Gość: MJ Każdy robi na co go stać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.04, 15:39 Japoński motocykl - Honda Chiński motocykl - Jialing Austriacki motocykl - KTM Niemiecki motocykl - MZ Czechosłowacki motoxykl - Jawa Polski motocykl - WSK Włoski motocykl - Aer Macchi Amerykański motocykl - Indian Skandynawski motocykl - Husqvarna Radziecki motocykl - Ural Białoruski motocykl - Mińsk Brytyjski motocykl - Triumph Indyjski motocykl - Enfield India Tajwański motocykl - Kymco Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cacodemon Re: Każdy robi na co go stać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.04, 16:19 Japoński motocykl - Suzuki Chiński motocykl - nie trawie Austriacki motocykl - KTM Niemiecki motocykl - MZ Czechosłowacki motoxykl - Jawa Polski motocykl - Sokół Włoski motocykl - Ducati Amerykański motocykl - Harley Davidson Skandynawski motocykl - Husqvarna Radziecki motocykl - Ural Białoruski motocykl - Mińsk Brytyjski motocykl - Triumph Indyjski motocykl - ? Motocykl życia - japoński motocykl Suzuki :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prych Re: Każdy robi na co go stać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.04, 16:29 A co wy tak z tymi markami??? 96 post. Odpowiedz Link Zgłoś
speedy1000 Re: Każdy robi na co go stać 26.11.04, 16:37 Wlasnie o co biega ?? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
iza_belka Ech... 26.11.04, 16:45 A to już piątek popołudnie! I do domku!Ech.. Życie jest piękne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edwin Re: Ech... IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 26.11.04, 16:48 99 eheheh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reggie Re: Ech... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.04, 16:51 100 jest moj :D Odpowiedz Link Zgłoś
matej23 A to pech.. 26.11.04, 17:10 Kurde, jadłem obiadek i nie przypilnowałem. A tak chciałem być setny... Ale przynajmniej rozpoczynam nową setkę, mam nadzieję nie ostatnią :) --- "Jaką duszę ma człowiek, który wie, że przepił wszystkie pralki świata? Odpowiadam: duszę ma uskrzydloną, a myśl jego wiruje jak bęben w ostatniej fazie odsączania." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cacodemon Re: Ech... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.04, 17:47 Ech kobieto ! A jak jutro do pracy trzeba byłoby iść ? Ale co zrobić ? Jak trzeba to trzeba :(( Odpowiedz Link Zgłoś
renata0 Re: Każdy robi na co go stać 26.11.04, 18:35 melduje sie:))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
renata0 Re: Każdy robi na co go stać 30.11.04, 10:07 ciekawe kto to przeczyta od początku do końca???? moje motto? jak nie usłyszysz nim nie zobaczysz - szkoda zachodu;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kondzik86 Re: Każdy robi na co go stać IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.04, 03:24 KTD to Australia a nie Austria...ale pewien zwiazek jst Austr....hehehe a światowy motocykl to:.......HONDZIA :) Odpowiedz Link Zgłoś
szymon16 Re: Każdy robi na co go stać 26.11.04, 23:04 jestem dokladnie 120 osoba bijaca rekord:D dalej chlopaki!!jeszcze setka do wyrownania rekordu!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: busa Re: Każdy robi na co go stać IP: 193.110.99.* 28.11.04, 18:31 zara,zara! japońzki motocyk HAYABUSA !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lisena = bez tytulu = 26.11.04, 17:38 Najsmieszniejsze jest to, ze w tej chwili to wlasnie Ty prowadzisz kretynski watek. Zanim zaczelam tu pisac sadzilam, ze jest to dosc tolerancyjne forum, a ludzie sa w porzadku. Niestety. Troche sie zawiodlam, ale na szczescie nie to jedne forum jest na swiecie. Nie znasz mnie, cacodemon, wiec dlaczego mnie obrazasz? Jestem ciekawa, czy w rzeczywistosci zachowujesz sie podobnie. Ja bez podstaw bym Ci nie ublizala. Na koniec postaram sie wprowadzic jakas nutke optymizmu i dodam, ze niedlugo swieta :) Takze zycze wszystkim wszystkiego naj Pozdr. Marta (Lisena) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: speedy1000 Re: = bez tytulu = IP: 62.199.202.* 26.11.04, 18:10 uuuu, ale i tak mam nadzieje ze pobijemy Twoj post ;))) Aha dzieki za zyczenia, i rowniez zycze tego samego POZDR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MJ Re: = bez tytulu = IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.04, 19:13 Lisena... Nikt nic nie ma osobiście do Ciebie (przynajmniej ja nie widzę powodu). Tylko dość tego, że kto wejdzie na forum "Świat motocykli" widzi na dzień dobry "Seks za przejażdżkę". Później mówią że motocykliści to zbiry, a ich panny to ździry. _ _ _ _ _ _ _ _ Francuski motocykl - Gnome & Rhone Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edwin z tuttulem ale juz nie pamietam:P IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 26.11.04, 19:37 no no no droga marto wlasnie to nie jest intryga szyta przeciw tobie tylko poprostu tytul twojego postu jest nie bardzoo o czym sama chyba wiesz....... pozdrawiam edwin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cacodemon Re: = bez tytulu = IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.04, 09:07 Wątek jest niczego sobie :)) Mnie się podoba i jak widać akcja za piątaka cieszy się coraz większą popularnością. PS. I na pewnie Cię obraziłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cacodemon Re: = bez tytulu = IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.04, 09:08 miało być " i na pewno Cię nie obraziłem" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suzy Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.04, 18:48 Ciekawe czy Lisena robi loda z połykiem Odpowiedz Link Zgłoś
suczisuczi sex- tak!!! 26.11.04, 20:16 Proszę nie ubliżać Lisenie,wszak "seks" jest MOTOREM wszelkiego postepu!!! Przyjmując że "motor" oznacza to samo co "motocykl" ośmielę się wysnuć dodatkowo tezę, że Wszelki Postęp ma fajnie w życiu- jeździ se "seksem" niezależnie od pory roku i warunków bio-meteo.A teraz bardzo wszystkich przepraszam i spadam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MJ A figę! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.04, 20:27 Nic nie pomoże. Ciągle dopisują się Lisenie. Odpowiedz Link Zgłoś
prc1 Re: A figę! 26.11.04, 20:49 Od pierwszego dnia zimy oczekuje na pierwszy dzień wiosny. Pozdrawiam wszystkich na 2 kółkach i byle do wiosny Odpowiedz Link Zgłoś
