kaliszanin2 15.11.07, 15:56 Dlatego niemerytoryczny. :) Ciekawe czy będzie więcej dyskusji. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
o00 Re: Drugi wpis na nowym podforum 15.11.07, 16:16 Ja tu mało pisać będę (albo i wcale) bo mam zupełnie zerwane więzy z kaliskiem sportem (nie licząc tego telewizyjnego). Odpowiedz Link Zgłoś
ok333 Re: Drugi wpis na nowym podforum 15.11.07, 17:18 o00 napisał: > Ja tu mało pisać będę (albo i wcale) bo mam zupełnie zerwane więzy z > kaliskiem sportem (nie licząc tego telewizyjnego). Ja tam swoja kariere sportowa zakonczylem . Interesuje mnie tylko rekreacja i REHABILITACJA :) . Kibicuje tylko siatkoece zenskiej i WOPR-owi . Kajaki i bojery lubie . Ale , ale w kwestii formalnej . Zostal jeszcze na forum ogolnym Sport (6)- szczypiorniak i Kurier Sportowy , i pewnie sport z % tez wsiakl . Odpowiedz Link Zgłoś
kaliszman Re: Drugi wpis na nowym podforum 15.11.07, 20:10 Fajnie.Mam nadzieje,ze kilka osób sie zadomowi,na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
wolf2007 Re: Drugi wpis na nowym podforum 18.11.07, 22:06 fajnie ze w koncu powstalo.pamietam jak dawno temu o tym dyskutowalem z opiekunem forum aby takie wlasnie podforum stworzyc i sie udalo.teraz wypada to tylko kontynuowac Odpowiedz Link Zgłoś