Dodaj do ulubionych

Aprilia AF-1 Pomocy!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 23:07
Witam wszystkich. Posiadam Aprilie AF-1 1990 (125 cc) . I mam wielki problem.
Potrzebuje Dane takie jak Dopuszczalna masa całkowita, Dopuszczalna ładowność
oraz Największy dopuszczalny nacisk osi. Gdyż nie mam tego w dowodzie, a
tabliczki znamionowej też brakuje i przez to mój motor nie przeszedł
przeglądu. Więc jeśli ktoś z was posiada taki motorek (rocznik nie musi być
ten sam), Lub książke serwisową tego motorku. To bardzo proszę o kontaky. Mój
e-mail robsoncolaa@wp.pl, Gadu-Gadu 3736770.
Z góry dziękuje!
Bardzo Pilne!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Abadon Re: Aprilia AF-1 Pomocy!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 10:45
      Ja mam ten motocykl nawet ten sam rocznik ale też tych danych niemam ale z
      rzeglondemniemia lem problemu umnie przy obciążeniu okło 150kg zawieszenie
      niewariuje dodam że muj jest przerobiony na 160cc i jedze niemożliwie. a jak u
      ciebie jak to chodzi??
      • Gość: Robsoncola Aprilia AF-1 Pomocy!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 15:51
        No moj też ładnie idzie, chociaż jest bez żadnych przeróbek. Dowiedziałem się
        natomiast że musze do rzeczoznawcy jehać. i on mi to określi.
        • Gość: Abadon Re: Aprilia AF-1 Pomocy!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 22:21
          Umnie niekture dane śa absyrdalne ale wiekszsici niema wogule np. weług karty
          pojazdu moja aprilka wazy 217kg co wydaje mi się niemożliwe. A co do
          żeczoznawcy wes zważ motocykl na w wagach łazinkowych powpisuj dane i spoko
          dopuszczalne obciązenie to daj 160kg tak jest zazwyczaj więc pewenie i tu.
          • Gość: robsoncola Re: Aprilia AF-1 Pomocy!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.05, 16:17
            No Już udało mi śie ustalić te wszystkie dane. Chociaż kosztowało mnie to
            prawie 200 zł u rzeczoznawcy. A teraz mam znowu problem z rejestracją, gdyż nie
            mam karty pojazdu i tej karty nie było. A data pierwszej rejestracji była w
            sierpniu 99r.
            Co ROBIĆ??!!
            • Gość: Abadon Re: Aprilia AF-1 Pomocy!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.05, 19:24
              co do dZnych to powiedz mi jaka jes masa pojazdu z czsej ciekawosc i jestem
              ciekaw karte pojazdu mam a co do jej wyrobienia to niejestem pewien gdze to
              się robi ale wiem na 100% że kosztuje to 500zł :/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka