Dodaj do ulubionych

BMW K 1200S

17.07.04, 21:59
Ogolnie jestem zachwycony tym motocyklem!!! Chciałbym aby więcej tego typu
pojazdów sportowo-turystycznych pojawiało sie na rynku. Myslę, ze pomimo
duzej mocy, wielkiej i pieknej dynamiki ten motocykl jest całkowicie
bezpieczny!!! Pomimo nie małej ceny zachecam do kupna nie malego K 1200S!!!
Goraco wszystkich pozdrawiam! Maciek.
Obserwuj wątek
    • Gość: Robal Re: BMW K 1200S IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.04, 12:39
      z checia bym go kupil tylko trzeba miec za co
      • bigadam Re: BMW K 1200S 08.08.04, 14:57
        a ja bym go nie kupil nawet jakbym mial kase.
        ciezkie bydle, nieporeczne i pewnie pali sporo
        duzo niemcow widze na tych motorach, interkomy, full wypas , jezdza sobie na
        kilka motorow i zwiedzaja europe. Wiekszosc tych ludzi z tego co zauwazylem to
        stare dziadki, mlodzi raczej lzejsze i porączniejsze moto wolą
        • Gość: guest Re: BMW K 1200S IP: *.phil.east.verizon.net 12.08.04, 07:57
          > ciezkie bydle, nieporeczne i pewnie pali sporo
          > duzo niemcow widze na tych motorach, interkomy, full wypas , jezdza sobie na

Czy Ty przeczytales ten artykul?
          • Gość: VFR800 Re: BMW K 1200S IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 18.10.04, 15:09
            Ciężkie? Nieporęczne?? Chłopie, nie mówimy o 120d, ale o K1200S.
    • Gość: CBR Yam R1 czy to cudo? Kto mi powie, co lepsze?... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.04, 07:18
      Myslałem, że Rjedynej nikt dlugo nie przeskoczy, a tu proszę ;-)))
      • Gość: realista Re: Yam R1 czy to cudo? Kto mi powie, co lepsze?. IP: *.itpp.pl 14.08.04, 01:18
        BMW - Będziesz Miał Wydatki - sorki ale bmw to tylko znaczek. przeciętny
        japoniec jest całę lata świetlne przed "wypasionymi" bmw
        • Gość: wojtek1000 Re: Yam R1 czy to cudo? Kto mi powie, co lepsze?. IP: *.wroclaw.mm.pl 16.08.04, 22:17
          czlowieku R1 - bmw jest nedzne - zero wygladu i porecznosci!! straszna lipa!!