prc1 Re: A figę! 26.11.04, 20:58 O kurde ale będzie ciężko 220 postów!! jak ja dawno nieprzyglądałem sie tym liczbą w nawiasach. :D Ale damy rade!!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edwin Re: A figę! IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 26.11.04, 21:36 pewnie ze damy watek liseny jest tutaj uhuhuh i jeszcze troche ten wystartowal wczoraj czy przedwczoraj a jestesmy na polmetku... razem zwarci i gotowi pokonamy wszystko...i wszystkich:) pozdrawiam edwin Odpowiedz Link Zgłoś
speedy1000 200 jest moje ;))) 26.11.04, 22:24 ja jestem stale z wami... DAMY RADE ;))) POZDR aha pewnie widzieliscie kawalek "Erica Prydza" czy jakos tak, aajjjjjj jakie laseczki!!! ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
speedy1000 Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 26.11.04, 23:49 Co tak slabo, mam sam ten rekord bic??? A tak apropo to dobrej nocy!!! POZDR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maestro76 Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: 213.17.233.* 27.11.04, 01:07 witam, sa jakies nagrody za pobicie rekordu? pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edwin Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 27.11.04, 08:52 tak jakos sie mispalo dzisaj ciezko ale za to wam napisze jak chodzi moja mz.....:) phryyy phryyy(kopak na zimno trzeba 3x) phryyy wuuyyymm tyn tyn tyn wyuyyuuum kryk wuuu eeeemm kryk weee uuum źiiii kryk źiiii....i tyle bedzie slychac mnie tylko w odleglosci jakies 300m i to tez nie zawsze czyli wiecie sekunda dwie:PPP pozdrawiam milego wyobrazania sobie tego jakze pieknego odglosu edwin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cacodemon Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.04, 08:59 Nagroda to ustna pochwała od liseny :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cacodemon Dużo humoru przez duże H IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.04, 09:18 www.szybkieczytanie.net/fun Odpowiedz Link Zgłoś
szymon16 Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 27.11.04, 09:45 w nagrode bedziesz mogl przewiesc lisene na motorze:D buahaha:)oczywiscie tylko tak jak lisena chce "TYLKO przewiesc":) pozdrawiam! chlopcy!!! do rekordu przystap:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edwin Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 27.11.04, 10:35 ehehhe zagladl ja na stronke ktora ktos tam gdzies tam zapodal i obaczjacie typa stawiam na to ze on jezdzi polonezem ehehe po tuningu oczywiscie www.funiaste.net/QBz6379z/wrzesien/09_wrzesnia_2004/image6.htm pozdr edwin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cacodemon Czyja będzie wiosna ??????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.04, 11:00 Następnym sezon będzie nasz !!! W końcu po latach trudów, uda mi się dołączyć do Was i nie być już tylko biernym obserwatorem. Będę w trasie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cacodemon Nie przestawajcie pisać !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.04, 11:00 Jeszcze trochę i będziemy górą :)) Odpowiedz Link Zgłoś
prc1 Re: Nie przestawajcie pisać !!! 27.11.04, 11:12 z każdą chwilą zbliżamy sie do pobicia rekordu. Jakie jest zamieżenie?? Ile postów?? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cacodemon Nie przestawajcie pisać !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.04, 11:17 666 postów to liczba bestii :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cacodemon Re: Nie przestawajcie pisać !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.04, 11:18 A po osiągnięciu tej magicznej liczby zapanujemy nad światem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cacodemon Jakie macie motocykle ??????? Przyznać się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.04, 11:27 Jakie mieliście, macie obecnie i o jakich marzycie ???? Ja pierwszy Miałem: 1.Komar 2.Romet Ogar 200 z silniczkiem Jawy 50 (cud maszyna) 3.WSK 125 Kos 3.Suzuki RG 125 Mam 4.Suzuki GSX-R 750 streetfighter Marzę 5.Suzuki GSX-R 1000 lub R1, Suzuki DR650 lub innym enduro Odpowiedz Link Zgłoś
speedy1000 Re: Jakie macie motocykle ??????? Przyznać się !! 27.11.04, 11:41 czemu ja zawsze mam post z jakas 7?? ;(((( ja nie chce juz tak!!!! POZDR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edwin Re: Jakie macie motocykle ??????? Przyznać się !! IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 27.11.04, 11:44 wolisz 6?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edwin Re: Jakie macie motocykle ??????? Przyznać się !! IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 27.11.04, 11:43 start motorynka....w domu jest shl m04(ojca) i dniepr mt nie wiadomo jaki(brata) ja mam mz es 250/2 szykuje sie do urala a marze o hondzie f6c oczywisice pierwszej tej piekniusiej takiej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WRO-na Re: Jakie macie motocykle ??????? Przyznać się !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.04, 13:59 zaczynalem od komara,pozniej motorynka,jawa 50 sport:), znowu komar,yamaha (skuter po dziadku:)),pozniej simson, honda mtx 80(zajebisty sprzet)a teraz jezdze suza rg 80.marzenie?jak narazie gs 500,a pozniej moze CBR f3 lub GSX-R 750.pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WRO-na Re: Jakie macie motocykle ??????? Przyznać się !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.04, 14:02 i jeszcze zapomnialem o sprzecie chyba najlepszym ktorego mam - WFM 125 '56r.to jest dopiero sprzet!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cacodemon Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.04, 13:39 www.motocykl.org/ Odpowiedz Link Zgłoś
speedy1000 Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 27.11.04, 14:18 1. Yamaha Aerox 2. Suzuki gsx600f 3. Honda CBR 600 f3 4. Yamaha R1 :))) tzn na przyszly sezon bedzie!!! POZDR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.icpnet.pl 27.11.04, 15:28 Dlaczego chcesz pobic ten rekord? Chcesz byc bardziej....no właśnie jaki?? Odpowiedz Link Zgłoś
prc1 Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 27.11.04, 15:32 Oj widze że nieprzeczytałeś wszystkich postów uważnie. Odpowiedz na Twoje pytanie już była. Coś nam tempo nabijania postów spadła. Redukcja i opór. Pomożecie pobić rekord?? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
matej23 Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 27.11.04, 15:44 POMOŻECIE??? POMOŻEMY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
