Gość: żwykły moto...sta IP: 213.17.233.* 30.12.04, 20:53 Kollektor,wytłumacz mi swój fenomen:DLACZEGO WSZYSCY CI SIE PODLIZUJA??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Rysiek24 Re: Koollektor,Mariusz.I.T.D. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.04, 20:55 bo to rowny chlop jesli tego nie rozumiesz znaczy sie ze jestej egoista Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Koollektor,Mariusz.I.T.D. IP: 213.17.233.* 30.12.04, 20:57 zostało Ci jeszcze troche masła na sniadanie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zwykły moto...sta Re: Koollektor,Mariusz.I.T.D. IP: 213.17.233.* 30.12.04, 21:13 A co ma egoizm do tego?To jest zwykłe zapytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cień1100 Re: Koollektor,Mariusz.I.T.D. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.04, 21:17 Ja się nie podlizuję nikomu,pewnie dlatego,że nie jestem "wszyscy":) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: speedone [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.04, 21:19 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Koollektor,Mariusz.I.T.D. IP: 213.17.233.* 30.12.04, 21:34 Jedyny gość co sie mu tutaj postawił to był chyba "ASIOR".. To tak jak Małysz i Hannawald.Zresztą też se dali po razie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyngiel [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.04, 21:35 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtekk1000 Re: Koollektor,Mariusz.I.T.D. IP: *.wroclaw.mm.pl 30.12.04, 22:07 Rozumiem że jeśli piszesz "wszyscy" nie masz na mysli wszystkich (a przynajmniej mnie), bo jeśli tak to jesteś w błędzie! Każdy ma swoje poglądy. Myślę że każdy też jest w pewnym stopniu indywiduany i nie powinien się nikomu podlizywać (jest to dla mnie śmieszne). Owszem mozna mieć podobne poglądy - zdanie, zainteresowania itp. Weźmy takiego kolectora - w paru sprawach można się z nim zgodzi a w wielu NIE - np. kiedy to chwalił się że kupił ściga (kupując małego turystyka itp.) - przeszłość - ale zabawna! heh!! Nie sądzę żeby ktoś się tu komuś podlizywał. A tak na marginesie to beznadziejny temat! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zwykły moto..sta [...] IP: 213.17.233.* 30.12.04, 22:15 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kollector Re: Koollektor,Mariusz.I.T.D. 30.12.04, 22:23 niech każdy wciśnie znaczek kosza przy temacie to może skasują ten temat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zwykły... Re: Koollektor,Mariusz.I.T.D. IP: 213.17.233.* 30.12.04, 22:30 Dlaczego kasować?Przecież ja Ci nie ublizyłem,ani nie mam nic przeciwko Tobie... po prostu podziwiam Cie (to nie jest ściema). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Re: Koollektor,Mariusz.I.T.D. IP: *.chello.pl 02.01.05, 19:42 Widzisz Kolli na devotach nikt by tak debilnych postow nie ładował, i to jest ta różnica pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asior Re: Koollektor,Mariusz.I.T.D. IP: *.icpnet.pl 30.12.04, 23:18 Witam! Zostałem wywołany do tablicy, więc coś napisze. Kollector tj. Mariusz vel Motodawca to zwykly facet, który rozpoczął swoją karierę na tym forum poprzez pisanie kontrowersyjnych postów w specyficznej formie i klimacie. Jednak swoje wiadomości na tematy motocyklowe dość szybko zweryfikował i śmiesznych tematów już nie zapodaje. Nasze postrzeganie swiata jest nieco odmienne, jednak w niektórych kwestiach jak było widać na forum myśleliśmy podobnie. Myślę iż Mariusz jest osobą która lubi być nieco odmienną i kontrowersyjną jednak jestem prawie pewien że na codzień jest zupełnie innym facetem niż postacie które kreuje na pożytek forum. Mieliśmy wiele uwag do siebie, jednak nie były to tak istotne problemy aby zostać wrogami aż po grób. Wiele racji miał Mariusz, Ja również miałem swoje. Nie wycofuję się z nich bo to moje słowa, choć z perspektywy czasu patrząc nie wszystkie były mądre lecz część jest mi bliska i wyznacza drogę którą chcę iść przez życie .Wszyscy piszemy posty których z czasem sie nieco wstydzimy, Mariusz pewnie też tak czuje. Nie napisałem tego wynurzenia aby w jakiejkolwiek formie pietnować czy pochlebiać Mariuszowi, taki jest jego obraz w mych oczach na dzień dzisiejszy i tyle... Pozdrawiam P.s. Szczęśliwego Nowego Roku dla wszystkich łącznie z Mariuszem Kollectorem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtekk1000 Re: Koollektor,Mariusz.I.T.D. IP: *.wroclaw.mm.pl 31.12.04, 15:46 Kontrowersyjne to one były - heh - i to nie mało. Powspominać zawsze warto. (np. opony prawie nówki - a jednak zużyły się po 2 tygodniach - heh - dobra już nie będę przypominał). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtekk1000 Re: Koollektor,Mariusz.I.T.D. IP: *.wroclaw.mm.pl 31.12.04, 15:47 Tak na koniec jeszcze dodam że kollector się poprawił - ale mógłby na stałę wrócić do starego nicka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtekk1000 Re: Koollektor,Mariusz.I.T.D. IP: *.wroclaw.mm.pl 31.12.04, 15:52 Jakiś cenzor się dorwał do tekstów - paranoja!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reggie Re: Koollektor,Mariusz.I.T.D. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.04, 16:43 Boze,jaki temat pobija Lisene w 200% A moze przeszkadza Ci to,ze Mairuszeczka ktoś lubi.Szkoda,ze nie miałeś odwagi się podpisać!!!!! Kozystając z okazji wszystkim szcześliwego nowego roku,ja spadam się szykować coby pięknie wygladać:) Mariuszku nie przejmuj się (pewnie i tak się nie przejęłeś) Buziaczki i 3m sie Odpowiedz Link Zgłoś
kollector Re: Koollektor,Mariusz.I.T.D. 31.12.04, 17:56 sorry, ale co Ty Wojtku pierdo*isz? do dziś mam te opony A że szukam ich następców nic nie znaczy Powspominać warto, ale zachowaj choć odrobine przyzwoitości i przypominaj dokładnie a jak masz coś do mnie to powiedz wprost a nie owijasz gó.. w papierek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtekk1000 ? IP: *.wroclaw.mm.pl 31.12.04, 19:17 Ku*rwa mać - ale mnie wkur*wiłeś!! Nie chce mi się teraz tego szukać (bo zaraz jak większość wychodzę), ale pamiętam jak dziś - jak pierd*oliłeś o 1,5 mm bieżniku i że najwyzszy czas zmienić oponę!! Jeśli sam czegoś nie pamiętasz to siedź cicho i się nie wychylaj bo może to zostać źle odebrane. Nie będę się nad tym wywodził, zawsze obstawiam przy swoim i teraz wiem że to ja mam rację a nie ty! Narazie. W takim razie zadziwiające jest że szukasz ich od 0,5 roku - w takim razie duże przebiegi wytrzymują twoje używane opony z 1,5 mm bieżnikiem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ! Re: ? IP: *.NET / *.stella.net.pl 01.01.05, 00:39 wiem, jak trudno jest użyć wyszukiwarki Może zamiast tego uzyj jakiegoś wspomagacza pamięci- widzę że już czas być o tym pamiętał - na wszelki wypadek zawiąż supełek na chusteczce, choć wiem, że z TWoją przypadłością możesz zapomnieć o czym miałes pamiętać Gość portalu: wojtekk1000 napisał(a): > siedź cicho i się nie wychylaj bo może to zostać źle odebrane Nawet nie wiesz jak bardzo mi lata to ja Ty to (i co) odbierasz NIe wiem o co Ci chodzi, ale tracisz w moich oczach - wychodzisz na miękką pi.czkę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MJ Re: Koollektor,Mariusz.I.T.D. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.04, 20:07 Ja się Kollectorowi nie podlizuję, nawet miałem z Nim małą i idiotycznie bezsensowną spinkę... ale chyba nie sposób traktować tego serio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edwin Re: Koollektor,Mariusz.I.T.D. IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 01.01.05, 14:48 drogi mariuszu kollektorze chciałby ci życzyć wszystkiego najlepszego z okazji nowego roku....:DDD pozdrawiam edwin Odpowiedz Link Zgłoś
kubson10382 Re: Koollektor,Mariusz.I.T.D. 01.01.05, 17:28 Widze że wątek się rozkręcil nie chialem tu pisać bo wątek ten jest śmieszny, no ale widze że koledzy w potrzebie. Mamy już nowy rok a wy się zabijać chcecie. Każdy ma swoje zdanie niezauważylem aby ktos sie komuś podlizywal bo i poco, każdy ma chyba swoje zdanie itd. niechce mi się rozpisywać Ehh zaszalalem wczoraj tak czy siak tez uważam że kollector to rowny chlop jak i inni na tym forum jedni pomagają a drudzy próbują pomóc chodz są mniej doświadczeni ale jakoś trzeba zacząć przy okazji MJ wczoraj fakt faktem prze 1 godz to chyba tylko o tym odliczaniu czasu do moto nie myslalem pozdrawiam wszystkich Bez wyjątku.. - CBR600F Już wkrótce .....POZDRAWIAM.. Odpowiedz Link Zgłoś