ZXR 750 94r. - sprzedam!!
        • Gość: NooN Mówcie co chcecie, ja wiem swoje. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 21:11
          mowicie sobie co chcecie, piszcie glupoty - nikt wam nie zabroni. BMW tak jak
          było, tak jest i nadal pozostanie marką motocykli niszowych i zaden byle
          gówniarz go nie okiełzna. Japonce są dla mas, bawarki dla wybranych, nie sądze
          wiec, zeby byle japonczyk mogl "pojechac" BMW z wieloletnią tradycją. Jeśli się
          komus nie podoba styl BMW - dobrze, o gustach się nie rozmawia, ale nie oznacza
          to, ze BMW jest "do bani". BMW ma swój styl i sie go trzyma - jednym sie
          podoba, drugim nie. Tak jak z samochodami. Ja akurat jestem głębokim entuzjastą
          marki BMW. Pozdrawiam.
          • Gość: NooN Re: Mówcie co chcecie, ja wiem swoje. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 21:14
            dodam jeszcze, ze nie wydaje mi sie, aby motocykl, który jako jeden z niewielu
            potrafiących pokonać barierę 300km/h, moze byc "do bani"... te dwa pojecia się
            mijają...
            • Gość: wojtekk1000 Re: Mówcie co chcecie, ja wiem swoje. IP: *.wroclaw.mm.pl 18.08.04, 21:20
              na torze tez pewnie jest najleprze??!! buhahahaha!!
              czlowieku co ty piszesz??!! nie przesadzaj!! a porecznosc - jazda po miescie??
              heh!!
              • Gość: NYorker ani nie na tor, ani do miasta IP: *.ny325.east.verizon.net 17.09.04, 22:20
                do miasta lepsza pewnie bylaby jakas aprilia 125, na tor jakas ninja, i co z
                tego? to samo mozna powiedziec o harley'u, a jednak ma swoich wielbicieli.
                wszystko kwestiapotrzeb wlasciciela i upodoban. sam ciesze sie posiadaniem
                f650gs dakar i choc nie jest to mieszczuch, to nie odstaje specjalnie od
                innych. siedzace w kucki chlopaki na japonskich plastikach nie rzadko uciekaja,
                ale zaden nie jest w stanie tak opoznic chamowania - coz japonskie cuda nie
                maja abs, a malutkie bmw prosze... wiem, abs nie dla ekspertow...
                pozdrawiam
                • patmate Re: ani nie na tor, ani do miasta 17.09.04, 22:27
                  ABS nie skraca drogi hamowania, a poza tym głupieje na naszych wyboistych
                  dróżkach.
                  Pzdr
                  • Gość: PTAK Re: ani nie na tor, ani do miasta IP: *.icpnet.pl 25.10.04, 16:37
                    ABS MOŻNA WYŁĄCZYĆ.
                    NO ALE TY OCZYWIŚCIE O TYM NIE WIESZ NOBO Z KĄD
          • Gość: piotrek Re: Mówcie co chcecie, ja wiem swoje. IP: *.piast.ds.polsl.gliwice.pl / 157.158.191.* 14.10.04, 18:57
            Japonce nie sa dla mas; i BMW nie jest niszowe; MZki tez sie slabo sprzedaja -tez sa motocyklami niszowymi? Marnie sie sprzedaje, bo jest drogie i jak ktos juz napisal - lata swietlne za japonskimi. Smutna prawda jest taka, ze jezeli K1200 wazy cwierc tony na torze nie poszalejesz a jego porecznosc jest slaba. No i 300 nie pojedzie, wybij sobie z glowy :)) Pozdrawiam
        • Gość: PTAK Re: Yam R1 czy to cudo? Kto mi powie, co lepsze?. IP: *.icpnet.pl 25.10.04, 16:28
          TEN OD YAMAHY JEST SMIESZNY
      • Gość: PTAK Re: Yam R1 czy to cudo? Kto mi powie, co lepsze?. IP: *.icpnet.pl 25.10.04, 16:29
      • Gość: PTAK Re: Yam R1 czy to cudo? Kto mi powie, co lepsze?. IP: *.icpnet.pl 25.10.04, 16:32
        JAKBY FIRMA BMW CHCIAŁA ZROBIĆ PAPIEROWE GÓWNO TO ZROBIŁA BY TO DAWNO. POZDRAWIAM
    • sunshine600 Re: BMW K 1200S 14.08.04, 07:34
      W ten sposob BMW nie wygra ze stereotypem starego dziadka na motocyklu jej
      firmy. To dalej jest motocykl dla Niemcow w podeszlym wieku, tylko tych
      bardziej "dynamicznych".
      Nie podoba mi sie, ZX12R jest ladniejszy.
      Ja tam dalej wierze w Boga, Partie i japonskich inzynierow.
      • Gość: NYorker na czterech kolach bmw, czy accura??? IP: *.ny325.east.verizon.net 17.09.04, 22:22
    • hun_xtz660 Re: BMW K 1200S 16.08.04, 11:06
      a pamietacie jak bylo z K1 - niby super-hiper a wyszedl totalny niewypal.

PS. nie dzialaja polskie czcionki, musze zmienic ustawienia - pierwszy dzien z
      nowym kompem.
      • Gość: Watson Re: BMW K 1200S IP: 193.24.24.* 20.08.04, 16:16
        Popatrzcie na wartości Rozstawu oasi a zwałaszcza na kąt pochylenia głowki
        przedniego zawieszenia. Żaden czopper się by nie powstydził takiej geometrii.

To bedzie straszna krowa jeśli chodzi o manewry.
        Mało tego nie bedzie jak załozyc amortyzatora skretu.

Ogólnie dziwoląg jak GTS.
    • renata0 Re: BMW K 1200S 19.09.04, 21:31
      Zgadzam sie
      jechałam - jest mocny i piekny!!!!!!!!!!!!
    • Gość: junior Re: BMW K 1200S IP: *.smstv.pl / *.smstv.pl 26.09.04, 21:44
      Całkiem ciekawy sprzęcik tylko niedostepny dla zwykłego śmiertelnika .Ale
      miłość kosztuje.Prawda????????????????????????????????????????
    • Gość: DLUDI Re: BMW K 1200S IP: *.ckukoszalin.edu.pl / 195.136.53.* 04.10.04, 17:00
      TEN MOTOREK JEST ZAJ....!
      NIE MA LEPSZEGO CACKA NA SWIECIE
      • Gość: vrod2003 BMW K 1200R IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 23:09
        1200S jest całkiem niezły, jeżeli chodzi o rozwiązania techniczne, to bije
        Japonię - np mimo zastosowania kardana nie jest cięższy niż Hayabusa. A jednak
        chyba wolałbym Hayabusę.
        Za to w przyszłym roku będzie naked K 1200R, który wygląda zarąbiście. Chyba
        się w nim zakochałem, ciekawe czy jeździ tak jak wygląda..
        • serta k1200r 25.10.04, 19:21
          A mnie sie on nie podoba.Lepiej sie prezentuje k1200s
    • Gość: enduro Re: BMW K 1200S IP: *.wro.volvo.net / 62.29.248.* 18.10.04, 13:14
      Mi osobiście z ofert BWM najbardziej podoba się GS 1200.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka