Gość: siekiera77 IP: *.aster.pl 26.11.06, 22:47 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: siekiera77 Re: do armii !!! IP: *.aster.pl 26.11.06, 22:48 cholera!!! miało być do WARMII!!! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qra_marooda Re: do armii !!! i stpszczoły czydzieścipienć IP: *.aster.pl 27.11.06, 00:27 sie siekierka upiła chiba ;-) oczywista, żę NA WARMIĘ ąę kurdę!!! www.youtube.com/watch?v=8rHzvV1J2DI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siekiera77 tu Iława! tu Iława ! IP: *.aster.pl 27.11.06, 01:15 Pszczoła zgłoś sie !!! ;-) www.youtube.com/watch?v=eJNfevtUZSk przy postoju taksowkowym super rybka!!! ale... w sezonie...;-((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siekiera77 prawie...szuter :-) IP: *.aster.pl 27.11.06, 01:39 :-0 www.youtube.com/watch?v=Q38AhybpPXU Odpowiedz Link Zgłoś
pszczola35 Re: prawie...szuter :-) 27.11.06, 15:46 Uff,jestem na chwilkę. Wpadnę wieczorkiem na forum:D Siemiany - jazda przez las -super, łagodnie:D Nie obejrzałam Iławy:( Zrobiliście kawał drogi! Taak piwko się należało:D A jak z powrotem?:D Pozdro:D pszczoła 35 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harlista Re: do armii !!! IP: *.cable.mindspring.com 27.11.06, 02:18 co za emerytowana ciota prowadzi ten motocykl. Na takie POPISY z 20 km/h kup sobie rower albo hulajnoge Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siekiera77 Re: i piwko IP: *.aster.pl 27.11.06, 10:05 dla wszystkich! :-) no prawie... www.youtube.com/watch?v=MYMpBvsj5GY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qra_ksiegowa podsumowanie IP: *.aster.pl 27.11.06, 12:52 564 km prawie 11 godz na świeżym powietrzu ;-) 12.6l/100 km :-((( wkoorwienie wirtualnych motomacho ;-DDD i to by bylo na tyle Odpowiedz Link Zgłoś
bartekexc Re: podsumowanie 27.11.06, 16:15 nie mam pojęcia gdzie sens w tych filmikach Odpowiedz Link Zgłoś
saracen1608 Re: podsumowanie 27.11.06, 20:20 bartekexc napisał: > nie mam pojęcia gdzie sens w tych filmikach bo to produkcje absurdalne - takie w stylu Monthy Phytona ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nyorker Re: podsumowanie IP: 70.19.14.* 27.11.06, 20:53 jedno wielkie killa bunnies, ale bez killa bunnies. wiec w ogole nie monthy. raczej niezamierzony kadr z piwowskiego: "o droga... pewnie na ostroleke...". ale - do diaska - ile mozna sie wlampiac w jeden statyczny do bolu kadr... po co komu kodak, jesli korzysta sie z niego, jakby to byla smiena. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pszczola35 Re: podsumowanie IP: *.chello.pl 27.11.06, 21:31 he,he żeby oglądać Monthy trzeba chwytać jego humor:) A Ty łapiesz ? :D Mam nadzieję, że tak...A chłopak niech sobie jeżdzi i filmuje drogę:)Jak go to bawi, to dlaczego nie, w dodatku niektórych również:) A poza tym jeszcze jeden, mało widoczny aspekt(pozytywny)tych eskapad: dla mniej doświadczonych motonitów, odrobina techniki jazdy jest wskazana, a tu masz podane jak na tacy:) Teraz oglądałam Zjazd na Ostrołękę, co było świetne: właśnie sam zjazd:D Chociażby dlatego warto oglądać czasem filmy,kolego:DD Pozdro:D pszczoła35 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nyorker Re: podsumowanie IP: 70.19.14.* 27.11.06, 21:47 "A poza tym jeszcze jeden, mało w idoczny aspekt(pozytywny)tych eskapad: dla mniej doświadczonych motonitów, odrobina techniki jazdy jest wskazana, a tu masz podane jak na tacy:)" techniki jazdy... members.aol.com/nonverbal3/objects/laugh.jpg emerytki na lawkach przed blokami bardziej technicznie jezdza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brembo Re: podsumowanie- kibel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.06, 21:48 ciekawe czy medycyna zdiagnozowała twoje roztrojnie jaźni. jak piszesz jako pszczólka to drapiesz sie po jajkach czy po łechtaczce? a co do techniki to kolesie z pizza hat na 50cm3 kiblach są o niebo sprawniejsi w ruchu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nyorker Re: podsumowanie- kibel IP: 70.19.14.* 27.11.06, 21:58 "a co do techniki to kolesie z pizza hat na 50cm3 kiblach są o niebo sprawniejsi w ruchu" trudno mi sie zgodzic, bo nic nie wiem o technice kuropatwowszczoly. wiem, ze ma breloczek i tyle. wnioskujac po tym jak gleboko sie sklada, technika predysponuje go do jezdzenia karawanem i wozenia zwlok. zywi zapadliby w spiaczke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ORMO_kura Re: podsumowanie- kibel IP: *.aster.pl 27.11.06, 22:19 brembo cieniasku a byleś ty w niedziele na szelu kolo emjeden czy speniales? ha?! kokokokokoko?! Odpowiedz Link Zgłoś
rambo54 Re: podsumowanie- kibel 27.11.06, 23:08 spenialem oczywiscie, gdzie mi do motykobiqrczaqa i tym podobnym popaprancom genetycznym. pojechałem do kazimierza ztrolować plaże na wisłą :) static.flickr.com/118/308051449_757a871154_b.jpg static.flickr.com/103/308046208_f913810709_b.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mateuszxyx Re: podsumowanie- kibel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 01:06 Ja zaproponowalem ten niedzielny wyjazd i mial to byc rzeczywiscie wypad motocyklowy a nie jakies napinanie sie i proba sil czy ktorys "spenia" czy tez nie. Pojawil sie siekiera ale zaraz odjechal w strone swojej Ilawy(czego efektem jest kolejny film, ktorego sensu doszukac sie nie moge) poza nim nie bylo zywej duszy i chyba dobrze sie stalo, ze zrobilem sobie przelo 500km solo. Widze ze wiekszosci z was najlepiej wychodzi obrzucanie sie blotem na forum i napinanie sie przed monitorem. Ja jakos sie nie moge odnalezc w takim towarzystwie. Tych, ktorzy wnosza cos tresciwego do tego forum, mozna zliczyc na palcach jednej reki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brembo Re: podsumowanie- kibel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 01:23 dobrze jest to traktować z przymrużeniem oka. niektórzy tu lansują sie na kretynów co latają ścigami w klapkach itp. a są tez tacy co wogóle nie mają motocykla. itd itd. nic nie mam do twojego spotkania. pewnie wyszło Ci na lepsze niż wleczenie sie z, lub za kims trolem forumowym:) co do QQ fly hamer to nikomo na tym forum jego/jej filmiki nie zasmakowały. są nudne i niczym sie w zasadzie nie róznią, niczego nie wnoszą, nie są zabawne, ani nie maja wartosci chrześcijańskich i pedagogicznych, wiec mówie im NIE !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nyorker mateusz IP: *.dyn.optonline.net 28.11.06, 01:50 chetnie stawilbym sie, ale nie mam takiej mozliwosci. pozostaje mi jazda z tubylcami, ktora wielokroc zostala udokumentowana na advrider. moze to sie zmieni, bo poznalem niedawno polaka w sasiedztwie z monsterem w kroku (choc ledwie parsknal, gdy zapytalem go o gazetowe forum). tak, czy inaczej, jezdzic z forumowiczami moge li tylko wirtualnie. podle to tlumaczenie, ale jedyne jakie mam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nyorker post scriptum IP: *.dyn.optonline.net 28.11.06, 01:55 sugerowalem jasnie pannie analnemu mariuszkowi spotkanie w nowym jorku. ten odebral to jako szukanie okazji do konfrontacji (poniekad bardzo slusznie poddal sie instynktom), choc w zalozeniu mialo ono sluzyc pokazaniu najwiekszemu (juz ma wielu godnych nasladowcow) tutaj trollowi i konfabulatorowi, ze niektorzy istnieja naprawde i nawet maja juz kask. ale ten wystraszyl sie bardziej widmem zetkniecia z rzeczywistoscia, niz mnie samego. jesli tylko ktokolwiek pojawi sie w nowym jorku, chetnie sie spotkam, moze przebujam, choc niewielu zaoferuje goscine. Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz-ef Re: post scriptum 28.11.06, 03:44 nie wystraszylem sie ciebie popaprancu, tylko sie toba brzydze oczywiscie taki nieudacznik jak ty nie zauwazy roznicy, ale co mi tam, napisalem po raz ktorys.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nyorker . IP: *.dyn.optonline.net 28.11.06, 08:06 masz dzielny i poluskujacy honorem trollu, pokim dobry: youtube.com/watch?v=cbNmC6HYa44 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siekiera77 Re: podsumowanie- kibel IP: *.aster.pl 28.11.06, 07:32 nieladnie kolego mateuszu... co znaczy pojawil sie ale zaraz odjechal? sugerujesz cuś? nie zaraz, tylko odczekal RAZEM Z TOBĄ regulaminowe 10 minut i ODJECHALIŚMY kazdy w swoją stronę. Przypominam ci również ze to nie ja sie napinałem ze "swoją padaką"i bredzilem cuś o wąchaniu jej smrodu więc mam prawo napisac ze rambobrembo to peniuar i cieniasek w gorzowskim kaczym stylu.. kolejny film bez sensu nie jest wcale gorszy od pelnych emocji i filozoficznych przeslan zdjec z orania plazy nad wislą. ot chlopiec zakopal sie motocyklem w piachu. wielkiemicico:-)))) Chcesz kina ambitnego to zaplac za bilet rozsiądź sie w fotelu i voila! tu jest forum motocyklowe a ja nie jestem kaskaderem ani idiota ktory bedzie probowal sie zabić aby zadowolic paru gowniarzy. pojechalem tam gdzie chcialem i nakrecilem to co zobaczyles.w odroznieniu od wielu tutaj mam to udokumentowane.kto chce ogląda. kto nie chce,nie. Polajanki i pelne wyzszosci oraz pogardy recenzje kolesiów , którzy niczego nie dokonali oprócz kilku kaskaderskich wpisow wkoorwiaja mnie niepotrzebnie i to wszystko... z harcerskim pozdrowieniem, siekiera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mateuszxyx Re: podsumowanie- kibel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 17:40 ale co nieladnie? ...bo nie rozumiem. niech bedzie ze odczekales ze mna 10 minut, choc nie wiem co to zmienia. oczywiscie ze kazdy ma prawo oceniac to co pojawia sie na forum, choc mozna to robic w roznym stylu. to ze nie podobaja mi sie Twoje filmy i nie widze w nich sensu nie oznacza jeszcze ze uwazam ze jestes "peniuar" czy "cieniasek". nie chce mi sie juz bic piany w tym watku. szkoda czasu. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siekiera77 Re: podsumowanie- kibel IP: *.aster.pl 28.11.06, 18:27 ą ę bułkę przez bibułkę :"każdy ma prawo oceniać to co pojawia sie na forum" ale kamerkę to by się zabralo? "bo mi sie filmy nie podobają"? kogo udajesz i kogo chcesz oszukać jesteś zalosny szkoda czasu też peniuar i cieniasek to brębuś i to nie dla tego ze kręci lub nie kreci jakies filmiki lub robi takie czy inne zdjęcia ale dlatego, że sie napinal tak mocno az zrobil kupe w majtki i ty dobrze o tym wiesz a udajesz ze nie czujesz smrodu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nyorker Re: podsumowanie IP: 70.19.14.* 27.11.06, 20:54 sens w tym, ze siekurka probuje dowiesc, ze jezdzi. przekonuje siebie (we wszystkich wcieleniach, a reszta to niemoc. na dobra sprawe, siekurze niepotrzebny internet. ms office by wystarczyl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qra_marooda no! jestesta ch.. IP: *.aster.pl 27.11.06, 21:42 łopaki ;-) a juz sie martwilam ze was nie poczytam bo dostaliscie po lapkach od starszakow za wyrywanie im z rak gemboja :-) przybywajta forumowe dottoryczterdziesciiszesc, klentinytarantiny, oraz kalużyńskiezygmonty!!! niech moc bendzie z wamy!!! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brembo Re: no! jestesta ch.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.06, 21:57 video.google.com/videoplay?docid=-1138563315495479677&hl=en bylo na forum. pod postem nie bylo prawie odzewu. tak to u nas PL jest. jak gó.. wchodzi do kin to kina pełne. jak jakis fajny i przemyślany film ktos zrobi z naszcyh filmowców to pustki. Odpowiedz Link Zgłoś
saracen1608 Re: no! jestesta ch.. 27.11.06, 23:00 Eeee tam. Jak jest fajny film to sie go po prostu ogląda i sie nie gada. A jak jest kolejna TFUrczość to sie ją obśmiewa :D dobry film z tych karpat - nie widziałem wcześniej Odpowiedz Link Zgłoś
rambo54 Re: no! jestesta ch.. 27.11.06, 23:11 saracen, nie wiem czy bedziesz, czy nie w Łodzi ale wiesz ze masz u mnie piwo za całokształt. zdravo ! Odpowiedz Link Zgłoś
saracen1608 Re: no! jestesta ch.. 27.11.06, 23:22 Jak dobrze pojdzie to w czasie Łodzi mnie juz w IV RP nie bedzie. A BTW - w zeszłą środę nie jechałeś prze aleje jerozolimskie koło godziny 13 - 13.10 ?? Widziałem gościa na biało czerwonej afryce. Odpowiedz Link Zgłoś
saracen1608 Re: no! jestesta ch.. 27.11.06, 23:23 AHA- na chamidło wydzedłem za piwko dzieki :]!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rambo54 Re: no! jestesta ch.. 27.11.06, 23:25 nie. w piatek i sobote tylko jeździłe motocyklem. w srode autem. powodzenia zatem Saracen!! Odpowiedz Link Zgłoś
saracen1608 Re: no! jestesta ch.. 27.11.06, 23:32 :] Nie dziekuje coby nie zapeszać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nyorker za caloksztalt IP: 70.19.14.* 27.11.06, 23:16 saracen, jesli masz atrakcyjna siostre w legalnym wieku, to chetnie zrewanzuje sie jej za twoja kontrybucje i wszystko zostanie w rodzinie. Odpowiedz Link Zgłoś
saracen1608 Re: za caloksztalt 27.11.06, 23:20 NY mam siostre ale jak bys zaczął takie pierdoły przy niej gadać jak na forumie czasem wypisujesz to niech cie ręka Pańska broni... :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nyorker Re: za caloksztalt IP: 70.19.14.* 27.11.06, 23:30 ty jakis nienormalny jestes, jesli myslisz, ze bym przy niej gadal. Odpowiedz Link Zgłoś
saracen1608 Re: za caloksztalt 27.11.06, 23:32 Ja cie tylko ostrzegam ze judo trenuje cobys w gemboja nie dostał przez przypadek :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nyorker Re: za caloksztalt IP: 70.19.14.* 27.11.06, 23:37 w judo sie nie obija, tylko oblapia. a ja zaznaczylem wyraznie, ze mnie siostra interesuje. piecze ciasta? Odpowiedz Link Zgłoś
saracen1608 Re: za caloksztalt 28.11.06, 16:35 A ja wyraźnie zaznaczam że to ONA trenuje judo :P A o pieczeniu to zapomnij - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kura_maruda Re: za caloksztalt IP: *.aster.pl 07.12.06, 01:54 a co to za zebranie kola gospodyn wiejskich???!!!! kokokokokokoko!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rambo54 ej kurde mnie też nie zdagnozowano!! 27.11.06, 23:21 mam co prawda tylko rozdwojenie jaźni( brembo - rambo) ciekawe kiedy zaczne na forum pisać i konwersować ze sobą jak QurczaQbeemotyka :) hahahahah! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siekiera77 Re: ej kurde mnie też nie zdagnozowano!! IP: *.aster.pl 28.11.06, 07:37 jestes peniuarem cieniusieńkim to wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brembo Re: ej kurde mnie też nie zdagnozowano!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 17:32 jak piszesz do którejś z twoich wirtualnych osobowości, to daj nam, zdrowym szanse rozróżnienia chociaż czy do kobiety czy faceta. ale fucktycznie caloś twoich 3 oblicz cieniusieńka. lepiej jak by juz nic nie pisał i nie wklejał tych nudnych filmików. każdy wie że przed zimą wypeniasz jak pi..:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siekiera77 Re: ej kurde mnie też nie zdagnozowano!! IP: *.aster.pl 28.11.06, 17:58 cipko, do ciebie pisze nie udawaj ze nie wiesz o tym chlopczyku. a nasladujac twoj i twoich przyjaciolek styl: jak chcesz sie pobawic w piasku to weż wiaderko i lopatke zamist meczyc siebie i motocykl peniuarku cieniutenki ignor ci w serducho! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qra_marooda Re: podsumowanie IP: *.aster.pl 03.12.06, 01:11 do gory! nie badżta tacy skromni.... ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siekiera77 Re: podsumowanie IP: *.aster.pl 15.12.06, 20:41 łup! łup! up!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzidek Re: do armii !!! IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 15.12.06, 20:47 A propos Słyszeliscie o poborze motocykli do armii w celach mobilizacyjnych? Ponoc scigacze ida na pierwsza linie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qra_st_chor_sztab Re: do armii !!! IP: *.aster.pl 15.12.06, 22:48 waszelkie scigacze i inne poscigowce bendom uzyte na najpierwszej linii ataku do przewozenia tajnych meldunkow i uwozenia z pola (chłe,chłe pola) walki co wazniejszych dowodcow do sztabu w celu uprania im gaci w specjalnych pralniach polowych ( chłe,chłe polowych!)kokokoko! bum!!! Odpowiedz Link Zgłoś