matej23 Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 27.11.04, 15:45 Zapomniałem podać autora słów: niejaki Edward G. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edwin Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 27.11.04, 15:49 a no tak w bobie bbudowniczym bylo damy rade??tak damy rade!! ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blade_rr Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 27.11.04, 15:33 Strasznie nudno sie tu robi, piszcie cos ciekawego, wtedy na pewno pobijemy rekord... Wiem, że to już wrzycałem na forum ale moze nie kazdy czytal a dobre jest:) Bez urazy dziewczyny... To o tych co nie jeżdżą na moto :-)) 56 powodów dla których motor jest lepszy od kobiety: 1 Na motorze można bez obaw spalić gumę 2 Aby pojeździć na motorze nie trzeba ściągać ubrania 3 Motor nie ma teściowej 4 Motor nie da Ci w pysk jak włożysz rękę pod owiewkę 5 Motor nie straszy że jest w ciąży 6 Motor jest zawsze gotowy żeby sobie na nim pojeździć 7 Motor nie liczy ile piw już wypiłeś 8 Możesz trzymać kilka motorów w jednym garażu i mieć pewność że się nie pobiją 9 Motor nie mówi że go boli głowa jak chcesz na nim pojeździć 10 Motor nie ogląda się za chłopakami 11 Motor nie potrzebuje długiej gry wstępnej przed przejażdżką 12 Motor nie panikuje kiedy pęknie guma 13 Motor nie potrzebuje złotych pierścieni i łańcucha 14 Motor można sprzedać za pieniądze 15 Motor dobrze wygląda nawet po długiej trasie 16 Motor dobrze wygląda nawet jak jest obklejony muchami 17 Motor nie zatrzymuje się przy każdej wystawie 18 Motor niezależnie od jego wieku wzbudza pożądanie 19 Motor nigdy Ci nie powie ze nie ma co na siebie włożyć 20 Motor pije benzynę i się nie krzywi 21 Motor nie mówi że na stacji benzynowej śmierdzi 22 Motor nie jest zazdrosny że masz drugi motor 23 Motory oprócz białego, czarnego, żółtego i czerwonego mają jeszcze inne kolory 24 Motor nie zajmuje miejsca w namiocie 25 Możesz dać się przejechać kumplowi motorem a motor się na ciebie nie obrazi 26 Ty tez możesz przejechać się na motorze kumpla 27 Motor nie przypomina Ci żebyś już wracał do domu 28 Do stacyjki motoru pasuje tylko Twój kluczyk 29 Motor lubi jeździć na zloty 30 Motor nie wyłącza Ci telewizora jak oglądasz Grand Prix 31 Na motorze można jechać we 2-ke 32 Motor jest rodzaju męskiego 33 Motor jest fotogeniczny i dobrze wychodzi na zdjęciach 34 Motor można kupić w sklepie 35 Gadanie motoru jest przyjemne dla ucha 36 Motor nie boi się prędkości 37 Na motorze można sobie postawić piwo 38 Motor nie plotkuje o tobie z innymi motorami 39 Nawet stary motor nie ma zmarszczek 40 Możesz mieć starszy motor od siebie i nikt się na Ciebie nie będzie krzywo patrzył 41 Motor lubi jak go napastujesz 42 Motor nie ma co miesiąc wycieków 43 Na motor nie żałujesz pieniędzy 44 Motor możesz przerabiać wg swoich upodobań 45 Nie ma głupich kawałów na temat "Przychodzi motor do lekarza" 46 Motor z wiekiem nie siwieje 47 Motorem możesz pojechać na piwo 48 Motor Cię nie zostawi nawet jak zobaczy Cię na innym motorze 49 Motor możesz dotykać gdzie tylko zechcesz i kiedy zechcesz 50 Możesz mieć motor innej narodowości i nie być wytykany palcami 51 Motor lubi pochodzić na ssaniu 52 Mając zdjęcie motocykla w portfelu nie wstydzisz się go otwierać 53 Jadąc na motocyklu myślisz o jeździe na motocyklu 54 Motor nie pyta gdzie idziesz i o której wrócisz 55 Motor wygląda dobrze nawet po jeździe w deszczu 56 Motor nawet jak dużo pali to nie tyje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edwin Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 27.11.04, 15:42 57.motor nie odstrasza panienek a wrecz przeciwnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edwin Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 27.11.04, 15:46 149!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jabol Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.04, 16:24 150 ! I nie ma mocnych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cień1100 Re:Uwaga!!! Biegiem po flaszki!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.04, 16:37 Dzisiaj "ostatki",to jedno,a drugie to jeżeli ma być długa rozmowa,to doping jest w tym przypadku wskazany. P.S.Ma ktoś korkociąg? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reggie Re:Uwaga!!! Biegiem po flaszki!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.04, 16:44 przeczytł ktoś wszystkie posty,które sa tu???????? Ja nie dałam rady,po kilkudziesieciu pogubiłam sie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cień1100 Re:Uwaga!!! Biegiem po flaszki!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.04, 17:00 Reggie to Ty już jesteś po jakiejś butelce?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edwin Re:Uwaga!!! Biegiem po flaszki!!! IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 27.11.04, 17:04 ja tam jestem na bierzaco a coo do ostatkow to akurat dzisiaj mnie zlozylo i najprawdopodobniej bede siedzial w domu:P...a korkociag przez przypadek mam pod reka... pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
matej23 Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 27.11.04, 19:31 Wątek spadł niebezpiecznie nisko. Nie mogłem dopuścić, żeby sytuacja się jeszcze bardziej pogorszyła. Odpowiedz Link Zgłoś
speedy1000 Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 27.11.04, 19:49 Ja tez jestem na bierzaco... A ja mam ostatki w Danii :((( LIPA!!! POZDR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cacodemon Trochę Was zdopinguję :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.04, 19:57 Każdy kto czuje się prawdziwym motocyklistą/stką MUSI wpisać się i pozdrowić innych motocyklistów :)) Dawać czadu !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur ciekawe foty IP: *.smstv.pl / 213.25.48.* 27.11.04, 20:44 e-go.pl/motodawcy/viewtopic.php?t=1454&highlight= -> streetfightery e-go.pl/motodawcy/viewtopic.php?t=688&start=0 -> a tu ciekawe ewolucje na MZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blebleble Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.04, 21:01 po cobić jej rekord?! pobijmu=y ją! ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reggie Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.04, 21:12 Po butelce?chciałabym,dziś jedyne co mam to butelka heinekena co mi ją Lysout zostawił do towarzystwa :) Ja takoz siedze dziś na necie,bo juz czyje jak choroba mnie bierze :( to co pijemy i pobijamy rekorda?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edwin siusiu paciurek i inne takie IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 27.11.04, 21:25 o w doope jakis film zapodam i spie tak mnie sklada dzisiaj ło boshe o tak ze tylko pozdrawiam.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MJ Pobijmy ją? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.04, 21:22 > po cobić jej rekord?! pobijmu=y ją! ;-))) NIE POZWOLĘ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reggie Re: Pobijmy ją? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.04, 21:34 Eje ej beż przemocy prosze :-/ własnym ciałem obronie :P Odpowiedz Link Zgłoś
wojtekk1000 lipa 27.11.04, 21:41 No NIE!! Reggie mnie wyprzedzila z numerem 165!! Trudno 166 i 167 ujdzie (ale to nie 165)!! Odpowiedz Link Zgłoś
wojtekk1000 165 (KM?) 27.11.04, 21:36 165 fajna liczba moze byc np. 165 KM - we Wrocławiu był dzisiaj motobazar (nawet, nawet) jak na deszczyk to bylo pare motocykli, no i rozgladalem sie za R1 - byla i to calkiem spoko, ale trzeba poczekac do wiosny - wtedy przyjdzie czas na nowy motorek i zacznie sie "lot". Pozdrawiam!! Odpowiedz Link Zgłoś
speedy1000 ale jest moje :)))) 27.11.04, 22:05 Wlasnie wychililem pare browarow, CERES ;))) takie dunskie piwka!!! To wlasnie moje Andrzejki :((((, ale co tam bijemy REKORD!!! POZDR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: speedone Re: ale jest moje :)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.04, 22:14 dobijemy do 300 a ja1k 1 skuter 2 bedzie suzu rgv250/cbr400/zzr400/zxr400/gsx400/tzr250/moze jakas 600 :-) Odpowiedz Link Zgłoś
wojtekk1000 fotki: 27.11.04, 22:20 Ostatnio dodalem pare fotek (na www.bikepics.com) mojego ZXRa (znalazlem je na jakiejs plytce - robione na poczatku sezonu jeszcze przed zmiana opon (i manetek na zielone - heh). /to ten zielony, nie chce mi sie kazdego osobno otwierac!/ www.bikepics.com/kawasaki/zxr750/94/pics.asp?i=188835&s=0 www.bikepics.com/kawasaki/zxr750/94/pics.asp?i=247663&s=0 (pochwalcie mnie ze fajny!! - hehe). Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
speedy1000 Re: fotki: 27.11.04, 22:35 juz idzie 8 browarek, zdrowie wasze chlopaki :))) POZDR Odpowiedz Link Zgłoś
speedy1000 Re: fotki: 27.11.04, 22:36 i dziewczyny tzn kobiety oczywiscie!!! ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
speedy1000 Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 27.11.04, 23:09 EJJJ co z wami??? ma byc rekord czy nie??? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
wojtekk1000 Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 27.11.04, 23:16 Speedy1000 - ty kacie!! hehe!! Zaczekaj do jutra!! heh!! (tak poza tym - 200 powinno byc dla mnie - w ramach rekompensaty za utrate 165) Odpowiedz Link Zgłoś
speedy1000 Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 27.11.04, 23:33 poczekaj, pomysle bo juz 200 mialem zaklepane wczesnie, moze Ci oddam ;))) ale nie mialem blache na CBR600 - Odpowiedz Link Zgłoś
speedy1000 Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 27.11.04, 23:51 Doszedlem do wniosku (potrzebowalem na to az 10 bronxow) ze chyba bede mial najwiekszy udzial w tym rekordzie ;))) licze na jakas "zachete" ze strony "Ojca prowadzacego" ;))) POZDR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cień1100 Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.04, 00:04 Trwaj bracie,ja trwam również,tylko już dno w butelce widać:) Odpowiedz Link Zgłoś
speedy1000 Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 28.11.04, 00:13 kurcze 10 sie konczy, ale jest jeszcze pare ;))) Next one, plesae!!!! POZDR from Denmark Odpowiedz Link Zgłoś
speedy1000 Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 28.11.04, 00:15 ale klawisze juz sie mieszaja ;))) hehe ciekawe czemu ;))) przepraszam za wszelkie literowki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cień1100 Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.04, 00:43 Podobno w Skandynawii piwo ma małą zawartość alkoholu.Ile ma Twoje? I gdzie Ty to zmieściłeś,musisz mieć niezły badziuch:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edwin Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 28.11.04, 08:34 no miski wstawac rekord sam sie nie pobije:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reggie Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.04, 08:58 wstałam jestem obecja i gotowa do bicia:) heinekenek jak stał tak stoi,nie miałam sumienia tak sama go wypic,pomyslałam,ze speedy1000 bedzie go rano bardziej potrzebował :D chetnie oddam na cele wyzsze :),albo za sniadanie,własnie szukam naiwnego ktory pieknej kobiecie sniadanko zrobi :) Odpowiedz Link Zgłoś
kojotkurier Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 28.11.04, 09:04 ,,NO ESTE,,bedzie dobrze pozdrowienia dla wszyskich motocyklistow <przeczytalem wszystkie posty> aco do pokolei to;romet ,wsk3 ,wsk4 ,cz350 ,shlm11 ,simson awo,pierwszy junak , drugi junak ,osa, ,dniepr MT 10,hondacb400n, honda cbr1000sc24, a maze o jeszcze paru .Przy czym mam wciaz junaka ,cebulke,juaczka,cebere, i do remontu oske ana dodatek facet mi przywiozl skuter z wloch aprilke sr czy jakos tam pozdrowionka ,,kojot,, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reggie Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.04, 09:12 Ejno jakaś pomyłka tu się wdała i to wielka:( 100 post był moj !!!!!!!!! teraz patrze a nie jest,ktoś kogos przekupił coś mi sie wydaje ;) Nie wybacze.... :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edwin Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 28.11.04, 09:47 proste chamstwo bez kolejki wchodzi....ja bylem 99 a ... Odpowiedz Link Zgłoś
kojotkurier Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 28.11.04, 09:18 no ona ma 220 to wstyd ze motocyklisci i motocyklistki spia jesz wstawac i bic rekorda ,,motocyklisci i motocyklistki wszystkich krajow laczcie sie,, ,,pomozecie pomozemy,, wspominam wciaz ,,cebiego,, z tczewa byl koles na poziomie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WRO-na Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.04, 09:24 ja juz nie spie:P i tez zachecam do nie spania:) ale nie dziwie sie np. speedy- iemu1000 ze spi.wczoraj troche popil i nie badzcie zli na niego ze o ok 9:30 spi:)na dodatek w niedziele:)pozdrawiam i zycze milej niedzieli! Odpowiedz Link Zgłoś
kojotkurier Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 28.11.04, 09:37 no i dobrze ze chlopie wstales to mi sie widzi ci co popili maja wytlumaczenie a pozostali.....bic rekorda! pozdrowionka w szczegulnoci dla ,,Dzela,, z koszalina ,,kojot,, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reggie Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.04, 09:50 Speedy pewnie nie wstanie i ja bede miała 200 :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reggie Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.04, 09:53 nastepny pościk :) :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reggie Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.04, 10:13 no nabijajcie mi te posty,bo jak sama nabije do 200 to bedzie glupio wygladało:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edwin Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 28.11.04, 10:45 to ja przerwe:) Odpowiedz Link Zgłoś
speedy1000 ZYJE ;))) i 200 nie oddam ;))) 28.11.04, 10:56 Jestem ;)))) 200 jest moje ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reggie Re: ZYJE ;))) i 200 nie oddam ;))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.04, 11:09 speedy zdrzemnij sie jeszcze to Ci dobrze zrobi :) Przyniesc Ci piwko do wyrka??? Nie siedz przy kompie :P Odpowiedz Link Zgłoś
kojotkurier Re: ZYJE ;))) i 200 nie oddam ;))) 28.11.04, 11:17 juz po spotkaniu z ksiegowa zakupy tez za mna przybieglem pomodz bic rekorda wyslawionej Listeny przepraszam ktory jeste niemowcie ze nie 200 o nie spoznilem sie to moze zalapie sie222 bylo by tez fajnie pozniej muszew troszke popracowac w warzstacie bo chore sprzety czekaja az przyjdzie doktor kojot narazie pa:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reggie Re: ZYJE ;))) i 200 nie oddam ;))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.04, 11:26 bede walczyła jak lew o 200 :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edwin ... IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 28.11.04, 11:17 cos czuje ze to dzisiaj bedzie ten dzien:)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reggie Re: ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.04, 11:31 nie moge sie powstrzymac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reggie Re: ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.04, 11:31 I oto i 200 :):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reggie Re: ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.04, 11:34 Speedy sie załamie :) Odpowiedz Link Zgłoś
speedy1000 :(((((((((((( 28.11.04, 11:37 TAK sie nie robi :((( To bylo bardzo unfair!!!!!! Tez mialem tak zrobic ale nie, pomyslalem bede uczciwy!!!!!!! Ale co tam... 300 bedzie moje :)))) uciekam... POZDR Odpowiedz Link Zgłoś
speedy1000 Re: ... 28.11.04, 11:39 www.topgear.com/content/fun_stuff/carbage/carbages/58/02/ :)))))), ale i tak mam do Ciebie zal... reggie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
speedy1000 Re: ... 28.11.04, 11:45 www.topgear.com/content/fun_stuff/carbage/carbages/50/01/ Odpowiedz Link Zgłoś
kojotkurier Re: ...kurde..... 28.11.04, 11:49 zezarlo moj post teraz ja pujde pozrec cos innego Odpowiedz Link Zgłoś
kojotkurier Re: ...kurde..... 28.11.04, 11:55 cos zezarlo mi cos innego co ja mam teraz zrec ide do warsztatu ale pozniej robota nie zajac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reggie Re: ...kurde..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.04, 12:02 Przepraszam Speedy,wybacz,ale tak dlugo nikt nic nie pisał,ze nie wytrzymałam juz :) dam Ci buzi na pocieszenie :* Bede bronic 300 dla Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
speedy1000 Re: ...kurde..... 28.11.04, 12:04 Okay, trzymam Cie za slowo z tymi 300 iiii.... z tym buziakiem ;))) POZDR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WRO-na Re: ...kurde..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.04, 12:05 pewnie ze nie zajac:P mnie sie nie chce dzis w warsztacie siedziec:)ale jak Ty chcesz to idz.trudno bedziemy przez jakis czas sami bili rekorda.a zostalo juz jakies 15 postow do pobicia:D pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kojotkurier Re: ...kurde..... 28.11.04, 12:34 dobra pomoge pozniej pojde sie pastwic nad sprzetami .Niemozemy dopuscic zeby wygrala pozdrowionka ,,kojot,, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WRO-na Re: ...kurde..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.04, 12:51 barvo:)tak trzymac.jeszcze kilka osob,jakies 9 postow i "MAMY JĄ":)heheh pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kojotkurier Re: ...kurde..... 28.11.04, 13:45 no i co my tam mamy 210 postow no westa sie ludziska bo rypleja nie bedzie dawac kojot Odpowiedz Link Zgłoś
kojotkurier Re: ...kurde..... 28.11.04, 13:59 obiadek byl pyszny ........ pamietam jak w przeszlosci nie mialem na bochenek chleba to byla bieda no piszta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MJ Jeszcze sześć! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.04, 14:18 Byłem dzisiaj na Husky Party. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edwin kfilka IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 28.11.04, 15:26 co to za zastoj/przestuj?? Odpowiedz Link Zgłoś
kojotkurier Re: kfilka 28.11.04, 15:32 prze[raszam zaczytalem sie w nowym problemie naszej starej znajomej nowy temat nie ma tkiego wziecia ale kto wie zobaczymy co wyjdzie z kasku dla liseny Odpowiedz Link Zgłoś
speedy1000 Re: kfilka 28.11.04, 15:51 KTORY WLSNIE OFICJALNIE ZOSTAL POBITY :)))) przynajmniej o 15.54!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: I'm the best :))))))))))) IP: 62.199.202.* 28.11.04, 15:56 200 mialo byc moje, ale przynajmniej jestem pierwszy ktory pobil Lisene :))) Gratulacje prosze skladac na na maila speedy1000@gazeta.pl POZDR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reggie Re: :))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.04, 16:15 no ładnie ja aż tylu postów se nie nabiłam zeby pobić rekord:P:P:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edwin Re: :))))))))))) IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 28.11.04, 18:41 chcialem wam wszystki serdecznie pogratulowac podziekowac itp...:P al epowiem wam ze widzialem gdzies na forum jakims:P watek ktory mial chyba 406 wpisow:) pozdrawiam edwin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MJ Re: :))))))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.04, 19:58 Chyba wątek na stronie miłośników Peugoeta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: speedy1000 Re: :))))))))))) IP: 62.199.202.* 28.11.04, 20:00 406, hmmm czyzby nowe wyzwanie???? ;))) POZDR przepraszam ie reggie ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edwin eee IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 28.11.04, 20:16 jakby to powiedziala moja kochana wychowawczyni z lo zeby nie byc goloslownym: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=384&w=6034156 ale.... a z reszta ehehhe pozdrawiam edwin Odpowiedz Link Zgłoś
prc1 Re: eee 28.11.04, 20:58 406 postów?? co to dla nas?? jak będziemy chcieli to i to pobijemy. Jakby co to ja zaklepuje sobie post nr 1000. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: speedy1000 Re: eee IP: 62.199.202.* 28.11.04, 21:01 To ja zaklepuje post nr 999 :)))), Co wy na to, moze bysmy tak zrobili z 1000:)))) POZDR, ja sie pisze!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WRO-na Re: eee IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.04, 21:11 ja tez sie pisze na to:D mam nadzieje ze nasza idee poprze wiekszosc uczestnikow bicia rekordu:)hehe pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cień1100 Re: eee IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.04, 21:58 A ja będę aspołeczny:)))Zresztą i tak się nie uda,zobaczycie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edwin Re: eee IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 28.11.04, 22:00 zapisuje sie na to w liczbie osob meskich 1 pyzydyry... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edwin nie musicie mnie calowac po rekach IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 28.11.04, 21:56 eheheh znalazlem taka stronke ze normalnie ubaw po pachy nie wiem moze ja juz widzieliscie ale moze znajdzie sie jakas zagubiona duszyczka ktora tego nie widziala eheheh no siadzie sie prz czyms takim i czas leci szybciej ze do wiosny az blizej na ale koniec reklamy... www.wiejskituning.com/ pozdrawiam edwin Odpowiedz Link Zgłoś
kojotkurier Re: nie musicie mnie calowac po rekach 28.11.04, 23:47 dzikujemy ci wszyscy w domku siedzimy izrywamy boki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cień1100 Re: nie musicie mnie calowac po rekach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 00:54 Już rozrzuciłem to po znajomych.Zajebiste!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reggie Re: nie musicie mnie calowac po rekach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 09:41 Speedy błagam niee ;) oki przyłączam się,ale 1000 jest moj :D To co nowy dzień ze 100 pościków trza by zrobić.pozdro dla wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reggie Re: nie musicie mnie calowac po rekach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 09:43 Ej normalnie leje mamy noowe wyzwanie :D Właśnie mój braciszek zawiadomił mnie,ze gdzoes podobno było ponad 11000 postów, to jak????? działamy?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cacodemon Kopara mi opadła :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 10:02 Jak zobaczyłem ilość postów :)) pozdrawiam najwytrwalszych :)) Odpowiedz Link Zgłoś
prc1 Re: nie musicie mnie calowac po rekach 29.11.04, 12:46 Przykro mi Reggie ale post numer 1000 już jest zaklepany. :) 11000 postów?? a co to dla nas?? Zwarci i gotowi zwyciężymy wroga tzn. przeciwnika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reggie Re: nie musicie mnie calowac po rekach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 13:56 uuuuuu jakto zaklepany????????????? bezczelni mojego posta zaklepac :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmarcin Re: nie musicie mnie calowac po rekach IP: 213.199.201.* 29.11.04, 14:26 a to moj wkład w to szaleństwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: speedy1000 Re: nie musicie mnie calowac po rekach IP: 62.199.202.* 29.11.04, 14:52 reggie, ja mam 999 wiec juz koncowka jest zaklepana :))) Jestem z wami caly czas, od poczatku do konca!!! POZDR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edwin Re: nie musicie mnie calowac po rekach IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 29.11.04, 15:49 to ja biore 1001 bede najlepszy bo na nowej stronie a wy sie bedziecie... pozdrawiam edwin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: speedy1000 :))) IP: 62.199.202.* 29.11.04, 16:04 Nie nie nie...to sie nie liczy bo do 1000 bijemy rekord ;DPOZDR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siurniety_krolik Re: :))) IP: *.aster.pl 29.11.04, 16:53 zdalem dzisiaj kat.A pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WRO-na Re: :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 17:32 heh Edwin:)wiadomo ze jestem z Wami do bicia przynajmniej 1000:)a co dalej??heh moze 2000??hehe jak co to ja biore juz 2000 post:D pozdro:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edwin 250 IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 29.11.04, 17:03 wpis nr 250 jak moja kochana ehehe pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edwin Re: 250 IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 29.11.04, 17:07 a co do wpisu 1001 to nikt nie zobaczy... pozdry... Odpowiedz Link Zgłoś
mortimor1 Re: 250 29.11.04, 17:26 A ja mam w dniu dzisiejszym urodzinki... hehehe okrągła 29-ta rocznica... z tej opkazji utrzymuje stan nieważkosci od piatku wieczor... dzis o 19.00 rozpocznie sie finał ktory mam nadzieje niepamietac... p.s. jakby co mozecie skladac zyczenia.. pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WRO-na Re: 250 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 17:35 wszystkiego naj naj!!:)na nowej drodze zycia!hehe czego by CI innego zyczyc? dobrego motocykla?zajebistej kobiety??:) to zycze tylko spelnienia marzen i powodzenia w zyciu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edwin Re: 250 IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 29.11.04, 18:08 .... i benzyny po 2pln:) pozdrawiam edwin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WRO-na Re: 250 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 20:10 no sorka Edwin:)zapomnialem:)hehe Odpowiedz Link Zgłoś
prc1 Re: 250 29.11.04, 20:15 Szerokiej drogi, gumowych drzew i pełnego baku w przyszłym sezonie ( i następnych też). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
prc1 Jaki następny rekord 29.11.04, 20:17 Już ustalone po osiągnięciu poziomu 1000 postów (przypominam do kogo należy post nr 1000) jedziemy aż do 11000 albo i lepiej. Ciekawe kto będzie przez cały czas na temacie, ja narazie przeczytałem wszystkie posty. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cień1100 Re: Jaki następny rekord IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 20:36 Ja tez przeczytałem wszystkie,ale to bicie i tak sie nie uda,mówię wam:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edwin Re: Jaki następny rekord IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 29.11.04, 20:37 no ja tez wszystkie przeczytalem jak mi nie odetna neta albo jak nie bedzie cieplo tak zeby motorem smigac to bede czytal i jakies gloopoty dopisywal....jak zawsze... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dora Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 20:36 Ciekawe czy Lisena goli sobie cipkę, czy strzyże. Co jest dla niej lepsze. A może nic z nią nie robi ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: speedy1000 Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: 62.199.202.* 29.11.04, 21:41 :))) Mortimor, wszytstkiego najlepszego... wachy po 4 zł za 4 litry, fajnej laski, i jeszcze fajnieszego motocykla!!! POZDR i szerokosci na drodze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kojotkurier Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 29.11.04, 21:42 cze wam nie pisz oniej bo ona napewno sie tylko cieszy z tego powodu ze ciagle widnieje w naszych postach po prpstu H J W D pogadajmy o czyms mily na przyklad co robicie teraz przy swoich sprzetach albo co kolwiek tylko nie o niej ostatecznie po to tu piszemy Odpowiedz Link Zgłoś
kojotkurier Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 29.11.04, 21:42 no i piszemy kojot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: speedy1000 Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: 62.199.202.* 29.11.04, 22:08 Ja wlasnie jestem na etapie kupna sprzeta, konkretniej to na przyszly sezonik bedzie R1 lub cebra 954!!! POZDR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: speedy1000 Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: 62.199.202.* 29.11.04, 22:15 Ale lipa z ta pogoda :((( tu w Danii nie widzialem od jakiegos miecha zadnego motocykla, ale nie... dzisiaj koles jechal na shadow 750, srednia przyjemnosc, bo taka ciapka troche i zimno jest, ok 2-3 stopni. POZDR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edwin Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 29.11.04, 22:37 u mnie na mojej osiedlowej ulicy zobaczylem dzisiaj asfalt eheheh po prawie tygodniowej przerwie al ei tak jeszcze chyba nie dalo by sie jechac ludzie rowerami sie boja tedy jezdzic eheheh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WRO-na Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 08:02 u mnie pogoda jest super:)w sobote jezdzilem cale popoludnie w niedziele to samo.wiadomo czasami popada ale mnie to nie przeszkadza:)zn przeszkadza ale tak mi sie chce jezdzic ze nie przejmuje sie tym zbytnio:) pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edwin Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 30.11.04, 08:18 u mnei na prowincji nie wyjechalbym chyba z ulicy eheheh bo asfalt widac od wczoraj platami eheheh...o w doope wygladalem prze okno i sie tak dooplem moja twarza w monitor ze az mi sie kolorowo zrobilo przed oczami i to nie od kolorow na monitorze....:P ala asfaltu jest coraz wicej eheheh pozdrawiam edwin Odpowiedz Link Zgłoś
renata0 Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 30.11.04, 10:09 heh.......... dobrze że chociaż jest to forum:) bo kurna bez jazdy człowiek na głodzie... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: speedy1000 Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: 62.199.202.* 30.11.04, 10:50 Sluchajcie, nie wiem jak ja bym zyl bez tego forum... na moto nie siedzialem od dobrych 5 miesiecy, wtedy moja cerba poszla pod mlotek :((( mam nadzieje ze w dobre rece trafila, a koles wydawal sie ok... ALE :))) za kilka miechow znow jak wszystko sie ulozy, znow ten dreszczyk emocji kiedy co ranek szedlem z kaskiem pod pacha do garazu, wylaczalem alarm, i naciskalem taki milusko czerwony przycisk startera...ten dzwiek (mialem sportowego MIG-a od samego kolektora) powodowal drgania w calym budynku nad garazem, i w calej okolicy, pozniej rozklejalem sprzegielko, i gdy moto nabralo odpowiedniej temperatury... wyjazd z dluuuuugimmmmm slajdem na ulice, wtedy liczyla sie tylko jazda, wsztystko inne zostawalo jak ten czarny slad na asfalcie, za mna... ;))) Ojjj jak ja to kocham... :))) POZDR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.NET / *.stella.net.pl 30.11.04, 11:11 no kurcz- kto by sie spodziewał tylu odpowiedzi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reggie Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 11:24 Dawno Cie tu nie było:) Doora takimi tekstami to se mozesz gdzie indziej rzucać,spadaj stad!!!!!!! Jestem znowu z wami zwarta i gotowa,ja dzis rao zobaczyłam ilość postów to oniemiałam :) jest dobrze a bedzie jeszcze lepiej :) pozdro dla wszystkich dzielnie bijących P.S. Kojot nie rozumiem twojej niechęci do Liseny,nie musisz jej tak publicznie obrazać,dała durny temat,ale to nadal jest kobieta troche szacunku!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
speedy1000 Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 30.11.04, 14:55 a co tu tak cicho?? :))) POZDR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edwin nie wiem co sie dzieje... IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 30.11.04, 15:14 lekcja wosu i moja notatka:) spojrzalem dzis na ciebie me cialo przeszyl dreszcz nagle poczulem sie jak w niebie poczulem wilgoc ale czy to deszcz?? twe oczy jak najglebsza studnia... zmierzylas dzisiaj mnie me cialo sztywne jak mumia ja chyba bardzo pragne cie nie moge sie doczekac jak dosiade cie twe cialo dumnie prezy sie nie moge sie doczekac jak za gaz szrpne cie ty z miloscia dowieziesz wszedzie mnie i co chce wam sie ryczec...?? bueheheh pozdrawiam edwin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WRO-na Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 15:19 chyba masz racje reggie...po przeczytaniu tamtego posta glupio mi sie zrobilo.to moim zdaniem lekka(jak nie wielka)przesada jechac tak po lasce ktora napisala cos na forum.co ona CI babcie zabila???:/ pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
cacodemon Next prowokacja :)) 30.11.04, 17:42 Co prawda mam fajny motocykl i niedługo znów będę jeździł, to jednak poważnie zastanawiam się nad...samochodem !!! (jezu tylko nie bijcie!) Pewnie część z Was ma oprócz motocykla, jakieś autko. A ja z pytaniem, choć wiem, że to nieodpowienie forum. Opel Calibra silnik 2.0i z instalacją gazową, klimatyzja, ABS. Albo Seat Toledo. To ma być autko w miarę niedrogie, tak do 9tys max. Co myślicie o tych dwóch samochodach ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blade Re: Next prowokacja :)) IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 30.11.04, 18:11 Ale zajeżdża nudą tu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edwin Re: Next prowokacja :)) IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 30.11.04, 19:28 nuda nom ale........to jest zima.....a wierszyk moj czytales:P ?? pozdrawiam edwin Odpowiedz Link Zgłoś
speedy1000 Re: Next prowokacja :)) 30.11.04, 19:41 Ma byc tanie i pewnie rowniez niedrogie w ekspolatacji... Polecam cos malego np Opla Corse 1.4 16v. Malo pali i ogolnie taki przyjemny samochodzik!!! W garazu mi sie miesci razem z moto i dziala jako blokada, bo bez wyjechania autkiem z garazu nie wyjedziesz motocyklem... :))) A z pytankiem faktycznie troche nie to forum :))) POZDR Odpowiedz Link Zgłoś
kojotkurier Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 30.11.04, 21:02 no dobrze nie bede juz jej obrazal nawet przeprosic moge ale ona tez za mila nie byla w swoich postach .Niech bedzie dam juz spokoj i obiecuje bez potrzeby do tematu nie wracac kojot Odpowiedz Link Zgłoś
kojotkurier Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 30.11.04, 21:15 eeeeeeeee no ale mielismy bic rekorda to ja tak pozno wrocilem z pracy i myslalem ze mnie zaskoczy ilosc postow i jak ja to wszystko przeczytam a tu towarzystwo sie nie popisalo pozdrowienia dla wszystkich kojot Odpowiedz Link Zgłoś
prc1 Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 30.11.04, 21:18 no cóż ja dopołudnia byłem w szkole. A po południu jeździłem, bo pogode postanowiłem wykorzystać. Ale Kojot ma racje. Co jest wiara gdzie chętni do bicia 11000 postów?? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kojotkurier Re: prc1 30.11.04, 21:44 ty to masz jaja najezdzilem sie caly dzien katamaranem i nie widzialem ani jednego motocykla dzieki za wsparcie kojot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WRO-na Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 21:20 no masz racje...qrde towarzystwo showu nie zrobilo:)przynajmniej dzis:)sadze ze watpie w ten nasz 1000 post:( :)ale zobaczymy.wszystko zalezy od WAS!! pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
prc1 Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 30.11.04, 21:27 Do bicia nowego rekoru... przystąp!!!! Wpisujcie sie wszyscy kto sie na to pisze. Pozdrawiam P.S. A może by tak pobić rekord Ginnesa?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: speedy1000 Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: 62.199.202.* 30.11.04, 21:29 Nooo ja jestem z wami od poczatku do konca, tylko zebym widzial inicjatywe :))) nie tylko z mojej strony :))) POZDR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edwin Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 30.11.04, 21:30 ja tu jestem caly czas ducham i wpisami ale o moim wierszu nic nie napisaliscie ja siedzialem sobie normalnie tyle czasu nad nim myslalem....eh...:)) pozdrawiam edwin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: speedy1000 Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! IP: 62.199.202.* 30.11.04, 21:34 No swietny byl... jakbym mogl dalbym Ci nagrode Nike ;))) przepraszam ze watpilem w Twa tworczosc ale myslalem ze przekopiowany skads jest ten wiersz... POZDR ja pisze sie na rekord mam nawet zaklepany post nr 999 ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
kojotkurier Re: Chcę pobić rekord liseny ! wpisujcie się !!! 30.11.04, 21:41 no a moze tak limicik czasowy na przyklad do swia bozego narodzenia albo do nowego roku (juz widze te posty sylwestrowe) co my nie damy rady motocyklisci? pozdrowka dla wszystkich ktozy przystopili do dzialania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edwin :)) IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 30.11.04, 21:33 zeby nie bylo ze nei wiedzieliscie gdzie jest wierszyk no to prosze spojrzalem dzis na ciebie me cialo przeszyl dreszcz nagle poczulem sie jak w niebie poczulem wilgoc ale czy to deszcz?? twe oczy jak najglebsza studnia... zmierzylas dzisiaj mnie me cialo sztywne jak mumia ja chyba bardzo pragne cie nie moge sie doczekac jak dosiade cie twe cialo dumnie prezy sie nie moge sie doczekac jak za gaz szrpne cie ty z milosci dowieziesz wszedzie mnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MJ Re: :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 21:36 Co za podłe rymy! Dawajcie, chłopaki, dawajcie! Kto pierwszy 300! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: speedy1000 Re: :)) IP: 62.199.202.* 30.11.04, 21:38 Stary, jak go czytam to caly czas mam przed oczyma moje moto, byle ;))) takie piekne wspomnienia ;))) Chyba go sobie wydrukuje i przykleje na tablice... moge?? czy all rights reserved ;))) POZDR Odpowiedz Link Zgłoś
prc1 Re: :)) 30.11.04, 21:38 no edwin gratuluje wierszyka. Chyba go sobie wydrukuje :P. Ja tam z polaka niemam dobrych ocen. Pozdrawiam P.S. Ja mam zaklepany post nr 1000. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MJ Re: :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 21:43 297, ja chcę 300, ja chcę 300! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MJ 300 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 21:46 Jeeeest! Pierwszy raz w życiu mam na jakimkolwiek liczniku 300!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MJ Kolejna bariera przekroczona. Dla Liseny. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 21:48 Mało tego, że osiągnąłem - nawet przekroczyłem 300! 299,, 300, i 301. post dedukuję Lisenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WRO-na Re: Kolejna bariera przekroczona. Dla Liseny. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 22:02 no MJ!!zaskoczyles mnie:D to byl pomyslowy i dobry gest z Twojej strony z tym postem "dedykowanym Lisenie":) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MJ Re: Kolejna bariera przekroczona. Dla Liseny. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 22:05 Dzięki, ale i tak do motorów mam więcej talentu niż do kobiet. Czasem się na tym przejeżdżam nawet dalej niż motorem. Tylko ciekawe, czy Lisena to zobaczy... Na razie doradzam Jej z kaskiem. Odpowiedz Link Zgłoś