wojteq_st 08.11.04, 20:43 Napiszcie od czego zaczynaliście, i ile mieliście wtedy lat. Ja jak narazie to tylko komarek, ale od maja bede śmigał ETZ 251 :D już sie nie moge doczekać Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: edwin Re: Początki... IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 08.11.04, 20:48 motorynka:DD kupiona za 30 czy 40 PLN ehehe wyczyscilem magneto i szalalem jak dziki osiol ehehe mialem wtedy jakies 13-14 lat moze troche pozno ale...:P a teraz mam prawko i mz es 250/2 ale cos czuje ze bedzie zmiana nie to zebym mial cos do mz:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CBR Re: Początki... IP: *.ols.vectranet.pl 08.11.04, 21:36 Ja zaczynałem od Hondy CBR 900 RR fireblade to bylo 4 lata temu ( miałem wówczas 20 lat )i ciągle mam ten motocykl - nie ma lepszego. Pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asior Re: Początki... IP: *.icpnet.pl 09.11.04, 19:44 Są lepsze motocykle kolego!!!! Następne modelee CBR. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CBR Re: Początki... IP: *.ols.vectranet.pl 09.11.04, 20:40 Może źle sie wyraziłem: Dla mnie nie ma lepszego motocykla. Nie chodzi tu o osiągi, lecz o sentyment. Odpowiedz Link Zgłoś
kebart Re: Początki... 08.11.04, 22:03 Ja zaczynałem od MZ trophy 250, następnie MZ ETZ 251 a teraz czekam na coś typu suzuki GSXR 600 lub 750. Jeszcze sam nie wiem. Jak zaczynałem miałem 13 lat. pozdrawiam wszystkich maniaków jednośladów... Odpowiedz Link Zgłoś
pirus55 Re: Początki... 08.11.04, 23:14 ja zaczynałem od motorynki Pony, misłem wtedy chyba 12-13 lat. Jeździłem nią przez 3 sezony :-), zaliczyłem na niej dwa szlify :-) jeden niegroźny na mokrych kocich łbach, i drugi trochę gorszy, bo zdarłem sobie mocno kolano, przez 3 tyg mogłem zapomnieć o chodzeiu po drzewach :-) ogólnie robijałem się nią przez 3 lata, aż w końcu w trakcie skanania po lesie pękły mi lagi i motorynkę sprzedałem koledze, chyba sobie pospawał i jeździł dalej :-) później był simson, też przez 3 lata i długa przerwa w posiadaniu własnego jednośladu. Jeździłem wtedy tylko w czasie wakacji na wsi etz 251 mojego kuzyna. Teraz jeżdżę kawasaki er5, ale juz bez nieprzyjemnych przygód :-)) Mam nadzieję, ze limit gleb wyczerpałem za młodu :-) A teraz planuję zakup CBR 600, ale co z tego wyjdzie to nie wiem. Jakby co to moja er5 będzie albo właściwie jest już na sprzedaż :-) MariuszW er5 3miasto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MJ Re: Początki... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 11:02 Zaczynałem jeździć na motorynce Romet Pony, moim pierwszym pełnowymiarowym motocyklem została MZ RT125. Pozdrawiam wszystkich jeżdżących na "etezetkach". Odpowiedz Link Zgłoś
wojteq_st Re: Początki... 09.11.04, 18:34 dzieki za wypowiedzi Ja zaczynałem jak miałem 15 lat, późno ale wcześniej nie miałem jak i gdzie trzymac piździka a teraz mieszkam u domu i jest garaż... cbr 900 na początek ??!! trwadziel z Ciebie!! że ty jeszcze żyjesz... P.S. do maja... ETZ 251 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CBR Re: Początki... IP: *.ols.vectranet.pl 09.11.04, 20:43 Przesadziłeś z tym twardzielem. Po prostu mam troche oleju w głowie i respekt dla motocykla. Pamiętaj że na komarku też możesz sie zabić. Odpowiedz Link Zgłoś
wojteq_st Re: Początki... 09.11.04, 22:08 co racja to racja, zgadzam sie w 100% ale i tak RESPECT przed Tobą jak i cebrą. A na koszmarku też już leciałem, asfalt, max speed koło 50km/h i zakret 90 stopni bez odjecia gazu a 2 h wczesniej siąpiło i miałem troche piasku na oponach, z utwardzonej drogi która jechałem zanim wyskoczyłem na asfalt :) i gleba nawet sie nie złożyłem dobrze do tego zakretu a tu juz przód leciał. Jeansy na kolanach spalowe i kolana poobdzierane, ale wstałem otrzepałem sie sprawdziłem czy piździk cały i jazda. Lepiej że koszmar i ETZ 251 bo poza spalowyni jeansami jeszcze bym motor rozwalił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kondzik86 Re: Początki... IP: *.crowley.pl 09.11.04, 19:35 Ja zaczynałem na indyjskim mopedzie zwanym "Ankurem" latało to lepiej niż niektóre japońskie Enduro hehe :D...było to 5 lat temu ,miałem wówczas 13lat... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evelina Re: Początki... IP: *.elk.mm.pl 10.11.04, 19:24 hej no ja mam dopiero 16 lat i zamierzam swoja kariere :) motocyklowa zaczac od aprili rs 50-to to dopiero motorowerek-wprost wymarzony:) pozdrowienia dla wszystkich fanow Motocykli a w szczegulnosci ŚCIGACZY!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
blade_rr Re: Początki... 10.11.04, 07:46 Romet w wieku chyba 8 lat, wczesniej jezdzilem simsonem ale tylko kierowalem bo tylko to umialem :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
kosa2 Re: Początki... 10.11.04, 16:35 Dobrze zaczynasz ja też zaczynałem na komarze gdzieś w wieku 6 lat nie dosięgałem wtedy nogami z siodełka do stopek i jeździłem stojąc na stopkach:), teraz mam 22 lata i w tym sezonie ścigałem się w gs500cup:), po drogach publicznych nie jeżdże bo jestem zbyt dużym zagrożeniem dla ruchu:) Odpowiedz Link Zgłoś
jacek_stanczyk Re: Początki... 12.11.04, 18:12 Jak mialem 14 lat to kupilem swoj wymarzony pierwszy motocykl: Junak - chopper. Przez rok stal u mnie pod plotem, bo nie umialem go uruchomic ;) Po roku go sprzedalem... Odpowiedz Link Zgłoś
ko1w Re: Początki... 12.11.04, 19:41 Komar , Simson , Suzuki GS , CBR600F2 - a nastepny sezon cbr900 :)!!! Nie moge sie doczekac!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mr.X Re: Początki... IP: 82.160.39.* 12.11.04, 22:06 Ja mialem 9,5 roku zycia jak zasiadlem na motorower STELLA :P Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Początki... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.04, 09:50 zaczynałem w wieku 10 lat na jawce, teraz latam na mz ts250 ale celuje już w sv-ała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evelina Re: Początki... IP: *.elk.mm.pl 13.11.04, 16:58 ja zaczynam dopiero,wiec moj poczatek smigania zaczne od aprili rs 50- pozdrowienia.................................................................... .............@@@@@@......@@@@@@@.......@@@@@@@@.....@@@@@@...................... .............@....@.....@..............@...........@......@..................... .............@.@@@.......@.............@@..........@......@..................... .............@@............@@@...........@@@@......@......@..................... .............@.@@.............@@.............@......@....@...................... .............@...@@@.....@@@@@@........@@@@@@........@@@@..................... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evelina Re: Początki... IP: *.elk.mm.pl 13.11.04, 16:59 eeeeeeeeeeeeeeeeee nie udało sie -miało być RS 50......... :) Odpowiedz Link Zgłoś
wojteq_st Re: Początki... 14.11.04, 21:32 hehehe chciałem to przeczytać, ale nie wyszło. A skad jesteś ???? @@@@@@@@ @@@@@@@@@@@ @@@@@@@@@@ @ @ @ @ @ @ @@@ @ @ @ @ @ @ @ @ @@@@@@@@ @ @@@@@@@@@@ :D:D P.S. do maja... ETZ 251 Odpowiedz Link Zgłoś
