troll_malowany_na_desce 27.07.09, 19:13 uważam, że są to głupie nabijaczki postówn Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wadera1953 Re: nie lubię Darimi i renaty 27.07.09, 20:38 Jaki tam trol? Trol to np. nie-lubię-gazety czy coś w tym rodzaju.Ta osoba jest nawet przyjaźnie ustosunkowana, ale wszyscy do niej z pretensjami.Jak dłużej pobędzie na forum to się okaże ,ze nie taki diabeł straszny jak go malują.Buzi ,buzi. Odpowiedz Link
darima_ka Re: nie lubię Darimi i renaty 27.07.09, 20:40 Ja też tak myślę , bo chociaż deklaruje ,że mnie nie lubi to pod różnymi nickami często tutaj pisze Odpowiedz Link
dorota-s2 Re: nie lubię Darimi i renaty 27.07.09, 22:12 Wadero cenię sobie Twoje zdanie ale zwróć uwagę że nasz Troll jest mało merytoryczny,nie jest sztuką napisać"piszesz bzdury" ale wypunktować,uzasadnić,podyskutowac,jeśli tego nie potrafi to po co się odzywa.Nie jestem żle nastawiona do trolli,niech sobie będą jak chcą,bardzo lubię Bucową,konkretna,dowcipna a naszego trolla stać tylko na napisanie np"jesteś głupia"Coś jak napisy małolatów na ścianie "Zośka jest gupia"Wadero jakie jest Twoje zdanie? Odpowiedz Link
wadera1953 Re:dorota-s2 28.07.09, 09:47 Widzisz jak to jest ,czytałam na Emerytach ,że Bucową zagryźli i to chyba wcale nie była trol. Odpowiedz Link
niepewna77 Re: nie lubię Darimi i renaty 28.07.09, 06:44 Rozumiem ze to trolowy solidaryzm Odpowiedz Link
wadera1953 Re: niepewna77 28.07.09, 09:41 Nie na próżno masz w nicku odpowiedź. A dalej lama. Cogito ergo sum. Odpowiedz Link
troll_malowany_na_desce Re: nie lubię Darimi i renaty 28.07.09, 14:31 wadera1953 napisała: > Jaki tam trol? Trol to np. nie-lubię-gazety czy coś w tym rodzaju.Ta osoba jes > t > nawet przyjaźnie ustosunkowana, ale wszyscy do niej z pretensjami.Jak dłużej > pobędzie na forum to się okaże ,ze nie taki diabeł straszny jak go malują.Buzi > ,buzi. ------------ Buźka Wadero Odpowiedz Link
darima_ka Re: nie lubię Darimi i renaty 27.07.09, 20:37 Hahaha, wiem są gusty i guściki Odpowiedz Link
ls48 Re: nie lubię Darimi i renaty 27.07.09, 21:54 Darimka i Renata nie sa zupa pomidorową żeby Je wszyscy lubili!!!!! A ja Je lubię i już Odpowiedz Link
ziolo.zielone Re: nie lubię Darimi i renaty 28.07.09, 06:50 Ja nie lubię zupy pomidorowej! Darimę i Renię owszem Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Wolno Ci nie lubić 28.07.09, 09:47 troll_malowany_na_desce napisała: > uważam, że są to głupie nabijaczki postówn ------ Ja tej opinii podzielić nie mogę, bo gdyby były głupie, to nie weszłabyś tutaj. Jeśli, jak twierdzisz "nabijają posty" to robią to dla nas, również i dla Ciebie. Gdyby były mniej aktywne, to zapewne to forum spadłoby gdzieś na dalekie miejsce i kto by tu wchodził? Poza tym, chyba ich posty nie są takie głupie, skoro wywołują zainteresowanie i prowokują dyskusję? A fakt, że i trolle to forum nawiedzają, świadczy, że nawet ich to zainteresowało! A to wcale nie jest takie łatwe, bo trolle są wybredne, na byle co się nie pchają! Odpowiedz Link
troll_malowany_na_desce Re: Wolno Ci nie lubić 28.07.09, 14:29 tadeusz_ski.51 napisał: > Ja tej opinii podzielić nie mogę, bo gdyby były głupie, to nie weszłabyś tutaj. > Jeśli, jak twierdzisz "nabijają posty" to robią to dla nas, również i dla > Ciebie. Gdyby były mniej aktywne, to zapewne to forum spadłoby gdzieś na daleki > e > miejsce i kto by tu wchodził? Poza tym, chyba ich posty nie są takie głupie, > skoro wywołują zainteresowanie i prowokują dyskusję? A fakt, że i trolle to > forum nawiedzają, świadczy, że nawet ich to zainteresowało! A to wcale nie jest > takie łatwe, bo trolle są wybredne, na byle co się nie pchają! ---------------- Z wszystkim się zgadzam Tadeuszu , ale postaw Ty się w mojej sytuacji... wszak trollem jestem. Co to za troll, który do wszystkich się uśmiecha....hę ? komuś muszę dogryzać... co nie ? Padło na te dwie panienki nic im nie będzie... świetnie się bawią PS. Tadziu powiedz mi w tajemnicy ... ta niepewna77 to klon Darimy ? Odpowiedz Link
