Dodaj do ulubionych

STREETFIGHTERY

20.09.04, 14:53
Zna ktos może jakieś fajne stronki www o STREETFIGHTERACH
Obserwuj wątek
    • Gość: cacodemon Re: STREETFIGHTERY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.04, 16:56
      streety rządzą ! :)) Niedługo odbieram z warsztatu tuningowego
      www.kolectuning.com.pl mojego GSX-R 750 street, zrobię zdjęcia i wystawię na
      linka
      a inne stronki o streetach to :
      www.fighters-magazin.de/fm/html/body_clubs.html
      mypage.bluewin.ch/streetfighter/weltumbauten.htm
      www.streetfighter.at/main_frame.html
      www.streetfighters.nl/
      • dadi0 Re: STREETFIGHTERY 20.09.04, 21:39
        Streety są the best!!!!
        Z kąd jestes??
      • dadi0 Re: STREETFIGHTERY 20.09.04, 21:40
        Streety są the best !!!!
        Skąd jestes??
        ;)
        • Gość: cacodemon Re: STREETFIGHTERY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 18:30
          z podkarpacia, a konkretnie z Rudnika n/S
          • kollector Re: STREETFIGHTERY 23.09.04, 00:43
            Jak to z Rudnika??????
            I jeszcze sie nie spotkaliśmy?
            jaja se robisz!?
            • Gość: cacodemon Re: STREETFIGHTERY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.04, 09:50
              no mówię serio. Jestem z Rudnika, tam mieszkam i tam chodziłem do budy :))
              Konkretnie z Rudnika Stróży. NIe spotkaliśmy się, bo ostatni raz dość dawno
              motocyklem pojawiałałem się z racji tego, że motocykl dość długo stał, bo nie
              miałem funduszy na naprawę i przeróbkę sprzętu. A teraz jeżdżę rowerkiem.
              Słyszałem że w Rudniku sporo osób ma motocykle, ale osobiście żadnego
              motocyklisty tam znam. Dopiero namawiam kumpla na jakiegoś GS 500.
              • kollector Re: STREETFIGHTERY 23.09.04, 10:23
                A wiesz gdzie jest Krzeszów?
                ten nad Sanem?
                bo ja z okolic!

nie wiem jak mogłeś nie dac znaka, ze Ty Krajan.....
                (pees - pisuję też pod Motodawca1)
                • Gość: cacodemon Re: STREETFIGHTERY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.04, 11:17
                  Ha! Co za niespodzianka ! Twoje nicki kojarzyłem, że kollector i motodawca1 to
                  jedna i ta sama osoba, ale nie miałem pojęcia, że mieszkasz tak blisko !
                  Niedawono w Krzeszowie mój stary robił przegląd tech kaszloka :)) a ja
                  montowałem kompy w urzędzie gminy :))
                  Spoko, myślę że spotkamy się na drodze i nie tylko. Czasem bywam z kumplami w
                  Rudniku pod Lipą. Możnaby spotkać się i pogadać.
                  Jeśli chodzi o mój sprzęt to nadal jest w Ząbkowicach Śląskich. Dostałem maila,
                  że 25 września jadą na motobazar dokupić resztę części, potem dostanę zdjęcia
                  motocykla i jak będzie gotowy to właściciel zakładu dostarczy mi go osobiście.
                  pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka