tadeusz_ski.51 Re: Ludzie...Ludziom 17.03.09, 20:09 Dlatego dałem linka a nie wstawiłem obrazka, bo to drastyczne jest, nawet jak dla mnie. Odpowiedz Link
zak-1 Re: Ludzie...Ludziom 17.03.09, 23:37 Brrrr. nie umiem sobie tego bólu wyobrazic . Odpowiedz Link
krokodyl_13 Re: Ludzie...Ludziom 18.03.09, 00:13 Nie wiem jak można coś takiego zrobić już mnie trzepie. Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Przepraszam, że to zamieściłem, 18.03.09, 07:34 ale mimo tego, że jest tak drastyczne, uznałem że trzeba, aby uświadomić sobie do czego my ludzie jesteśmy zdolni. Odpowiedz Link
ziolo.zielone Re: Przepraszam, że to zamieściłem, 18.03.09, 07:40 A sądziłeś, że nie wiemy? Przecież tu dorośli ludzie piszą (mam nadzieję, że dorośli), to pewnie wiedzą. Jakiekolwiek okrucieństwo jest do popełnienia, z pewnością było i będzie popełniane. Zawsze tak było i nie wierzę, że coś się zmieni Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Przepraszam, że to zamieściłem, 18.03.09, 13:36 Największe zbrodnie popełnia siew imię ideologii! Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Niewątpliwie 18.03.09, 13:46 rena-ta49 napisała: > Największe zbrodnie popełnia sie w imię ideologii! ------ Że wspomnimy faszyzm i stalinizm Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Też się zgadzam 18.03.09, 14:32 Jeśli popatrzymy na te przypadki, które podają nam w mediach, to widać że okrucieństwo występuje powszechnie. Syn znęca się mad matką, przypalając niedołężną inwalidkę-staruszkę żelazkiem, ojciec rzuca o podłogę swoje dziecko-niemowlę, matka morduje niemowlęta i "kisi" je w beczkach... No nie wiem, dzicz z kosmosu czy co? Skąd to się bierze w ludziach? Odpowiedz Link