darima_ka Re: Wolno Ci nie lubić 28.07.09, 17:46 Hahaha, wiem ,że musisz ,a to "padanie" to od czego zależy , od fazy księżyca? Ps. Tadziu jak widzę nie odpowiedział , to ja odpowiem , nie mam nic wspólnego z tym nickiem ! Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Jak to w Lipcu 28.07.09, 12:50 Kisi się ogórki a później je zjada. Taki sezon. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: nie lubię Darimi i renaty 28.07.09, 13:47 troll_malowany_na_desce napisała: > uważam, że są to głupie nabijaczki postówn Hahaha, "czegoś" było za dużo i paluszki z klawiaturą się rozmijały Trolu widzisz ,że nie zabiegam o Twoje "lubienie" absolutnie, masz prawo nie lubić mnie i kogo tylko Ci się wymarzy Twoje nie lubienie jest czysto wirtualne i mnie ono zwisa i powiewa, w realu nigdy się nie spotkamy , bo ja z "kulturalnymi inaczej" się nie spotykam.Mądra nie jestem , bo :"Mądrym może być tylko ten, kto sam siebie nie uważa za mądrego" Pozostawiam tą "mondrość " Tobie .Ale sama "mondrość" to nie wszystko trzeba jeszcze mieć trochę kultury osobistej , a Tobie jej kompletnie brak , czego dowodem jest chociażby ten post !!! Tak ,że pisz sobie co Ci się żywnie podoba , ja i tak tego czytać nie będę, szkoda oczu na takie wypociny!! Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Cichaj Renia! 28.07.09, 14:20 Na jaką cholerę Ci to jej lubienie? To podobno kobieta, więc tym bardziej olewaj. Nie wystarcza Ci, że ja Cię lubię? A może ona tak z czystej zazdrości? Nie lubi konkurencji do... no wiesz, rozumiesz... Odpowiedz Link
ziolo.zielone Re: Cichaj Renia! 28.07.09, 14:23 Słusznie Tadek mówi (cholera! znów dziś zgadzam się z Tadeuszem) cichaj Renia Ciebie lubi Tadeusz a mnie Troll malowany i to jest jakaś sprawiedliwość społeczna Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Cichaj Renia! 28.07.09, 14:25 Oooo, i o tą sprawiedliwość społeczną walczmy Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Cichaj Renia! 28.07.09, 14:37 No, nie byle jaka mi nie odpowiada , sprawiedliwość ma być sprawiedliwością jednakową dla wszystkich Odpowiedz Link
troll_malowany_na_desce Re: Cichaj Renia! 28.07.09, 14:39 rena-ta49 napisała: > No, nie byle jaka mi nie odpowiada , sprawiedliwość ma być sprawiedliwością > jednakową dla wszystkich ------- Ech Jowitko, Jowitko... stara a naiwna Odpowiedz Link
ziolo.zielone Re: Cichaj Renia! 28.07.09, 14:41 Dajże spokój, jednakowo dla wszystkich już było-Orwell sie kłania Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Cichaj Renia! 28.07.09, 14:47 No taka ze mnie idealistka , wiem ,że to utopia ,ze są równi , i równiejsi , ale ja chyba już się nie zmienię Odpowiedz Link
ziolo.zielone Re: Cichaj Renia! 28.07.09, 14:51 Doskonale Cię rozumiem, też chyba się nie zmienię i pozostanę cyniczną idealistką Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Cichaj Renia! 28.07.09, 15:13 Ja nawet cyniczną być nie potrafię Jak już się z przeprowadzką uporam , to musimy przy kawie, czy dobrych lodach znów pogadać, tak mi zejdzie z 2tyg myślę z podłączeniem netu Odpowiedz Link
ziolo.zielone Re: Cichaj Renia! 28.07.09, 15:15 Ja już z cynizmem się urodziłam Bardzo chętnie, tylko tym razem poszukamy lokalu dla palących Zresztą ogródki kawiarniane już czynne, byle pogoda dopisała. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Cichaj Renia! 28.07.09, 15:22 Pewnie na mieście ogródków fajnych od groma pokurzymy , pogadamy, w sobotę się przeprowadzam Odpowiedz Link
ziolo.zielone Re: Cichaj Renia! 28.07.09, 15:24 Gratuluję! Jednak się udało, nie wiedziałam Ale pracy przy przeprowadzce nie zazdroszczę Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Cichaj Renia! 28.07.09, 15:35 Mam nadzieję ,ze pójdzie sprawnie bo mieszkanie puste , a "pomocnicy" chętni do pracy Jeszcze trochę pakowania zostało . Odpowiedz Link
rena-ta49 Muszę jeszcze wykorzystac 28.07.09, 15:36 ostatnie chwile bycia na necie , bo cholera ich wie kiedy mnie podłączą Odpowiedz Link
ziolo.zielone Re: Muszę jeszcze wykorzystac 28.07.09, 15:38 Niedługo Cię podłączą, a teraz korzystaj. A ja muszę w końcu zrobić coś pożytecznego w domu. Na razie Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Cichaj Renia! 28.07.09, 14:27 Hahaha, przecież nigdy nie zabiegałam i nie zabiegam. Ale jak mowisz ,że Ty mnie lubisz , to dla mnie to bomba Już sie kłócić nie będziemy? Odpowiedz Link
ziolo.zielone Re: Cichaj Renia! 28.07.09, 14:30 Mam nadzieję, że będziecie, żeby się nie znielubić Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Cichaj Renia! 28.07.09, 14:39 Masz rację , będziemy , bo jednomyślność , to za komuny była Odpowiedz Link
wadera1953 Re: Cichaj Renia! 28.07.09, 15:42 Teraz proponuję iść do spowiedzi do zakonnicy. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Cichaj Renia! 28.07.09, 15:45 Kurcze ,żeby zakonnice spowiadały , może chętniej by się chodziło? Odpowiedz Link
cortyzol Re: Cichaj Renia! 28.07.09, 18:03 Może chodzi o trola na desce wymalowanego .Ksiądz a zakonnice udaje. Odpowiedz Link