Dodaj do ulubionych

SPRZEDAM BANDZIORKA!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.05, 16:51
witam
Sprzedaje suzuki bandit 600s 2002 r.salon polska
508710184
pio-ma@o2.pl
pozdrawiam piorek
Obserwuj wątek
    • Gość: blade Re: SPRZEDAM BANDZIORKA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.05, 17:32
      Piotrze jaka cena?
      • Gość: piotr Re: SPRZEDAM BANDZIORKA! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.05, 18:10
        17900 do malej rozmowy
        • blade20 Re: SPRZEDAM BANDZIORKA! 25.06.05, 18:30
          Aha, no tak jak myslalem nie w moim zasiegu jak na razie :) PZDR
    • okrutny_mariuszek Re: SPRZEDAM BANDZIORKA! 25.06.05, 21:34
      17 900 za bandziora z 2002?!
      toż to w Eurotaxie jak chcesz padake ubezpieczyć (np AC) nie jest on tyle wart!

ale powodzenia życzę
      • Gość: blade Re: SPRZEDAM BANDZIORKA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.05, 23:17
        Dobrze Mariusz targuj, jak zejdzie do 13 to go biore :)
        • okrutny_mariuszek Re: SPRZEDAM BANDZIORKA! 25.06.05, 23:19
          za 13 to i ja wezmę ;-P
          • Gość: piotrek Re: SPRZEDAM BANDZIORKA! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.05, 13:46
            pewnie mozesz kupic i za 10 tys ,bo i takie widzialem .(w roznym stanie)
            A do motocykla nic nie trzeba DOKLADAC ,jest wszystko praktycznie nowe :ZEBATKI
            ŁANCUCH ,OLEJ,OPONKI,SWIECE,KLOCKI (przod tył)maja przejechane okolo 1000km,po
            regulacjach i ustawieniach gaznikow zaworow,pozatym motocyjkl jest
            bezwypadkowy ,regularnie serwisowany (ks serwisowa ,rachunki).
            Ale macie racje lepiej cos sprowadzic pomalowac zrobic ,sprzedac i jeszcze cos
            na tym zarobic a kupowanie motocykla z salonu serwisowanego
            regularnie ,zadbanego i pewnego ,poprostu sie nie oplaca -bo jest troszeczke
            drozszy od tych na tynku.
      • Gość: piotrek Re: SPRZEDAM BANDZIORKA! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.05, 13:49
        w eurotaxie nie wiem czy zauwazyles ale wiekszosc motocykli ma nizsza cene niz
        ta rynkowa.w niektorych przypadkach jest to nawet spora roznica
        • blade20 Re: SPRZEDAM BANDZIORKA! 26.06.05, 16:13
          Ja nie mowie, ze cena motocykla jest za wysoka, jest chyba adekwatna do
          rocznika... A, ze nieraz sie trafaija tzw. "okazje" to spytalem jaka cena, ale
          niestety jeszcze mnie na niego nie stac...Chociaz... W Gieldzie Motocyklowej
          jest kilka fajnych egzemplarzy 2003 za ok 16 tys...
    • okrutny_mariuszek Re: 26.06.05, 23:15
      Gościu! cena jest nierealna! musiałbyś jeszcze złote klamki założyć i siostrę
      dorzucić by za taką cenę ktoś Ci go kupił!
      P O B U D K A!!

ale w dalszym ciągu życzę Ci powodzenia!

właśnie na allegro sprzedają kierunki do GSXR z 2002 roku, w super stanie i
      wogóle.. chciałbym by ktoś je kupił za 600 zł, niestety, nikt mi tyle nie da,
      chyba że będzie to ta sama osoba która kupi os CIebie bandziora
      • blade20 Re: 26.06.05, 23:44
        A wedlug mnie to on pojdzie... Moze za 17.5 - 17. Bo jesli jest wart swojej
        ceny, jest w stanie idealnym to pojdzie do żyda...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka