dadi0 20.09.04, 14:53 Zna ktos może jakieś fajne stronki www o STREETFIGHTERACH Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: cacodemon Re: STREETFIGHTERY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.04, 16:56 streety rządzą ! :)) Niedługo odbieram z warsztatu tuningowego www.kolectuning.com.pl mojego GSX-R 750 street, zrobię zdjęcia i wystawię na linka a inne stronki o streetach to : www.fighters-magazin.de/fm/html/body_clubs.html mypage.bluewin.ch/streetfighter/weltumbauten.htm www.streetfighter.at/main_frame.html www.streetfighters.nl/ Odpowiedz Link Zgłoś
dadi0 Re: STREETFIGHTERY 20.09.04, 21:40 Streety są the best !!!! Skąd jestes?? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cacodemon Re: STREETFIGHTERY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.04, 18:30 z podkarpacia, a konkretnie z Rudnika n/S Odpowiedz Link Zgłoś
kollector Re: STREETFIGHTERY 23.09.04, 00:43 Jak to z Rudnika?????? I jeszcze sie nie spotkaliśmy? jaja se robisz!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cacodemon Re: STREETFIGHTERY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.04, 09:50 no mówię serio. Jestem z Rudnika, tam mieszkam i tam chodziłem do budy :)) Konkretnie z Rudnika Stróży. NIe spotkaliśmy się, bo ostatni raz dość dawno motocyklem pojawiałałem się z racji tego, że motocykl dość długo stał, bo nie miałem funduszy na naprawę i przeróbkę sprzętu. A teraz jeżdżę rowerkiem. Słyszałem że w Rudniku sporo osób ma motocykle, ale osobiście żadnego motocyklisty tam znam. Dopiero namawiam kumpla na jakiegoś GS 500. Odpowiedz Link Zgłoś
kollector Re: STREETFIGHTERY 23.09.04, 10:23 A wiesz gdzie jest Krzeszów? ten nad Sanem? bo ja z okolic! nie wiem jak mogłeś nie dac znaka, ze Ty Krajan..... (pees - pisuję też pod Motodawca1) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cacodemon Re: STREETFIGHTERY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.04, 11:17 Ha! Co za niespodzianka ! Twoje nicki kojarzyłem, że kollector i motodawca1 to jedna i ta sama osoba, ale nie miałem pojęcia, że mieszkasz tak blisko ! Niedawono w Krzeszowie mój stary robił przegląd tech kaszloka :)) a ja montowałem kompy w urzędzie gminy :)) Spoko, myślę że spotkamy się na drodze i nie tylko. Czasem bywam z kumplami w Rudniku pod Lipą. Możnaby spotkać się i pogadać. Jeśli chodzi o mój sprzęt to nadal jest w Ząbkowicach Śląskich. Dostałem maila, że 25 września jadą na motobazar dokupić resztę części, potem dostanę zdjęcia motocykla i jak będzie gotowy to właściciel zakładu dostarczy mi go osobiście. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś