tropem_misia1 01.01.09, 10:36 Czy cały rok będę teraz chichotać? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zak-1 Re: Wstałam i.....chichotałam. 01.01.09, 10:38 A ja się na Sylwestrze najadłem ,czy będę cały rok jesć??? Chichotaj sobie Inka- to zdrowo Odpowiedz Link
zak-1 Re: Wstałam i.....chichotałam. 01.01.09, 10:39 Tropcia Ty sę przecież prawie cały rok 2008 chichotalaś , dlaczego w tym roku miałoby być inaczej ? Odpowiedz Link
tropem_misia1 Zaku! 01.01.09, 11:44 Więcej jadłeś czy piłeś? Imionka Ci sie pomyrdały))))))) Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Wstałam i.....chichotałam. 01.01.09, 12:13 Ja Tobie życzę abyś miała cały rok powody do chichotania Odpowiedz Link
tropem_misia1 Powody były ?nie?-szczególne? 01.01.09, 12:36 Jessica Simpson : "Czy to jest kurczak czy ryba? Wiem, że to jest tuńczyk, ale czy to jest kurczak?" Britney Spears o karze śmierci: "Jestem za karą śmierci. Przestępca powinien mieć nauczkę na przyszłość!" Arnold Schwarzenegger postanowił podjąć kontrowersyjny temat małżeństw homoseksualnych. To prawdziwy dyplomata!: "Myślę, że małżeństwa homoseksualne powinny być zawierane pomiędzy mężczyzną a kobietą." Odpowiedz Link
azmb Re: Powody były ?nie?-szczególne? 01.01.09, 13:16 Tropem-misia dzieki za te cytaty, nareszcie się roześmiałam Odpowiedz Link
tropem_misia1 :)Proszę: 01.01.09, 14:04 Pani przedszkolanka pomaga dziecku założyć wysokie, zimowe butki. Szarpie się, męczy, ciągnie... - No, weszły! Spocona siedzi na podłodze, dziecko mówi: - Ale mam buciki odwrotnie... Pani patrzy, faktycznie! No to je ściągają, mordują się, sapią... Uuuf, zeszły! Wciągają je znowu, sapią, ciągną, ale nie chcą wejść..... Uuuf, weszły! Pani siedzi, dyszy a dziecko mówi: - Ale to nie moje buciki.... Pani niebezpiecznie zwężyły się oczy. Odczekała i znowu szarpie się z butami... Zeszły! Na to dziecko : -...bo to są buciki mojego brata ale mama kazała mi je nosić. Pani zacisnęła ręce mocno na szafce, odczekała, aż przestaną jej się trząść, i znowu pomaga dziecku wciągnąć buty. Wciągają, wciągają..... weszły!. - No dobrze - mówi wykończona pani - a gdzie masz rękawiczki? - W bucikach hehehe Odpowiedz Link
darima_ka Tropcia dobry początek roku... :D 01.01.09, 15:04 Za Twoją "sprawą", ależ się uśmiałam Odpowiedz Link
tropem_misia1 Radujem se 01.01.09, 17:22 darima_ka napisała: > Za Twoją "sprawą", ależ się uśmiałam ciesze się ,że towarzystwo rozbawione dla mnie to najlepszy klimat Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Ahaaaaaaaa, już wiem! 01.01.09, 17:53 Tropcia, te cytaty znanych ludzi i problemy pani przedszkolanki... hahaha, tez mnie to rozśmieszyło! Dzięki Odpowiedz Link
europa.1 Re: Wstałam i.....chichotałam. 01.01.09, 14:33 I bardzo dobrze, śmiejmy się jak najczęściejDD Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Re: Wstałam i.....chichotałam. 01.01.09, 17:09 A z czego chichotałaś Tropcia? Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 No powiedz Tropcia, powiedz 01.01.09, 17:48 To ja Ci powiem, czy tak będziesz miała przez cały rok! Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: No powiedz Tropcia, powiedz 01.01.09, 19:30 kiedy nie śmiem poza tym nie ma znaczenia , bo ponoć jak człek zaczął to nie skończy Bojam sie ,że chichotać będę z siebie(: Odpowiedz Link