Dodaj do ulubionych

internet w Wesołej

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 21:44
rozstałem się z francuską dojarką czyli telepsem który dostarczał mi internet
zwany neozdradą, poszukuje jakiegoś alternatywnego dostawcy internetu w
Wesołej proszę pomóżcie:)
Obserwuj wątek
    • u-boot_88 Re: internet w Wesołej 19.07.05, 09:34
      A w której części Wesołej?
      • Gość: Lukasz Re: internet w Wesołej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 17:59
        A dlaczego szukasz u konkurencji, z czego jestes niezadowolony, bo ja za 56 zl.
        miesiacznie mam wlasciwie pelen komfort, wszystko gra i jest ok.
        • Gość: dobi Re: internet w Wesołej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 19:02
          z pustym abonamentem wychodzi ponad 100 zl plus super drogie rozmowy na komórki
          i zagranice niech mnie poacałuja w d... wolę sferie gdzie za 0.23 zl rozmawiam z
          cała europą a na komórki mam plusa 100 min za 45zl
      • Gość: dobi Re: internet w Wesołej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 18:58
        Głowackiego przy stacji PKP
        • u-boot_88 Re: internet w Wesołej 21.07.05, 09:40
          No, to szkoda - Gdyby w Starej Miłosnej, dałbym Ci namiar na kafejke
          internetową, której właściciel ma jakieś układy z lokalnymi providerami.
          • Gość: . i co niby kafejka zamieni sie w providera ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 19:07
    • Gość: Baska Re: internet w Wesołej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 15:30
      wiem ze dostarcza net w wesolej s.intercom , ktorego ... szczerze NIE POLECAM !
      No ale zawsze mozesz sprobowac .
      Ja tam wole neo - przynajmniej jest stabilniejsza
      • Gość: . napisz pełną nazwę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 19:06
    • Gość: leszcz Re: internet w Wesołej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 07:59
      możesz sobie kupić dekoder żeby internet mieć przez satelitę dodatkowo masz
      jeszcze kanały tv widziałem takie w geant przy wejściu od strony zajezdni
      autobusowej
      • Gość: BetHooN Re: internet w Wesołej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 15:39
        OK dekoder fajna sprawa i internet przez SAT, ale co z transmisją wychodzącą ???
        przecie nie kupisz nadajnika satelitarnego, a pozostaje Ci jedynie kabelek
        telefoniczny i wyjscie z prędkością zwykłego modemu ( chyba że masz NEO, ale
        wtedy po co Ci SAT ). No chyba że chcesz tylko poczytać WWW. Z osobistego
        doswiadczenia i macania przestrzeni radiowej w Wesołej wiem że jest dostęp
        przez WLan - ale tego też nie polecam. Dociekliwej osobie ze średnią wiedzą
        informatyczną umożliwia to medium podsłuchanie transmisji, a z więkrzymi
        umiejętnościami włam do twojego PC ( chyba że Ci na tym nie zależy ) .
        P.S. Jeżeli chcesz mieć dostęp za darmo wyrywkowo - kup kartę WiFi poszukaj
        w sieci softu i pospaceruj po Wesołej z Laptopem około 10 - 20 % sieci LAN
        opartych na WiFi jest bez żadnych zabespieczeń i z domyślnymi ustawieniami
        urządzeń aktywnych sieci, co pozwala na darmowe korzystanie z sieci.
        Na poczętek możesz spróbować w rejonie MOK Wola Grzybowska ( Wulkanizacja ), a
        jak jesteś z Głowackiego to skrzyżowanie dawnej 15-go grudnia i Chodkiewicza (
        25 m w stronę Woli Grzybowskiej )

P.S. 2 Zostaje NEO - ja walczyłem z imbecylami z tepsy 10 mcy, ale teraz jest OK
        • Gość: BetHooN INFO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 16:34
          Aha, MAM NADZIEJĘ ŻE PRZECZYTAJĄ TO OSOBY KTÓRE NIE ZABEZPIECZYŁY SWOICH SIECI
          WLAN I ZASTOSUJĄ CHOCIARZ MINIMALNE ŚRODKI W CELU OCHRONY SWOICH SIECI

Pozdrawiam.
    • Gość: gosc Re: internet w Wesołej IP: *.adso.com.pl 03.08.05, 11:06
      hmm... trzeba było się podzielić łączem z sąsiadami :)
    • Gość: gość Re: internet w Wesołej IP: *.wesola.3.pl / *.warpol.pl 24.08.05, 03:10
      wesola.3.pl/
      ? :)
      • Gość: Gość Re: internet w Wesołej IP: *.wesola.3.pl / *.warpol.pl 02.09.05, 10:33
        Polecam wesola.3.pl/
        Głowackiego jest dosyć blisko Plac Wojska Polskiego, więc chyba nie powinno być
        problemu (chociaż to długa ulica, więc pewnie zależy gdzie dokładnie mieszkasz).
    • Gość: gonzo Re: internet w Wesołej IP: *.jjs.pl 24.08.05, 10:04
      www.jjs.pl
      • Gość: groszowka Re: internet w Wesołej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 21:20
        czy ktos ma doswiadczenia z ta firma jjs ? ich strona jakas chaotyczna niby
        duzo, ale brak konkretnych informacji
        • st1545 Re: internet w Wesołej 31.08.05, 13:58
          Witam, mam od roku.
          Trzeba być tolerancyjnym: burze, awarie sieci energetycznej mogą powodować
          przerwy w łączach, ale serwis usuwa to na bieżąco po zgłoszeniach SMS.
          Do codzienngo użytku wystarcza najniższa prędkość, utrzymuje się bez żadnych zacięć.
          pozdrawiam, tomek
        • Gość: JJS Re: internet w Wesołej IP: *.jjs.pl 01.09.05, 22:21
          witam

wystarczy zdzwonic o wszystkim poinformujemy mamy promocje na blokach

tel 773 16 33, 0 509 846 298
          pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka