Dodaj do ulubionych

Koollektor,Mariusz.I.T.D.

IP: 213.17.233.* 30.12.04, 20:53
Kollektor,wytłumacz mi swój fenomen:DLACZEGO WSZYSCY CI SIE PODLIZUJA???
Obserwuj wątek
    • Gość: Rysiek24 Re: Koollektor,Mariusz.I.T.D. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.04, 20:55
      bo to rowny chlop jesli tego nie rozumiesz znaczy sie ze jestej egoista
      • Gość: ktoś Re: Koollektor,Mariusz.I.T.D. IP: 213.17.233.* 30.12.04, 20:57
        zostało Ci jeszcze troche masła na sniadanie?
      • Gość: zwykły moto...sta Re: Koollektor,Mariusz.I.T.D. IP: 213.17.233.* 30.12.04, 21:13
        A co ma egoizm do tego?To jest zwykłe zapytanie.
        • Gość: cień1100 Re: Koollektor,Mariusz.I.T.D. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.04, 21:17
          Ja się nie podlizuję nikomu,pewnie dlatego,że nie jestem "wszyscy":)
        • Gość: speedone [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.04, 21:19
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: ktoś Re: Koollektor,Mariusz.I.T.D. IP: 213.17.233.* 30.12.04, 21:34
      Jedyny gość co sie mu tutaj postawił to był chyba "ASIOR".. To tak jak Małysz i
      Hannawald.Zresztą też se dali po razie.
    • Gość: cyngiel [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.04, 21:35
      • Gość: wojtekk1000 Re: Koollektor,Mariusz.I.T.D. IP: *.wroclaw.mm.pl 30.12.04, 22:07
        Rozumiem że jeśli piszesz "wszyscy" nie masz na mysli wszystkich (a
        przynajmniej mnie), bo jeśli tak to jesteś w błędzie! Każdy ma swoje poglądy.
        Myślę że każdy też jest w pewnym stopniu indywiduany i nie powinien się nikomu
        podlizywać (jest to dla mnie śmieszne). Owszem mozna mieć podobne poglądy -
        zdanie, zainteresowania itp. Weźmy takiego kolectora - w paru sprawach można
        się z nim zgodzi a w wielu NIE - np. kiedy to chwalił się że kupił ściga
        (kupując małego turystyka itp.) - przeszłość - ale zabawna! heh!! Nie sądzę
        żeby ktoś się tu komuś podlizywał. A tak na marginesie to beznadziejny temat!
        • Gość: zwykły moto..sta [...] IP: 213.17.233.* 30.12.04, 22:15
    • kollector Re: Koollektor,Mariusz.I.T.D. 30.12.04, 22:23
      niech każdy wciśnie znaczek kosza przy temacie to może skasują ten temat
      • Gość: zwykły... Re: Koollektor,Mariusz.I.T.D. IP: 213.17.233.* 30.12.04, 22:30
        Dlaczego kasować?Przecież ja Ci nie ublizyłem,ani nie mam nic przeciwko
        Tobie... po prostu podziwiam Cie (to nie jest ściema).
      • Gość: Łukasz Re: Koollektor,Mariusz.I.T.D. IP: *.chello.pl 02.01.05, 19:42
        Widzisz Kolli na devotach nikt by tak debilnych postow nie ładował, i to jest
        ta różnica pzdr.
    • Gość: asior Re: Koollektor,Mariusz.I.T.D. IP: *.icpnet.pl 30.12.04, 23:18
      Witam!
      Zostałem wywołany do tablicy, więc coś napisze.
      Kollector tj. Mariusz vel Motodawca to zwykly facet, który rozpoczął swoją
      karierę na tym forum poprzez pisanie kontrowersyjnych postów w specyficznej
      formie i klimacie. Jednak swoje wiadomości na tematy motocyklowe dość szybko
      zweryfikował i śmiesznych tematów już nie zapodaje.
      Nasze postrzeganie swiata jest nieco odmienne, jednak w niektórych kwestiach
      jak było widać na forum myśleliśmy podobnie.
      Myślę iż Mariusz jest osobą która lubi być nieco odmienną i kontrowersyjną
      jednak jestem prawie pewien że na codzień jest zupełnie innym facetem niż
      postacie które kreuje na pożytek forum.
      Mieliśmy wiele uwag do siebie, jednak nie były to tak istotne problemy aby
      zostać wrogami aż po grób. Wiele racji miał Mariusz, Ja również miałem swoje.
      Nie wycofuję się z nich bo to moje słowa, choć z perspektywy czasu patrząc nie
      wszystkie były mądre lecz część jest mi bliska i wyznacza drogę którą chcę iść
      przez życie .Wszyscy piszemy posty których z czasem sie nieco wstydzimy,
      Mariusz pewnie też tak czuje.
      Nie napisałem tego wynurzenia aby w jakiejkolwiek formie pietnować czy
      pochlebiać Mariuszowi, taki jest jego obraz w mych oczach na dzień dzisiejszy i
      tyle...

Pozdrawiam

P.s. Szczęśliwego Nowego Roku dla wszystkich łącznie z Mariuszem Kollectorem
      • Gość: wojtekk1000 Re: Koollektor,Mariusz.I.T.D. IP: *.wroclaw.mm.pl 31.12.04, 15:46
        Kontrowersyjne to one były - heh - i to nie mało. Powspominać zawsze warto.
        (np. opony prawie nówki - a jednak zużyły się po 2 tygodniach - heh - dobra już
        nie będę przypominał).
        • Gość: wojtekk1000 Re: Koollektor,Mariusz.I.T.D. IP: *.wroclaw.mm.pl 31.12.04, 15:47
          Tak na koniec jeszcze dodam że kollector się poprawił - ale mógłby na stałę
          wrócić do starego nicka.
          • Gość: wojtekk1000 Re: Koollektor,Mariusz.I.T.D. IP: *.wroclaw.mm.pl 31.12.04, 15:52
            Jakiś cenzor się dorwał do tekstów - paranoja!!
            • Gość: reggie Re: Koollektor,Mariusz.I.T.D. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.04, 16:43
              Boze,jaki temat pobija Lisene w 200% A moze przeszkadza Ci to,ze Mairuszeczka
              ktoś lubi.Szkoda,ze nie miałeś odwagi się podpisać!!!!!
              Kozystając z okazji wszystkim szcześliwego nowego roku,ja spadam się szykować
              coby pięknie wygladać:)
              Mariuszku nie przejmuj się (pewnie i tak się nie przejęłeś) Buziaczki i 3m sie
        • kollector Re: Koollektor,Mariusz.I.T.D. 31.12.04, 17:56
          sorry, ale co Ty Wojtku pierdo*isz?
          do dziś mam te opony
          A że szukam ich następców nic nie znaczy

Powspominać warto, ale zachowaj choć odrobine przyzwoitości i przypominaj
          dokładnie

a jak masz coś do mnie to powiedz wprost a nie owijasz gó.. w papierek
          • Gość: wojtekk1000 ? IP: *.wroclaw.mm.pl 31.12.04, 19:17
            Ku*rwa mać - ale mnie wkur*wiłeś!! Nie chce mi się teraz tego szukać (bo zaraz
            jak większość wychodzę), ale pamiętam jak dziś - jak pierd*oliłeś o 1,5 mm
            bieżniku i że najwyzszy czas zmienić oponę!! Jeśli sam czegoś nie pamiętasz to
            siedź cicho i się nie wychylaj bo może to zostać źle odebrane. Nie będę się nad
            tym wywodził, zawsze obstawiam przy swoim i teraz wiem że to ja mam rację a nie
            ty! Narazie. W takim razie zadziwiające jest że szukasz ich od 0,5 roku - w
            takim razie duże przebiegi wytrzymują twoje używane opony z 1,5 mm bieżnikiem!
            • Gość: ! Re: ? IP: *.NET / *.stella.net.pl 01.01.05, 00:39
              wiem, jak trudno jest użyć wyszukiwarki
              Może zamiast tego uzyj jakiegoś wspomagacza pamięci- widzę że już czas być o
              tym pamiętał - na wszelki wypadek zawiąż supełek na chusteczce, choć wiem, że z
              TWoją przypadłością możesz zapomnieć o czym miałes pamiętać

Gość portalu: wojtekk1000 napisał(a):
              > siedź cicho i się nie wychylaj bo może to zostać źle odebrane

Nawet nie wiesz jak bardzo mi lata to ja Ty to (i co) odbierasz

NIe wiem o co Ci chodzi, ale tracisz w moich oczach - wychodzisz na miękką
              pi.czkę
    • Gość: MJ Re: Koollektor,Mariusz.I.T.D. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.04, 20:07
      Ja się Kollectorowi nie podlizuję, nawet miałem z Nim małą i idiotycznie
      bezsensowną spinkę... ale chyba nie sposób traktować tego serio.
      • Gość: edwin Re: Koollektor,Mariusz.I.T.D. IP: *.miedzyrzec-podlaski.sdi.tpnet.pl 01.01.05, 14:48
        drogi mariuszu kollektorze chciałby ci życzyć wszystkiego najlepszego z okazji nowego roku....:DDD

pozdrawiam
        edwin
        • kubson10382 Re: Koollektor,Mariusz.I.T.D. 01.01.05, 17:28
          Widze że wątek się rozkręcil nie chialem tu pisać bo wątek ten jest śmieszny, no
          ale widze że koledzy w potrzebie. Mamy już nowy rok a wy się zabijać chcecie.
          Każdy ma swoje zdanie niezauważylem aby ktos sie komuś podlizywal bo i poco,
          każdy ma chyba swoje zdanie itd. niechce mi się rozpisywać Ehh zaszalalem
          wczoraj tak czy siak tez uważam że kollector to rowny chlop jak i inni na tym
          forum jedni pomagają a drudzy próbują pomóc chodz są mniej doświadczeni ale
          jakoś trzeba zacząć przy okazji MJ wczoraj fakt faktem prze 1 godz to chyba
          tylko o tym odliczaniu czasu do moto nie myslalem pozdrawiam wszystkich Bez
          wyjątku..
          -
          CBR600F Już wkrótce .....POZDRAWIAM..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka