Dodaj do ulubionych

a co ja mam wybrac?

IP: *.sk2.am.poznan.pl 22.09.04, 16:09
no spoko , radzicie i radzicie wszystkim co maja wybrac na pocztek itd...ja
tez mam ten problem.pomozecie?pewnie sie zaraz posypia pytanka o to , ile
wzrostu itd..wiec mam 170cm i do najszczuplejszych nie naleze;)aha.to bedzie
NAPRAWDE moj PIERWSZY motocykl(do tej pory jezdzilam tylko jako poducha) ,
tylko prosze nie mowcie mi o jakichs motorynkach...pozdrawiam;)
Obserwuj wątek
    • hayabusa68 Re: a co ja mam wybrac? 22.09.04, 16:16
      Suzuki gs 500
      • wojteq_st Re: a co ja mam wybrac? 22.09.04, 18:34
        poza wzrostem ważniejsza jest kasa, ile jej masz ?? do np. za 3 tys. to suziego
        nie kupisz i pozostaje b. zadbana ETZ 251, też fajny motocykl ;) no ale suzi to
        troche inna bajka

P.S.
        do maja... ETZ 251
        • wojteq_st Re: a co ja mam wybrac? 22.09.04, 18:35
          sorry
          *... bo za 3 tys. ...
          • Gość: mycha Re: a co ja mam wybrac? IP: *.sk2.am.poznan.pl 23.09.04, 11:00
            hmmm , no nie , moge wydac tak ok6 -7 tys.a Suzi mi sie podoba od dawna , wiec
            Was chyba poslucham;)tylko jeszcze jedno-czy motocykle sprzedawane w GIELDZIE
            przy SM sa pewne , czy lepiej wybrac inne zrodlo dwoch kolek?;)pozdrawiam i
            dzieki za rady;)
            • Gość: Yamaszka Re: a co ja mam wybrac? IP: 212.244.176.* 23.09.04, 11:38
              Suzi to niezły dla ciebie motorek szybko go opanujesz. Pomyśl też o innych
              typach moto jak np chopper czy moze scig mały. Zależy co lubisz i jak bedziesz
              chciała na tym jezdzić.
              ------------------------
              V-max to jest to......
              • patmate Re: a co ja mam wybrac? 23.09.04, 11:51
                Jakie prawko: A czy A1?
                Pzdr
                • Gość: mycha Re: a co ja mam wybrac? IP: *.sk2.am.poznan.pl 24.09.04, 18:39
                  A...
            • polokokt Re: a co ja mam wybrac? 23.09.04, 15:29
              jesli chodzi o uzywki to w tym kraju chyba nie ma pewnego zrodla (tym bardziej
              ze przeciez nikt nie jezdzi i nie sprawdza stanu technicznego motocykla przed
              zamieszczeniem ogloszenia w swojej gazecie). Tylko Twoj nos, albo nos znajomego
              speca od motorkow moze Cie uratowac przed przyslowiowa miną.
              Pozdrawiam
            • Gość: Radek Re: a co ja mam wybrac? IP: *.2015.com 23.09.04, 17:00
              > hmmm , no nie , moge wydac tak ok6 -7 tys.a Suzi mi sie podoba od dawna ,
              wiec
              > Was chyba poslucham;)tylko jeszcze jedno-czy motocykle sprzedawane w GIELDZIE
              > przy SM sa pewne , czy lepiej wybrac inne zrodlo dwoch kolek?;)pozdrawiam i
              > dzieki za rady;)

NIe kupuj sama bo sie na tym nie znasz i ci wcisna "funkiel nufkie sztukie
              niesmigana", pospawana z jakiegos poniemieckiego szrotu.
              Kupuj od znajomych, gdzie znasz historie motocykla, ewentualnie pogadaj z kims
              kto sie zna zeby ci motocykl obejrzal albo pojechal z toba do serwisu na
              przeglad (za 200zl sprawdza silnik z osprzetem i geometrie i szanse na mine
              wyraznie zmaleja)
        • ko1w Re: a co ja mam wybrac? 23.09.04, 19:09
          Jak masz sporo kasy i nie chcesz motorynki to proponuje hayabuse lub zx12r ;-)
          Poradzisz sobie!!!
          • Gość: mycha Re: a co ja mam wybrac? IP: *.sk2.am.poznan.pl 24.09.04, 18:43
            dzieki ludziska , fajni jestescie , teraz przynajmniej wiem , co robic;)
            pozdrawiam i do nastepnego sezonu;)
    • Gość: jakub Re: a co ja mam wybrac? IP: *.man.bydgoszcz.pl 05.10.04, 23:10
      Proponuje Ci. enduro, np suzuki dr 350 lub 650, yamaha xt 600 itp. Ja posiadam
      od 3 lat suzuki dr 750. jest to mój 5ty motor w karierze i pierwsze
      enduro.efekt jest taki- wiem na pewno ze na inny typ motocykla już nie wsiąde.
      endurak daje Ci: KOMFORTOWE ZAWIESZENIE NA NASZE DROGI. ODCZUWASZ ŻE MASZ COŚ
      MIĘDZY NOGAMI (JEŻELI JEST TO SINGIEL) ODCZUWANIE WIBRACJI DAJE OGROMNĄ
      PRZYJEMNOŚĆ I UCZUCIE PRĘDKOŚCI JEST INNE NIŻ NA MASZYNIE WIELOCYLINDROWEJ.
      UNIWERSALNOŚĆ - WSZECHSTRONNOŚĆ. SWOBODNIE POCZUJESZ SIĘ NA KAŻDEJ DRODZE I W
      KAŻDYCH WARUNKACH - TRASA, MIASTO, LEŚNE I POLNE DUKTY PO KTÓRYCH CORAZ
      CZĘŚCIEJ CHCE SIĘ JEŻDZIĆ W NASZYCH REALIACH SZOSOWEJ JAZDY WŚRÓD
      SAMOCHODZIARZY. KOLEJNE ZA.. TO ŻE ENDURASEK JEST Z NATURU NIESKOMPLIKOWANY I
      TANIO I ŁATWO MOŻNA GO NAPRAWIĆ, ALE I TAK NIE MA SIE WNIM CO ZEPSUĆ. Jeżeli
      jest to Twój pierwszy moto, to na singielku - enduraku nie popędzisz zbyt
      szybko, powyżej 130 urywa głowe a i max prędkość jest niewiele większa od 150.W
      zamian do 100 każdy jednocylindrowiec idzie żwawo i do tej prędkości wprawny
      enduroman objedzie niejednego "plastika" np na krętych górskich drogach lub w
      miejskiej dzungli, oczywiści nie mówie tu o: prosta pal.... cóz więcej wybór
      należy do ciebie, chyba nie chcesz jeździć pupą po ziemi (chopper), lub siedząc
      jak na nocniku (motor sportowy), lub zmagać się z masą dużego turystyka???, nie
      ujmując nic zadnemu z tych motocykli.POLECAM. POZDRAWIAM. JAKUB.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka