darima_ka 03.07.09, 18:50 Miałam dzisiaj trochę spraw do załatwienia po pracy na mieście upał tak mnie zmęczył ,że nie jestem w stanie nawet obiado-kolacji zjeść , zero łaknienia , też tak macie ze zmęczenie odbiera Wam ochotę na jedzenie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dorota-s2 Re: Padam, 03.07.09, 19:19 Dzisiaj dziewczynki wracały do ośrodka,miałam masę pracy w związku z tym,to byl pracowity tydzień ale ich roześmiane paszcze będę miała przed oczami do następnego razu Odpowiedz Link
darima_ka Re: Padam, 03.07.09, 20:39 A mój młody wróci w niedzielę do domu , jak ja tęsknię Odpowiedz Link
samantha.1 Re: Padam, 03.07.09, 19:31 Jak mam nocki , to za dnia wcale prawie nie jadam , spać nie mogę bo mi upał i życie sąsiadów nie pozwala Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Też chciałbym 03.07.09, 20:53 se "padnąć" ale nie mogę. Aktualnie zasysam cz.2 Space Hacka a pozostało jeszcze cztery! Godzina na jedną, chyba nie wyrobię, dossam w niedzielę. Odpowiedz Link
darima_ka Re: Też chciałbym 03.07.09, 21:14 Oooo, do niedzieli masz trochę czasu jeszcze ;D Odpowiedz Link