stokrotka.a 14.05.08, 11:27 Czy ktos zna sosob na wypadajace wlosy ? wychodza garciami...Jestem 3 m-ce po porodzie jem od 7 dni skrzyp i dzis bede robila płukanke z pokrzyw...eh :(( Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarnamama Re: Pomocy! 14.05.08, 11:55 Obawiam się, że musisz poczekać :( Po porodzie to normalne, czasami osłabienie organizmu może spowodować właśnie taką reakcję, trzymaj się dzielnie, maseczki rób sobie dla przyjemności i chwili relaksu ;) Odpowiedz Link
iloneczka27 Re: Pomocy! 14.05.08, 15:08 ja tez tak mialam po porodzie i to nawet dlugo. lykalam skrzypowite i te witaminy, ktore bralam w ciazy (prenatal) wyłazily mi strasznie!!! minelo samo (polknelam opakowanie skrzypovity i prenatalu) zmiany hormonalne - organizm wraza do stanu sprzed ciazy:) Odpowiedz Link
stokrotka.a Re: Pomocy! 14.05.08, 16:20 Najgorsze ze te moje kłaczki to wszedzie mozna znalesc ...eh...czuje sie jak piesek...:( Odpowiedz Link
sarna73 Re: Pomocy! 15.05.08, 13:27 merz special dragees pomogly mi po obu ciążach - po 2 słoiczkach bylo zdecydowanie lepiej Odpowiedz Link
camilcia Re: Pomocy! 15.05.08, 19:47 tak jak już napisały dziewczyny, zanim organizm wróci do równowagi to trochę czasu minie, w ciąży włosy nie wypadają, więc potem wszystkie hurtem lecą :) nie ma co się przejmować, to normalne Odpowiedz Link