ja też nie nadązam . Wiem tylko to co muszę . Ci co pracują na codzień na kompie mają te nowinki w małym palcu . Ja na dole nie mam kompa . Kobiety szybciej sie starzeją !!!! to straszne ... czyli mam juz starą żonę ... a nie zauwazyłem Odpowiedz Link
darima_ka Re: Coś tu nie tak:P 23.11.08, 22:00 Co najważniejsze Admini tego portalu dbają o to byśmy sie nie nudzili i urozmaicają nam czas;P Odpowiedz Link
gazetowe_konto_z_debetem Re: Coś tu nie tak:P 23.11.08, 22:13 zak-1 napisał: > a Ciebie jeszcze tam nie ma. > Coś się gazecie pokickało . Hahaha Zak przechytrzył gazetę.pl i wysłał zaproszenie. No i proszę, już jest Aja się pytam: Czemu zaproszenie wysłane przeze mnie nie skutkuje? Czyżby portal wiedział, że raczej zaproszeń nie wysyłam i się dostosował? Tak czy inaczej - usatysfakcjonowana idę spać. Dobrej nocy Państwu życzę Odpowiedz Link
darima_ka Kochani u mnie wszystko ok 23.11.08, 21:51 żadnych zmian nie widzę;P na wybiegu byłam z zwierzem Odpowiedz Link
zak-1 Re: Kochani u mnie wszystko ok 23.11.08, 21:53 I nie zasypało Cię!!! chwała Bogu .... bo u mnie sypie . Odpowiedz Link
darima_ka Re: Kochani u mnie wszystko ok 23.11.08, 21:54 Nie , teraz nie sypie , ale leży wiec uciecha dla psiaka ogromna jak on się cieszy tym śniegiem Odpowiedz Link
zak-1 Re: Kochani u mnie wszystko ok 23.11.08, 21:57 Pierwszy śnieg to uciechaprawie dla wszystkich - ja też go lubię , no nie aż tak zeby się tarzac trochę go jeszcze za mało . Odpowiedz Link
gazetowe_konto_z_debetem Re: Kochani u mnie wszystko ok 23.11.08, 22:06 zak-1 napisał: > Pierwszy śnieg to uciechaprawie dla wszystkich - ja też go lubię , > no nie aż tak zeby się tarzac trochę go jeszcze za mało . Ja śniegu niecierpię ale suka jest najszczęśliwszym stworzeniem na świecie Odpowiedz Link
gazetowe_konto_z_debetem Re: Kochani u mnie wszystko ok 23.11.08, 22:05 darima_ka napisała: > żadnych zmian nie widzę;P > na wybiegu byłam z zwierzem A ja dzis nie byłam, bo wciąż nie mam odpowiednich dutów. wczoraj byłam, dziś choruję. pies był ale nie za mna, jestem zazdrosna A miałam dzisiaj kupować buty na śniegowe spacery z psem Odpowiedz Link
zak-1 Re: Kochani u mnie wszystko ok 23.11.08, 22:12 Na spacery po śniegu faktycznie potrzebne sa dobre buty z kożuszkiem w środku i nieprzemalkalne . Ostatnimi laty miałem pecha do butów , zawszepo czasie przeciekały. Odpowiedz Link
gazetowe_konto_z_debetem Re: Kochani u mnie wszystko ok 23.11.08, 22:16 Kożuszek jak kożuszek... solidne "traktory" są potrzebne, bo suczyna silna, lubi pociągnąć i w dodatku chodzimy po ciekawych miejscach Dobranoc. Odpowiedz Link