Gość: adam IP: *.adsl.inetia.pl 17.01.06, 23:01 Qdpaliłem dziś moto w garażu po dwóch miechach. Ale STUKAŁ !!! dopiero jak się rozgrza,to mu przeszło. Ale troche to trwało. Gaźniki na wiosnę do regulacji na 100%. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wielki_motocyklista Re: stuki 17.01.06, 23:14 ja odpaliłem w zeszłą środę. nie stukał. Nie mogłem się oprzeć i trochę pojeździłem. zmarzłem potem odpaliłem w piątek. też nie stukał, Nie mogłem się oprzeć i.... zmarzłem. Wczoraj, dziś, jutro, po jutrze i później nie będę odpalał bo złapałem grypę. Nie umiem odpalic padaki by później kawałek sie nie przejechac.... Odpowiedz Link Zgłoś
saracen1608 Re: stuki 17.01.06, 23:25 W takim razie ja swojej chabety nie odpalam , regulowałem przed zimowaniem wiec na pewno nie bedzie stukac, a nie chce dostac zapalenia korzonkuff Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: stuki IP: *.adsl.inetia.pl 17.01.06, 23:44 chciałem sie przejechać ale q..a nawet pies zębami napierd.... ale moto jak się rogrzał to huk jak h..j ,aż teściowa zlazła do garażu i " a myślałam,że piec wybuchł!!!" pieknie warczał.., znacie to no nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brembo Re: stuki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 09:03 jak stuki to suzuki..? czy co.. hunda.? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cbr600f2 Re: stuki IP: *.it-net.pl 18.01.06, 01:19 eee?a to zdrowo tak palic moto co 2 miesiace w zimie? Odpowiedz Link Zgłoś