wojteq_st Re: Początki... 14.11.04, 21:34 coś sie tu pier.. miało być ETZ i w notatniku było :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edwin Re: Początki... IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 14.11.04, 21:37 ehehe E niby jest........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evelina Re: Początki... IP: *.elk.mm.pl 15.11.04, 19:23 wojteq jesli to do mnie? to ja jestem z mazur:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evelina Re: Początki... IP: *.elk.mm.pl 15.11.04, 19:24 fajne miasteczko a ty? Odpowiedz Link Zgłoś
wojteq_st Re: Początki... 16.11.04, 19:40 no to light, bo ja z Tychów(śląsk) i mam 17 lat P.S. do maja... ETZ 251 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komentator Re: Początki... IP: *.icpnet.pl 19.11.04, 00:11 mogłeś nie pisac o tej etz to moze pogadałbyś jeszcze, a tak....lipa. Odpowiedz Link Zgłoś
wojteq_st Re: Początki... 21.11.04, 12:04 ''komentator'' <= to mówi samo za siebie, a ty czym śmigasz?? pewnie rowerkiem do baru tacie po browara Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cross&enduro Re: Początki........... IP: 195.117.245.* 17.11.04, 16:38 no ja jezdzilem i nadal jerzdze kedettem komarkiem (koszmarkiem) czasem jezdzilem ojca SHL M11 i MZ ES 250/1 (jaskółka) Ogarem 200 (złe wspomnienia) no i oczywiscie z kumplami na WSK-ach(-wiejski sprzet kaskaderski) W wakacje na CZ CROSS 250(super jazda) A teraz mam CZ CROSS 125/516(mysle ze tak samo, bo dopiero dalem do remontu) JAk co to pesi@wp.pl lub gg:9138287 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łowicz Krzyseik Re: Początki... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 20:14 Moje pierwsze dwa kolka to byl rower mniej wiecej jak mailem 16 lat przesiadlem sie na simsona to byla prawdziwa bestia w tamtych latach.Zaliczylem na nim tyle gleb ile tylko bylo mozliwe glownie z powodu nodow.Teraz mam 18 lat i kupilem sobie honde Cb450n i uwazam ze to byl trafny zakup.Obecnie czekam by ja zarejestrowac a na wiosne heyah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pett Re: Początki... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 20:26 witam !! ja od zawszze marzylem o moto w tamtym roku kupilem bandziora i na nim sie uczylem ,powiem tak -fajnie byc w klubie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abadon Re: Początki... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 18:56 ja zaczołem w wieku 14 lat na simsonie miałem 2 gleby jedna bez żadnych szkud (w motorku) a druga to już inna historia ale skoniczyło się szczęsiliwie acha no raz jeszcze troche przesadziłem przy ruszaniu z kumplem na niepewnym gruncie on usiadł a ja jeszcze nie i nas glebło do tyłu ale nic się niestało w w przyszłym sezonie mam zamiar zrobić prawki A1 i kupić moto jeszcze niewim co może RS 125 albo NSR ale to się zobaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
kojotkurier Re: Początki... 04.12.04, 13:54 mialem 11 lat romet moj stary nie wiedzial ze mu go ujezdzam ,niewiele wtedy rozomialem z tego co robilem ale u nas w stodole lezalo bardzo duze siedzenie ze skory na sprezynach od jakiegos topowego weterana a ja na nim skakalem jak glupi -ach zeby tak je odnalesc .Jeszcze glupsza zecze bylo to ze stala rama na kolach od rysia a ja przeszczepilem mu zawias pszedni do roweru -ku..wa ile bym dal teraz zeby miec tego rysia bylo minelo takie byly poczatki potem stary kopnol w kaledarz i komarek byl moj wymianka na wske 3 i tak dalej pozdrawiam kojot Odpowiedz Link Zgłoś