aparatka14 02.05.09, 17:20 Mam prawie 15 lat. Chcę kupić herbatkę lub tabletki na powiększenie biustu. Czy może mi to zaszkodzić? Jeśli tak to w jaki sposób? Czy uważacie, że w tym wieku piersi szybciej urosną [więcej hormonów- wciąż dojrzewam]? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eponak Re: Tabletki 02.05.09, 17:24 Wydaje mi się, że tabletki mogą Ci zaszkodzić. Wszelkie kremy, herbatki i tabletki to pic na wodę i żerowanie na kompleksach. W tym wieku nie jest powiedziane, że jeszcze Ci biust nie urośnie. Nikt nie powiedział, że skończyłaś dojrzewanie i do 20 lat i więcej może się zmieniać Twoje ciało. Lepiej nie ryzykuj swojego zdrowia. Odpowiedz Link
aadrianka Regulamin, punkt 5. 02.05.09, 17:26 Ponadto, wszelkie niesprawdzone środki mogą Ci zaszkodzić - a wszelkie tabletki czy herbatki "cudownie" powiększające biust są takimi właśnie niesprawdzonymi metodami. Natomiast tym, co Ci nie zaszkodzi, a na pewno pomoże, jest odpowiednio dobrany stanik - zapraszamy do lektury forum i do wątku rozmiarowego. Odpowiedz Link
kiokodyl Re: Tabletki 02.05.09, 17:55 Swego czasu przekopałam wiele for internetowych na ten temat. No i nie znalazłam nikogo, komu by po takiej kuracji powiększył sie biust.Więc postanowiłam nie próbować Masz dopiero 15 lat więc wszystko jeszcze przed tobą. Popatrz sama ile jest na rynku cudownych preparatów kremów cherbatek i tym podobnych i jakie są ich ceny. Wszystko jest chwytem marketingowym producentów, którzy chcą wpędzić kobiety w kompleksy i zachęcić do wydania pieniędzy na ich produkt. Zamast wyrzucać pieniądze w błoto lepiej kupić dobry stanik. Odpowiedz Link
malagracja Nie warto. 02.05.09, 19:19 Masz 15 lat, a piersi mogą się rozwijać aż do 25 roku życia. A wiesz, ze jak teraz zaczniesz nosic odpowiedni stanik to biust bedzie Ci sie pieknie kształtowac? :-) Serio! Zamiast uciekać z push-upa pod pachy i na plecy bedzie wchodzil do miseczki :-) Czy to nie jest dobra wiadomosc? :-) Więc marsz do wątku rozmiarowego! A potem tylko obserwuj, kiedy masz zwiększyć rozmiar miseczki..! :-) Powodzenia. Odpowiedz Link
heidowata Re: Tabletki 02.05.09, 19:31 Masz wielkie szczęście! Trafiłaś na forum, które leczy kompleksy. Moje wyleczyło, a było co leczyć. Polubiłam swój biust taki, jaki był. Dobry stanik noszę od roku, zaczęłam właśnie w Twoim wieku. I przez ten rok przybyło mi 5 cm w biuście. Ile w tym migracji (Co to jest migracja? Po prostu pierś, która wcześniej uciekała ze źle dobranego stanika, bo nie miała w nim miejsca, wraca na miejsce) nie wiem, ale gdybym nie zmieniła stanika, to wszystko upchnęłabym pod pachy i płakała, że mam mały biust. A tak mam z przodu i czuję się świetnie :). Zapraszam do rozmiarowego. To wyjście bezpieczniejsze niż tabletki. Odpowiedz Link
malagracja Aparatko, Heidowata ma racje :-) 02.05.09, 19:51 Ja tez trafilam na Lobby wlasnie w okresie, kiedy biust zaczal mi szybko rosnac. I chwała Bogu! Oby wiecej dziewczyn mialo takie szczescie. Odpowiedz Link