natashka87 25.04.08, 15:55 Popatrzcie na .. www.stanik.dfx.pl/ potem na dole ekranu - >mierzymy biust i pojawia się taka tabelka z poradami "eksperta"... Podążając ich logiką to my chyba musiałybyśmy nosić 80A żeby "więcej odsłaniał"... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ireen Re: Rozmiar biustu jest pojęciem subektywny....AA 25.04.08, 16:08 Też to widziałam. Stwierdziłam, że szkoda mi klawiatury na komentowanie :) Pomijając, że ta tabelka uwzględnia istnienie obwodów 75-95, przy czym rzeczywisty obwód pod biustem dla 75 zaczyna się już od 73cm :) Mniejsze najwyraźniej nie istnieją... Miseczki natomiast tylko B, C i D :D No ale skoro rozmiar jest pojęciem subiektywnym... to może coś dla siebie znajdę [lol] Odpowiedz Link
natashka87 Re: Rozmiar biustu jest pojęciem subektywny....AA 25.04.08, 16:14 Dokładnie, to chyba powinno sie kupować taki jakby się chciało mieć. Czyli chcę trochę schudnąć-> kupię mniejszy obwód chcę mieć mniejszy biust -> kupię mniejszą miseczkę [lol] Zwłaszcza, że z tego opisu jednoznacznie wynika, że stanik jest tylko do zakrywania.. Odpowiedz Link
u-lotka Re: Rozmiar biustu jest pojęciem subektywny....AA 25.04.08, 19:09 Nie od zakrywania, a od odkrywania. Oczywiście ten z mniejszą miseczką i większym obwodem. Odpowiedz Link
mefistofelia Re: Rozmiar biustu jest pojęciem subektywny....AA 25.04.08, 19:17 ta strona chyba wygrywa w kategorii bzdura roku :| mozesz nosic 100A jesli chcesz by twoj biust byl jeszcze nizej! Odpowiedz Link
rockiemar Re: Rozmiar biustu jest pojęciem subektywny....AA 25.04.08, 20:20 Planuje zakup nastepnego stanika w rozmiarze 30B. Musze troche wiecej biustu odkryc, bo faktycznie zle sie czuje w moim obecnym 28G. Skorzystam z ich genialnej rady i wreszcie moj biust (a nawet cztery biusty! Trzy dostane w promocji, gratis przy zakupie takiego 30B) bedzie wygladal pieknie w bluzkach z glebokim dekoltem! Odpowiedz Link
maith Marketing desperacki? ;) 26.04.08, 13:24 Chyba kupili w promocji za dużo 90B i desperacko próbują je ludziom opchnąć ;) Odpowiedz Link
ophelia_dark no nie mogę :) 30.04.08, 10:54 ja u nich wypadam z tabelki :) chyba se kupię jakieś 90b, to może ktoś zobaczy, że mam biust :P Odpowiedz Link
blizniaki14 Re: no nie mogę :) 30.04.08, 11:09 hehehe dobre, mnie też nie ma w tabelce przy moich wymiarach 69/81 musiałabym nosić jakąś zerówkę, której nie mają Odpowiedz Link
natashka87 Re: no nie mogę :) 30.04.08, 11:34 Nie no czemu, musisz się po prostu zastanowić jakiś byś chciała mieć rozmiar (skoro to subiektywne) i zamówić np 75D :P Niezłe jest też to, że dział staniki nazywa się "push-up":P Odpowiedz Link
yavanna86 Re: no nie mogę :) 30.04.08, 17:32 ach bo to eksperci radzą, oni to się znają :P ale strona na oko "poważniejsza" też daje niezłe bzdury: lulu.pl/strona.php?site=rozmiar a zaczyna się standardowym tekstem, ile to kobiet ma źle dobrany stanik..już myślałam że wyliczenie będzie właściwe a tu kupa wg nich to powinnam nosić 75 A max B:P Odpowiedz Link
evunaa Re: no nie mogę :) 30.04.08, 20:27 Ja się w ich rozmiarówkę nie mieszczę. Dla obwodu pod biustem do 67 cm nie przewidują biustu większego niż 85 cm ;] Odpowiedz Link
ophelia_dark Re: no nie mogę :) 30.04.08, 19:45 Tylko że u nich nawet marzenia kończą się na D :D Odpowiedz Link