Dodaj do ulubionych

Kurtki Modeka

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.04, 18:11
Co sądzicie o kurtkach firmy Modeka? Chodzi mi konkretnie o model Rookie,
poniewaz jestem na jej kupnie. Jakie są Wasze opinie odnosnie tej firmy?
Z góry dzieki za pomoc!!!
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • piotrkost Re: Kurtki Modeka 18.10.04, 18:50
      Dla mnie rewelacja, wytrzymała 30-metrowy szlif po asfalcie, całkiem nowa to
      juz ie jest, ale ja cały. 2 tygodnie temu tkz. kapelusznik w golfie zafundował
      mi fikołka przez kierownicę (czytaj: walnął mnie z tyłu, tak że postawił mnie
      na przednim kole) też w tej kurtce - ochraniacze spisały się rewelacyjnie - i
      znowu ja bez strat. Moto oczywiście połamane. W lato trochę w niej za ciepło,
      na chłodne dni gorąco polecam.
      Pozdrowienia
    • polokokt Re: Kurtki Modeka 19.10.04, 09:29
      mam taki model kurteczki (spodnie tez mam, mozna spiac sowakiem i powstaje niby
      kombinezon) i bardzo sobie chwale. Jak dla mnie bardzo dobrze dopasowana, duzo
      sciagaczy przez co mozna tak ja posciagac ze przy 160km/h nic nie telepocze na
      wietrze. Podpinka odpinana, w chlodne dni jak znalazl. jezdzilem w niej przy 0
      stopni i pod spod zakladalem polara i bylo OK. Duzo praktycznych kieszonek....
      generalnie pomimo ze nie nalezy do najtanszych (do najdrozszych tez nie) to nie
      zaluje wydanej kasy.
      Pozdrawiam
    • Gość: POL Re: Kurtki Modeka IP: 195.94.193.* 20.10.04, 11:41
      Akurat posiadam taki model kurtki i jest całkiem całkiem, myślę, że prezentuje
      b. dobry stosunek jakości do ceny. Jedyną niedogodnością jest jak dla mnie
      nadmierne pocenie się w nadgarstkach, szczególnie kiedy mam wypiętą podpinkę.
      pzdr,

POL
      FZS 600 Fazer

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka