Dodaj do ulubionych

Re: Inna twaSZ Kondzika 86

17.03.05, 23:20
no nie pisz o konradzie "naczelny warszafski cfaniak" bo czuję się urażony ,a przede wszystkim upodlony tą dygrechą.kondzika przecież wszyscy znają i lubieją bo jeżdzi czadowo i non stop.
PEES:ja tam do szczonów z wlkp.nic nie mam,a nawet lubię.
Obserwuj wątek
    • kondzik86 Re: Inna twaSZ Kondzika 86 18.03.05, 10:51
      Nie mogłem znaleśc innej formy obrony...i dlatego tak płytko argumentowałem
      się...ty mnie nie znasz i zapewne nie lubisz...ale nie mam ochoty wchodzić w
      kolejną dyskusję...
      • blade20 Re: Inna twaSZ Kondzika 86 18.03.05, 18:08
        Kondzik jestem z Toba! Nie wiem co pewna osoba ma do Ciebie!!! PZDR i nie daj
        sie!!
    • kondzik86 Re: Inna twaSZ Kondzika 86 18.03.05, 20:13
      Analogia jest taka...że pewien gosć jest niesamowitym przeciwnikiem pojazdów
      mniejszych niż 900cc ...ja jestem innego zdania a reszta(z wyjatkami) to jego
      znajomi...noi mam ciepło poniewaz wydało sie że mam tylko 18lat hyhyhy...i
      gó.. wiem o motocyklach...ale dzieki za wsparcie ;)
      PS:Dziś śmigłem sobie moto po garażu :P
      • Gość: Mariuszek Re: Inna twaSZ Kondzika 86 IP: *.NET / *.stella.net.pl 18.03.05, 21:16
        Masz ciepło bo jesteś gupi (nawet nie gŁupi), a nie dlatego, że gó**o wiesz o
        motocyklach. Nie pochlebiaj sobie
        • pirus55 Re: Inna twaSZ Kondzika 86 19.03.05, 10:18
          No kurde bele, Panowie, dajcie już spokój z tą wzajemną nagonką.
          Po co zaśmiecać forum, jakimiś chorymi wątkami.
          Zastanówcie się, jesteśmy dorośli, a to co nas do siebie zbliża to wspólna
          pasja, nie dajmy się zwariować i nie zachowujmy się jak dzieci.
          Normalnie zaczynam się wkurzać tymi wszystkimi pierdołami i bądźmy facetami, a
          nie zachowujmy się jak rozkapryszone małolaty wietrzące sensację na każdym
          kroku.

Z wiosennym pozrdowieniem
          MariuszW
          3miasto
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka