Dodaj do ulubionych

honda 650 dominator pytanie

24.05.06, 22:35
Czy to dobry motor ?
Czy cena 1500 euro za honde dominator 650 przebieg 38000 km z 1997 roku?
Stan dosyc dobry , wymiana oleju i mozna zasowac.
Jakies uwagi na temat tego motoru ?
Bardzo bym prosil o kilka informacji na temat tego motoru . Moze jakies
linki !!Jestem zielony w tych sprawach a kupilem taki motor. Czy
przeplacilem ? Dzieki wszystkim zainteresowanym tym tematem . PA
Obserwuj wątek
    • mlody1285 Re: honda 650 dominator pytanie 24.05.06, 23:27
      przelatalem na takim cala zime poza obawami ze zalicze gdzies glebe i plastki
      rozsypia sie w mak zadnych problemow, w teren troche za ciezki ale mocy i
      momentu wystarcza, na autostradzie z poteznym bagazem grzalem 150-160kmh bez
      wiekszych problemow- jedynie przy tankowaniu wychodzilo ze lyka 9l /100km ale
      ja za bardzo nie dbalem zeby wychodzilo mniej, hamulce ok - jak sie chce to
      moto staje na przednim kole, ten rocznik za ta kase i z tym przebiegiem mozesz
      brac nawet z lysymi oponami pod warunkiem ze cala reszta jest ok przy kupnie
      poruszaj na zapalonym silniku zlaczem modulu zaplonowego- to taka czarna kostka
      z prawej strony pod owiewka- jesli moto zgasnie niech ci gosc z mety oposci
      przynajmniej 150 na modul, jesli bedzie okazja znowu na zime sobie takiego
      sprawie
    • kelpi80 Re: honda 650 dominator pytanie 25.05.06, 12:27
      czesc,
      kiedys pokazywali w tvn turbo test dominatora, mam to gdzies nagrane na dysku,
      moge Ci podeslac jesli chcesz. ogolnie ocenili go dobrze, pojezdzili po miescie
      i szutrach i mowili, ze jest super moto do miasta bo pewnie tez dlatego, ze ma
      kierownice wyzej niz lusterka aut (: i na jakies nie dalekie wyjazdy. sam
      jezdze xtz 660 tenere (spalanie ok 5.5 ltr/100km).

pozdrawiam z wro.
    • Gość: jankes Re: honda 650 dominator pytanie IP: 82.160.4.* 02.06.06, 21:07
      witam....domi to chyba najlepszy motor i najladniejsze enduro w tej
      klasie..silnik daje duzo zabawy, super na male trasy jak i w teren. na dalerki
      trasy nie polecam bo tylek odpada po 70km:) za miekki siedzenie..motor klasa..
      a cena super ja dalem 5.000zl za 91.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka