betinak1 27.11.08, 21:40 Witam, wraz z przyszłym tygodniem biorę się za porządki:(proszę o radę czym dobrze wyczyścić tapicerkę łózka?i dywan?czy ten nowy vanish na dywany działą?pozdrawiam i dziękuje Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a_gnieszka0 Re: czyszczenie sof itp. 28.11.08, 10:05 Niestety nie wiem jak dziala vanish ale ja czyszczę myjką parową z biedronki ;-) Odpowiedz Link
zaneta11139 Re: czyszczenie sof itp. 06.12.08, 09:30 ja przed świętami wołam Pana z odkurzaczem (Karcher czy jakoś tak) czyści mi dywaniki i płacę za dwa takie niewielkie 50zł. Siostra za duży wypoczynek płaci 100 ale czyści jej to 2 godziny. W tym roku sama wyprałam dywany pianką i nawet nieźle się prezentują. Szkoda że wyrzuciłam butelkę po piance bo nie pamiętam nazwy ale była to butelka żółto-niebieska kupiona gdzieś na ryneczku z niemieckimi środkami czystości. Pozdrawiam Odpowiedz Link
dugosia Re: czyszczenie sof itp. 11.03.09, 20:20 Witam Obejrzyj sobie katalog, link znajdziesz poniżej, firma betterware ma fajne rzeczy do domu, w tym bardzo dobrą chemię. PolecamWitam www.bwlib.home.pl/katalog/209lo.pdf Odpowiedz Link