nikitka84 07.09.05, 00:24 Mam niezdrowy dla moich piersi zwyczaj spania na brzuchu i zupelnie nie umiem tego nawyku zmienic. A Wy jak spicie? Czy macie podobny problem? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
evil.86 Re: spanie na brzuchu 07.09.05, 15:21 Ja tez na brzuchu... Choc jak zaczelam myslec o tym ze to niezdrowe dla moich piersiatek to nieswiadomie polubil;am spanie na plecach. Ale nic nie zastapi pozycji na brzuszku, jest taka przyjemna ach... ;) Odpowiedz Link
orzechowe-oczy Re: spanie na brzuchu 08.09.05, 17:38 Ja preferuję spanie na plecach, ewentualnie na boku. Gdy leżę na brzuchu to bolą mnie cycki..;-) Odpowiedz Link
kobieta_jakubowa Re: spanie na brzuchu 08.09.05, 21:50 Ja tez uwielbiam leżeć na brzuszku, ale wtedy muszę zginac ręce w łokciach i trzymać blisko ciała. Bardzo małe piersi tez bolą niestety. Odpowiedz Link
lauramini Re: spanie na brzuchu 08.09.05, 22:42 Ja też uwielbiałam spanie na brzuchu :) Ale nauczyłam się spać na boku, a czasem na plecach, i jest dobrze. Odpowiedz Link
owlosiony_samiec Re: spanie na brzuchu 09.09.05, 01:03 Witaj w klubie :-))))) też lubię spać na brzuchu, nie zastanawiam się czy dobrze wplywa to na moje.. no, te lub inne częsci ciala. Pozdrawiam moje ulubione forum (tez mam male cycuszki). Odpowiedz Link