Dodaj do ulubionych

SKANDAL!!! CHAMSTWO NA FORUM!!!!!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.05, 17:49
normalnie kasują tematy o odkurzaczach!!! pomóżcie! ratujmy to forum!
Obserwuj wątek
    • okrutny_mariuszek Re: SKANDAL!!! CHAMSTWO NA FORUM!!!!!!!! 05.04.05, 19:54
      może to dlatego że ja klikam na kosz...?
    • dabitdm850 Re: SKANDAL!!! CHAMSTWO NA FORUM!!!!!!!! 05.04.05, 21:30
      A tak wogóle-to o co chodzi????????
      • motowicher Re: SKANDAL!!! CHAMSTWO NA FORUM!!!!!!!! 06.04.05, 00:42
        No właśnie o so chozi ??
        • andreas750 Re: SKANDAL!!! CHAMSTWO NA FORUM!!!!!!!! 06.04.05, 09:27
          Czy to jest jakaś zorganizowana akcja??
          • juchas115 Re: SKANDAL!!! CHAMSTWO NA FORUM!!!!!!!! 06.04.05, 18:12
            taka akcja, że kto powie cos o odkurzaczach ;D
            • edwin.sk Re: SKANDAL!!! CHAMSTWO NA FORUM!!!!!!!! 06.04.05, 19:32
              ja mam zelmera:DD
              • dabitdm850 Re: SKANDAL!!! CHAMSTWO NA FORUM!!!!!!!! 06.04.05, 19:49
                Edwin nie kryptoreklamuj bo Ci post wykasują!
                • edwin.sk Re: SKANDAL!!! CHAMSTWO NA FORUM!!!!!!!! 06.04.05, 21:34
                  już kliknąłem na kosz...:D
                  pozdrawiam...
                  a tak ostatnio se jak jeżdżę to chyba fajniej śmiga się po nocach co wy o tym myślicie...??
                  puste miasto ciemno tylko latarnie....eh coś pięknego normalnie ghost rider at night:P...
                  • macieksobol Re: SKANDAL!!! CHAMSTWO NA FORUM!!!!!!!! 06.04.05, 22:26
                    No jazda nocą jest piekna :)
                    • Gość: mandarynqa Re: SKANDAL!!! CHAMSTWO NA FORUM!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.05, 11:03
                      zgadzam się :)
                      • mateuszm88 Re: SKANDAL!!! CHAMSTWO NA FORUM!!!!!!!! 07.04.05, 11:12
                        Ja też się zgadzam :-P Coś pięknego rzeczywiście :-D
                        Ja niestety mam troche słabe światła, ale i tak jest super...
                        Czasem wolałbym nie jeździć w dzień a wyjeżdżać w nocy, ale z tym w roku
                        szkolnym to ciężko. Co innego w wakacje ;-)
                        • matmichal Re: SKANDAL!!! CHAMSTWO NA FORUM!!!!!!!! 07.04.05, 11:28
                          jak bym miał sprawne światła to też bym jeżdził w nocy:))))
                          • okrutny_mariuszek Re: SKANDAL!!! CHAMSTWO NA FORUM!!!!!!!! 07.04.05, 11:48
                            op co Ci sprawne światła - załóż mocno ciemną szybke do kasku i masz z głowy
                          • macieksobol Re: SKANDAL!!! CHAMSTWO NA FORUM!!!!!!!! 07.04.05, 14:29
                            Co wy z tymi światłami? Ja jak miałem komarka :) to jeździłem nawet po
                            nieoświetlonych drogach nocą. To były czasy.. ;)
                            • okrutny_mariuszek Re: SKANDAL!!! CHAMSTWO NA FORUM!!!!!!!! 07.04.05, 14:35
                              macieksobol napisał:
                              > Co wy z tymi światłami? Ja jak miałem komarka :) to jeździłem nawet po
                              > nieoświetlonych drogach nocą. To były czasy.. ;)

w kasku z ciemną szybką w okularach przeciwsłonecznych i bez światła/
                              bo jeśli tak to ja Ciebie znam, wiem kim jesteś
                  • gixera Re: SKANDAL!!! CHAMSTWO NA FORUM!!!!!!!! 07.04.05, 15:43
                    nie klikaj na czerwony kosz, bo tutaj sie ignoruje forumowiczow i nic ci to nie
                    da:-P
                    • edwin.sk Re: SKANDAL!!! CHAMSTWO NA FORUM!!!!!!!! 07.04.05, 22:19
                      a ja własnie mam świał wszystkie:D i tak se jadę i se świecę....dobre nie?
                      • edwin.sk Re: SKANDAL!!! CHAMSTWO NA FORUM!!!!!!!! 07.04.05, 22:20
                        świał=światła jakby ktoś nie wiedział oczywiście:D
                        • macieksobol Re: SKANDAL!!! CHAMSTWO NA FORUM!!!!!!!! 07.04.05, 23:46
                          Taaa.. aż mi się wierzyć nie chce bo ja też mam wszystkie :P Naprawde?
                          • matmichal Re: SKANDAL!!! CHAMSTWO NA FORUM!!!!!!!! 07.04.05, 23:48
                            to ty jakiś inny jesteś!
                            • dabitdm850 Re: SKANDAL!!! CHAMSTWO NA FORUM!!!!!!!! 08.04.05, 00:18
                              Ciemność widze-pogubiłem sie.
                              • matmichal Re: SKANDAL!!! CHAMSTWO NA FORUM!!!!!!!! 08.04.05, 02:21
                                nuda -nic się nie dzieje....o droga na......
                                • edwin.sk Re: SKANDAL!!! CHAMSTWO NA FORUM!!!!!!!! 08.04.05, 21:39
                                  ...ostrołękę i świateł nie trzeba...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka