Gość: Willi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.06, 17:50 Kto pomoze mi w załatwieniu prawa jazdy kategorii A? Chciałbym troche pojeździć motorem ale nie wiem czy się w to wkręce. A w razie kontrolli dobrze jest mieć jakiś papier. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Moto Re: Lewe Prawko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.06, 17:56 Kolejny dres! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazz Re: Lewe Prawko IP: *.localnetwork.pl 06.05.06, 18:57 ja nooszę dres, dres fajny jest dres, mam dres Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moto Re: Lewe Prawko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.06, 19:12 Jazz in da dres? Załosne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikosław Re: Lewe Prawko IP: *.crowley.pl 06.05.06, 19:04 Z przyjemnością ci pomogę Willi :) Mogę udostępnić adresy kilku dobrych Ośrodków Szkolenia Kierowców, pomogę odnaleźć właściwy WORD, no i mam kilka książek, chociaż... z drugiej strony zastanawiam się czy na pewno umiesz czytać ;)... a niech tam, znajdzie się jakaś łatwa (z ładnymi obrazkami). Pieniążki na kurs i egzamin niewątpliwie znajdziesz ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HAN Re: Lewe Prawko IP: *.icpnet.pl 06.05.06, 23:45 Czasami myślę, że moje buty są mądrzejsze... Twoi rodzice też tacy są??? Przykre... Odpowiedz Link Zgłoś
bartekexc Re: Lewe Prawko 07.05.06, 02:25 lewe to sobie możesz załatwić zwolnienie lekarskie na głowę Odpowiedz Link Zgłoś
mrmisquamacus Re: Lewe Prawko 07.05.06, 04:52 a co to za roznica w pl-u, miec prawko to nie mniej ni wiecej, jak umiec krecic osemki i tyle :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazz Re: Lewe Prawko IP: *.localnetwork.pl 07.05.06, 10:40 ja ci mogę pomóc odezwij sie na gazetowego, prześleś pieniążki mi na konto, ja coś ci w zamian wydrukuję na swoim starym, zarżniętym EPSONie... z racji tego, iż drukuje w paski i black n' white, kredki do pokolorowania dostaniesz w komplecie CAŁKOWICIE ZA DARMO!!! Nie zwlekaj!! Pisz teraz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ireo Re: Lewe Prawko 07.05.06, 11:03 nie nakręcajcie się, to pewnie znowu soleski coś wypuścił Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia Re: Lewe Prawko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.06, 17:18 Mysle, ze na pierwsza przejazdzke powinienes zabrac swoja stara :) i dzieciaka na plecy Odpowiedz Link Zgłoś