Dodaj do ulubionych

WYPADKI ŚMIERTELNE :(

04.12.04, 13:40
witam serdecznie

chciałbym zadać pytanie do użytkowników tego forum

ile osób z waszego grona znajomych zakończyło przygodę z motocyklem odchodząc
do krainy wiecznych łowów

może pytanie jst niezbyt na miejscu i niezbyt miłe ale rozmawiając z wieloma
ludźmi którzy jeżdzą lub jeździli okazało się ze większośc z nich potraciła
znajomych w wypadkach drogowych na naszych dziurawych i niebezpiecznych
drogach

pozdr.
Obserwuj wątek
    • Gość: MJ Re: WYPADKI ŚMIERTELNE :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 14:03
      Żaden z motocyklistów, których znałem osobiście, nie zginął w wypadku drogowym.
      • kojotkurier Re: WYPADKI ŚMIERTELNE :( 04.12.04, 15:03
        znales Cebiego z tczewa mial fajna stronke wrzuc w wyszukiwarce cebi
        znajdziesz jaralismy razem zielsko fajny koles nie zyje bardzo mi szkoda go
        byl taki mlody poznalem go na zlocie w borowym mlynie na poczatku byl moim
        klientem puzniej zawiozala sie glebsza znajomosc nie zabil sie motocyklem tylko
        wracal katamaranem z wawy i wyje..al loda on trup pozostali ranni .Mam wielki
        zal do siebie ze nie pojechalem na jego pogrzeb ale taka praca
        pozdrawiam kojot
        • Gość: Artur Re: WYPADKI ŚMIERTELNE :( IP: *.pl / 81.210.104.* 04.12.04, 15:31
          U mnie w rodzinie 3 osoby zgineły na motorze nie wszycy jako kierowcy i teraz
          właśnie rodzice ciągle mi o tym mówiom i chcą mnie zniechęcić ale i tak mnie
          ciągnie do motocykli. Osobiście ich nie znałem bo jakoś tak wyszło ze nie
          utrzymywało się kontaktu
          • Gość: adik Re: WYPADKI ŚMIERTELNE :( IP: *.chello.pl 05.12.04, 01:32
            Jeździj dalej nie pękaj
        • Gość: siurniety_krolik Re: WYPADKI ŚMIERTELNE :( IP: *.chello.pl 05.12.04, 01:48
          witam

zycie pisze różne scenariusze

nie znałem go

widziałem jego stronę i wiem że nie rozsypał sie na moto tylko katamaranem

pozdr.

siurnięty
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka