masiwa 23.05.07, 15:28 zastanawiam sie nad kupnem zbroi, buzera, nie wiem na co zwrocic uwage przy wyborze,oprocz oczywiscie rozmiaru, hehe, poradzcie mi cos, z gory dzieki pozdrawiam z Wrocka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: e. Re: zbroja dla kobiety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.07, 20:32 czesc, ja jeszcze juz od paru lat w tym sprzecie. wazne zeby nie krepowal ruchow, zebys mogla odchylic glowe w kasku i spojrzec za siebie[ zeby naramienniki ci nie blokowaly]. dobrze jak jest ocieplenie na klacie, porzadny, solidny, ale lekki zolw. wlasciwie to tyle. pozr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Potas Re: zbroja dla kobiety IP: 195.128.228.* 24.05.07, 09:58 Co za czasy! dawniej to jedynie mężczyźni zakładali zbroje, a na ten czas kobietom instalowali pas cnoty. Niby też pewnien rodzaj zbroi tylko w wersji mocno ograniczonej. A tak poważnie - zależy do czego ci porzebne to urządzenie. jezeli trochę jeździsz w terenie, trochę po ulicach to zdecydowanie zbroja. Jeżeli coś bliżej crossu to buzer. Jest mniej komfortowy i wygodny, ale zapewnia większe bezpieczeństwo Odpowiedz Link Zgłoś
masiwa Re: zbroja dla kobiety 24.05.07, 14:36 Potas, a wyjasnij mi prosze czym rozni sie zbroja od buzera, bo troche nie jarze, wygladaja podobnie, czy to kwestia materialu z jakiego sa wykonane? bo chyba nie siatki, a moze jednak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: zbroja dla kobiety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.07, 15:48 buzer ochrania głównie klatkę, zbroja ma jeszcze pas nerkowy i nałokietniki. ja tam wole buzer, na upały dużo przewiewniejszy , ważne jest aby podczas zgięcia w przód nie wybił grdyki więc dopasowanie rozmiaru jest niezbędne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: potas Re: zbroja dla kobiety IP: 195.128.228.* 24.05.07, 16:14 są takie zbroje w wersji damskiej. Maja takie wypustki dla ochrony drugorzednych cech płciowych. Produkuje je alpinestar, model: Stella Bionic Protection Jacket. Nie jest bardzo tani - prawie 800, ale jest ewidentnie damski. Zbroja to takie cuś z koszulką siatkową, do której przyczepione są protektory, a buzer to taki zespół wuiększych plastików połączonych tasmami Odpowiedz Link Zgłoś
masiwa Re: zbroja dla kobiety 25.05.07, 14:45 na szczescie dla mnie nie musze szukac typowo damskich, a wiadomo ze i drozszych, bo przeciez deficytowych dzieki za podpowiedz pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siekiera77 Re: zbroja dla kobiety IP: *.aster.pl 25.05.07, 22:30 taka jest OK www.bikepics.com/pictures/738382/ nawet jeśli masz pierwszorzędne drugorzędne cechy... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siekiera77 backflip ;-) IP: *.aster.pl 25.05.07, 22:35 w2.bikepics.com/pics/2007%5C02%5C05%5Cbikepics-792288-full.jpg tylko, błagam!!! nie pisz nic na temat butów bo Cie nie bede lubił... :-D forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=508&w=56779308&a=56840667 Odpowiedz Link Zgłoś
masiwa Re: backflip ;-) 28.05.07, 09:36 > tylko, błagam!!! > nie pisz nic na temat butów > bo Cie nie bede lubił... :-D siekierka, spoko, rozumiem,ze to tylko do zdjecia, kobieta wyglada na rozumna osobe, wiec na pewno tak nie jezdzi ;))) napisz prosze jakiej firmy, bo ze zdjecia nie wynika ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siekiera77 Re: backflip ;-) IP: *.aster.pl 29.05.07, 06:19 "orina" służy mi już 4 rok ;-) www.bikepics.com/pictures/914398/ pzdr Odpowiedz Link Zgłoś