Dodaj do ulubionych

Fireblade 2002-2003

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.04, 22:49
Pytanie do tych, którzy mieli okazję pojeździć Bladem roczniki 02-03. Czy
nadaje się też (oprócz sportu) do przyjemnej jazdy po mieście i na dłuższych
trasach? Jak pasażerka znosi jazdę itp. Nie jeździłem tym sprzętem, a opinie,
które słyszałem są bardzo różne.
Obserwuj wątek
    • Gość: a Re: Fireblade 2002-2003 IP: *.icpnet.pl 30.12.04, 23:52
      Witam!
      Mam takie moto, jazda nim to esencja adrenaliny.Solo można smiało śmigać nawet
      w bardzo długie trasy. Dla tzw. plecaczka miejsca mało, mała dupka usiądzie ale
      nieco większej będzie niewygodnie. Jeśli dziewczyna bardzo lubi motocykle to
      pewnie się poswięci bo przyspiedzenia i wrażenia z jazdy jej to wynagrodzą z
      pewnością.
    • Gość: daro(rookie 2005) Re: Fireblade 2002-2003 IP: *.ib.tcz.pl / *.tcz.pl 31.12.04, 09:50
      Jezdze fajerem 02-03 odkad wyszedl, z tego co ci moge poradzic to na pewno
      nadaje sie na jazde po miescie jak kazdy sportowy motocykl, jednak na dluzszych
      trasach powyzej 300 km to po prostu tragedia. Bylem w Brnie w 2002 roku i na
      raz klepnalem 800 km to wiem cos o tym. Sportowe motocykle o twardym
      zawieszeniu nie sa przystosowane do jazdy turystycznej, wiec jesli stawiasz na
      turystyke to nie polecam, jezeli jednak to beda tylko sporadyczne wypady a moto
      podoba ci sie to bedziesz zadowolony. Jezeli chodzi o pasazerke to ciezko
      powiedziec jak bedzie znosic jazde na tym smiesznym siedzonku z tylu.Raczej nie
      ciekawie. Ale mimo wszystko polecam bo honda to dobry wybor.
    • Gość: Staś Re: Fireblade 2002-2003 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.04, 10:32
      Dzięki za odpowiedzi. Widzę po wypowiedziach, że jest to sprzęt, który daje
      sporo radości. I przede wszystkim o to chodzi. Poza tym jest piękny. A komfort?
      Pie..yć to. Jak Wam się jeszcze nasuną jakieś uwagi dotyczące Blade to chętnie
      poczytam.
      Pozdrawiam
      Staś
      • Gość: a Re: Fireblade 2002-2003 IP: *.icpnet.pl 31.12.04, 17:54
        Koniecznie musi byc załżony tłumik drgań skrętnych, bez tego można sie zabić,
        wchodzi w shime łatwiej niż na koło.A fabryka nie dała takowego seryjnie.
        Najlepiej żeby miał regulację!!!Przy zakupie to bardzo ważne!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka