Dodaj do ulubionych

renowacja shl

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.07, 13:12
Obserwuj wątek
    • Gość: jvg Re: renowacja shl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.07, 13:14
      czy znacie kogos kto by sie podjol malowania szparunków albo kto by oferował
      naklejki
    • edwin.sk Re: renowacja shl 02.06.07, 14:42
      w zahajkach może być?

napisz skąd jesteś....tzn gdzie szukasz tego speca...
      • Gość: jvg Re: renowacja shl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.07, 15:05
        aktualnie lublin ale we wakacje to kujawsko-pomorskie albo mazowieckie by
        wchodzilo w gre
    • edwin.sk Re: renowacja shl 03.06.07, 12:39
      bikepics.com/members/karuzel/74mz-ts250/
      tą padlinę malowałem jakieś 100km na północ od lublina....koleś generalnie maluje samochody i za motocykle zabiera się niezbyt chętnie ale zawsze można spróbować za ts wyszło 400-500pln nie pamiętam....efekt pełen wypas:D...jak jesteś zainteresowany mogę poszukac wizytówki człowieka...
      • edwin.sk Re: renowacja shl 03.06.07, 12:40
        a i nie wiem czy skusi się na robienie szpraunków itp...
        • Gość: jvg Re: renowacja shl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.07, 13:26
          jednobarwne to wiem gdzie zrobic, ale mi jest potrzebne 2barwne a takie nie
          każdy potrafi... i tu jest pies pogrzebany

ale dziekuje za dobre chęci

PS. calkiem fajna TS
          • saracen1608 Re: renowacja shl 03.06.07, 17:39
            ja u siebie sam robilem - linke masz w sygantancji.

Dogadalem sie z lakiernikiem ze zanim polozy bezbarwny sam wykleje elementy i
            polozy mi na nie zlote, podwojne szparunki. Potrzeba jest gumowa tasma do
            szparunkow i papier do oklejenia. Tasme mozna giac we wszystkie strony i nie
            zagina sie na lukach. Calosc zajela mi ok 3 godzin spokojnej, dokladniej pracy,
            ale teraz jak juz mam troche wprawy podejrzewam ze zmiescilbym sie w 1 godzinie.

pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka