dorota-s2 Re: Od jutra wakacje :D 18.06.09, 22:23 Ja też,córka uczy chemii,odpocznie trochę no i wnuś przyjedzie po 20 lipca Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Od jutra wakacje :D 19.06.09, 05:59 Darimka nauczycielką? Powodów do radości jest wiele i bez wakacji , jednak tylko nauczyciele w okolicy końca czerwca dostępują uśmiechu wbrew przeciwnościom jakim np. jest pogoda . Kto zdecyduje się na leżakowanie na mokrej plaży lub wędrówki w deszczu po szlakach turystycznych . Już wakacje ? Aż spytam się wnuczki czy w poniedziałek idzie do szkoły . A jesli nie idzie .... to pójdziemy na lody . Na wielkie lody, żebyśmy je pamiętali do końca wakacji Odpowiedz Link
ryszq Re: Od jutra wakacje :D 19.06.09, 07:52 Tak czy siak okres kanikuły jest najlepszym okresem roku. Wszyscy korzystają z tej radochy. Z początkiem lipca zwiedzam Beskidy. Może w tym roku lipiec będzie łaskawszy niż zeszłoroczny. Odpowiedz Link
darima_ka Re: Od jutra wakacje :D 19.06.09, 17:42 Broń boszszsze , wszystko tylko nie nauczycielka a radość moja stad , że jak młody ma wakacje , to i ja mam , jutro na kolonie wyjazd Odpowiedz Link