Dodaj do ulubionych

Zdanie facetów...

22.12.05, 09:35
Obserwuj wątek
    • sylwek1974 Re: Zdanie facetów... 22.12.05, 09:37
      Tak naprawdę kobieta to nie tylko biust... Zmysłowa twarz, duze oczy, zgrabne
      nogi, kuszący tyłeczek... Kobiety mają tyle atrybutów... A usmiech i pewność
      siebie jest podstawą urody...
      • guzikmaker Re: Zdanie facetów... 22.12.05, 10:27
        Wymieniles w zasadzie tylko cechy zewnetrzne a przeciez tyle piekna siedzi
        ukrytego w kobietach :).
        • sylwek1974 Re: Zdanie facetów... 22.12.05, 11:00
          Ale zapytaj każdą kobietę i tak naprawdę wszystkie wolą usłyszeć: Jesteś
          piękna, niż: Jaka Ty jestes mądra.
          Co oczywiscie nie znaczy, że kobiety nie są mądre...
          • guzikmaker Re: Zdanie facetów... 22.12.05, 11:01
            Zapamietaj ze kobiety co innego mowia a co innego mysla :P
            • 18_lipcowa Re: Zdanie facetów... 22.12.05, 12:43
              chyba żartujesz?
              ja tak nie mam.
              • guzikmaker Re: Zdanie facetów... 22.12.05, 13:04
                Dobra to dodam ze nie jest to regula :)
                • 18_lipcowa Re: Zdanie facetów... 22.12.05, 15:26
                  guzikmaker napisał:

> Dobra to dodam ze nie jest to regula :)

o juz lepiej...;-0
          • nikitka84 Re: Zdanie facetów... 22.12.05, 14:53
            Chyba kobietom latwiej jest uwiezyc w to, ze sa madre, niz to, ze sa ladne.
            Uroda jest czyms bardziej wzglednym. Ale mimo wszystko wolalabym uslyszec to
            drugie:)
            • evil.86 Re: Zdanie facetów... 22.12.05, 19:12
              Moze jestem zbyt wymagajaca, ale ja najbardziej lubie slyszec cos w rodzaju "nie
              dosc ze madra to jeszcze ladna"/ "nie dosc ze ladna to jeszcze madra" :-) A wy?
              • nikitka84 Re: Zdanie facetów... 22.12.05, 19:54
                A to ponad wszelka watpliwosc;)
      • orzechowe-oczy Re: Zdanie facetów... 22.12.05, 23:28
        Ilekroć na forum wypowiadają się faceci to zawsze muszą napisać coś w stylu:
        biust nie jest ważny albo nie jest najważniejszy. Myślę, że przesłanie jest
        dosyć czytelne: jeżeli nie macie jednego atutu (biust) to na pewno macie 1000
        innych... A to nie o to chodzi! Przecież każda dziewczyna chce, aby jej biust
        powalał na kolana swoją odpowiednią wielkością lub jędrnością, a nie aby mydlić
        jej oczy tym, że ma fajne nogi, zęby etc. Bo o tym to każda dobrze wie... :P
        Wierzę, że intencje były jak najlepsze, ale jednak nie do końca się
        udało... :]
        • white.adder Re: Zdanie facetów... 23.12.05, 16:30
          A czy nie jest tak, ze jak sie kogos kocha to wszystko w tej osobie wydaje sie
          piekne? A tak poza tym, to mi drobniutkie biusty wydaja sie bardzo seksi - cos
          o tym wiem, bo zajmowalem sie takim jednym przez dwa lata, niestety widac
          jeszcze za malo sie staralem...
        • nikitka84 Re: Zdanie facetów... 23.12.05, 17:06
          Swoja droga to zgrabne nogi, szczupla sylwetka, czy paski brzuszek, nie sa
          atrybutem kazdej kobiety... I ja bym nie wymienila np. moich nog w zamian za
          wiekszy biust... Czy musimy miec 1001 atutow, bo te 1000 nam nie wystarczy...?
          Zreszta kto powiedzial, ze maly biust nie powala na kolana...?
          • orzechowe-oczy Re: Zdanie facetów... 26.12.05, 01:46
            Cześć
            white.adder: moim skromnym zdaniem to nie jest tak, że wszystko w tej osobie
            wydaje nam się piękne. Kochając kogoś, dostrzegamy jego wady i akceptujemy je,
            ale zdajemy sobie doskonale sprawę z ich istnienia. Nie żyjemy w świecie
            złudzeń i iluzji... ;)
            nikitka84: każdy ma inny gust... i nie dla każdego piękne oznacza to samo. Dla
            jednego 1000 wystarczy, dla drugiego nawet 5000 będzie za mało :P
            A tak w ogóle to czuję się niezrozumiana... pisząc wcześniejszy post chciałam
            zwrócić uwagę na to w jaki sposób podchodzi się do sprawy małego biustu.
            Zamiast odpowiedzieć szczerze czy jest ładny, super, wspanialy, podniecajacy
            etc. czy wręcz przeciwnie; to pisze się, że kobiety mają inne atuty. Nie
            obrażając nikogo... jak ja lubię takie ściemnianie <olaboga>. Niech wszyscy,
            którzy uważają iż mały biust to nic atrakcyjnego po prostu to napiszą...
            Naprawdę nie zostaną z tego wyciągnięte żadne konsekwencje :P :P
            Pzdr.,
            • nikitka84 Re: Zdanie facetów... 28.12.05, 14:39
              Niech wsz
              > yscy,
              > którzy uważają iż mały biust to nic atrakcyjnego po prostu to napiszą...
              > Naprawdę nie zostaną z tego wyciągnięte żadne konsekwencje :P :P

Ot, najwyzej podbije im oko;P

> A tak w ogóle to czuję się niezrozumiana... pisząc wcześniejszy post chciałam
              > zwrócić uwagę na to w jaki sposób podchodzi się do sprawy małego biustu.
              > Zamiast odpowiedzieć szczerze czy jest ładny, super, wspanialy, podniecajacy
              > etc. czy wręcz przeciwnie; to pisze się, że kobiety mają inne atuty.

Hmmm, ja tego tak nie odbieram, mi sie wydaje, ze mezczyznom chodzi o to (jak
              nie, to wyprowadzcie mnie, z bledu, naprawde zartowalam z tym okiem;)), ze po
              prostu za bardzo sie skupiamy na piersiach (nie zaleznie od tego czy mamy
              zwyczajne, czy takie, co by nam gwiazdy filmowe mogly zazdroscic). Ze nawet
              jesli kogos maly biust "rzuca na kolana", to nie jest jedyna rzecz, ktora go na
              te kolana rzuca;)
    • white.adder Re: Zdanie facetów... 22.12.05, 20:56
      Kazdy biust jest piekny...
      • sylwek1974 Re: Zdanie facetów... 28.12.05, 10:20
        Kazdy. A te najładniejsze są i wśród mniejszych i wsród większych. Nie o
        rozmiar chodzi. Tylko o kształt, jedwabistość skóy, wrażliwośc na dotyk, smak
        ciała...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka