sylwek1974 Re: Zdanie facetów... 22.12.05, 09:37 Tak naprawdę kobieta to nie tylko biust... Zmysłowa twarz, duze oczy, zgrabne nogi, kuszący tyłeczek... Kobiety mają tyle atrybutów... A usmiech i pewność siebie jest podstawą urody... Odpowiedz Link
guzikmaker Re: Zdanie facetów... 22.12.05, 10:27 Wymieniles w zasadzie tylko cechy zewnetrzne a przeciez tyle piekna siedzi ukrytego w kobietach :). Odpowiedz Link
sylwek1974 Re: Zdanie facetów... 22.12.05, 11:00 Ale zapytaj każdą kobietę i tak naprawdę wszystkie wolą usłyszeć: Jesteś piękna, niż: Jaka Ty jestes mądra. Co oczywiscie nie znaczy, że kobiety nie są mądre... Odpowiedz Link
guzikmaker Re: Zdanie facetów... 22.12.05, 11:01 Zapamietaj ze kobiety co innego mowia a co innego mysla :P Odpowiedz Link
guzikmaker Re: Zdanie facetów... 22.12.05, 13:04 Dobra to dodam ze nie jest to regula :) Odpowiedz Link
18_lipcowa Re: Zdanie facetów... 22.12.05, 15:26 guzikmaker napisał: > Dobra to dodam ze nie jest to regula :) o juz lepiej...;-0 Odpowiedz Link
nikitka84 Re: Zdanie facetów... 22.12.05, 14:53 Chyba kobietom latwiej jest uwiezyc w to, ze sa madre, niz to, ze sa ladne. Uroda jest czyms bardziej wzglednym. Ale mimo wszystko wolalabym uslyszec to drugie:) Odpowiedz Link
evil.86 Re: Zdanie facetów... 22.12.05, 19:12 Moze jestem zbyt wymagajaca, ale ja najbardziej lubie slyszec cos w rodzaju "nie dosc ze madra to jeszcze ladna"/ "nie dosc ze ladna to jeszcze madra" :-) A wy? Odpowiedz Link
orzechowe-oczy Re: Zdanie facetów... 22.12.05, 23:28 Ilekroć na forum wypowiadają się faceci to zawsze muszą napisać coś w stylu: biust nie jest ważny albo nie jest najważniejszy. Myślę, że przesłanie jest dosyć czytelne: jeżeli nie macie jednego atutu (biust) to na pewno macie 1000 innych... A to nie o to chodzi! Przecież każda dziewczyna chce, aby jej biust powalał na kolana swoją odpowiednią wielkością lub jędrnością, a nie aby mydlić jej oczy tym, że ma fajne nogi, zęby etc. Bo o tym to każda dobrze wie... :P Wierzę, że intencje były jak najlepsze, ale jednak nie do końca się udało... :] Odpowiedz Link
white.adder Re: Zdanie facetów... 23.12.05, 16:30 A czy nie jest tak, ze jak sie kogos kocha to wszystko w tej osobie wydaje sie piekne? A tak poza tym, to mi drobniutkie biusty wydaja sie bardzo seksi - cos o tym wiem, bo zajmowalem sie takim jednym przez dwa lata, niestety widac jeszcze za malo sie staralem... Odpowiedz Link
nikitka84 Re: Zdanie facetów... 23.12.05, 17:06 Swoja droga to zgrabne nogi, szczupla sylwetka, czy paski brzuszek, nie sa atrybutem kazdej kobiety... I ja bym nie wymienila np. moich nog w zamian za wiekszy biust... Czy musimy miec 1001 atutow, bo te 1000 nam nie wystarczy...? Zreszta kto powiedzial, ze maly biust nie powala na kolana...? Odpowiedz Link
orzechowe-oczy Re: Zdanie facetów... 26.12.05, 01:46 Cześć white.adder: moim skromnym zdaniem to nie jest tak, że wszystko w tej osobie wydaje nam się piękne. Kochając kogoś, dostrzegamy jego wady i akceptujemy je, ale zdajemy sobie doskonale sprawę z ich istnienia. Nie żyjemy w świecie złudzeń i iluzji... ;) nikitka84: każdy ma inny gust... i nie dla każdego piękne oznacza to samo. Dla jednego 1000 wystarczy, dla drugiego nawet 5000 będzie za mało :P A tak w ogóle to czuję się niezrozumiana... pisząc wcześniejszy post chciałam zwrócić uwagę na to w jaki sposób podchodzi się do sprawy małego biustu. Zamiast odpowiedzieć szczerze czy jest ładny, super, wspanialy, podniecajacy etc. czy wręcz przeciwnie; to pisze się, że kobiety mają inne atuty. Nie obrażając nikogo... jak ja lubię takie ściemnianie <olaboga>. Niech wszyscy, którzy uważają iż mały biust to nic atrakcyjnego po prostu to napiszą... Naprawdę nie zostaną z tego wyciągnięte żadne konsekwencje :P :P Pzdr., Odpowiedz Link
nikitka84 Re: Zdanie facetów... 28.12.05, 14:39 Niech wsz > yscy, > którzy uważają iż mały biust to nic atrakcyjnego po prostu to napiszą... > Naprawdę nie zostaną z tego wyciągnięte żadne konsekwencje :P :P Ot, najwyzej podbije im oko;P > A tak w ogóle to czuję się niezrozumiana... pisząc wcześniejszy post chciałam > zwrócić uwagę na to w jaki sposób podchodzi się do sprawy małego biustu. > Zamiast odpowiedzieć szczerze czy jest ładny, super, wspanialy, podniecajacy > etc. czy wręcz przeciwnie; to pisze się, że kobiety mają inne atuty. Hmmm, ja tego tak nie odbieram, mi sie wydaje, ze mezczyznom chodzi o to (jak nie, to wyprowadzcie mnie, z bledu, naprawde zartowalam z tym okiem;)), ze po prostu za bardzo sie skupiamy na piersiach (nie zaleznie od tego czy mamy zwyczajne, czy takie, co by nam gwiazdy filmowe mogly zazdroscic). Ze nawet jesli kogos maly biust "rzuca na kolana", to nie jest jedyna rzecz, ktora go na te kolana rzuca;) Odpowiedz Link
sylwek1974 Re: Zdanie facetów... 28.12.05, 10:20 Kazdy. A te najładniejsze są i wśród mniejszych i wsród większych. Nie o rozmiar chodzi. Tylko o kształt, jedwabistość skóy, wrażliwośc na dotyk, smak ciała... Odpowiedz Link