Gość: jvg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.07, 13:12 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jvg Re: renowacja shl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.07, 13:14 czy znacie kogos kto by sie podjol malowania szparunków albo kto by oferował naklejki Odpowiedz Link Zgłoś
edwin.sk Re: renowacja shl 02.06.07, 14:42 w zahajkach może być? napisz skąd jesteś....tzn gdzie szukasz tego speca... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jvg Re: renowacja shl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.07, 15:05 aktualnie lublin ale we wakacje to kujawsko-pomorskie albo mazowieckie by wchodzilo w gre Odpowiedz Link Zgłoś
edwin.sk Re: renowacja shl 03.06.07, 12:39 bikepics.com/members/karuzel/74mz-ts250/ tą padlinę malowałem jakieś 100km na północ od lublina....koleś generalnie maluje samochody i za motocykle zabiera się niezbyt chętnie ale zawsze można spróbować za ts wyszło 400-500pln nie pamiętam....efekt pełen wypas:D...jak jesteś zainteresowany mogę poszukac wizytówki człowieka... Odpowiedz Link Zgłoś
edwin.sk Re: renowacja shl 03.06.07, 12:40 a i nie wiem czy skusi się na robienie szpraunków itp... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jvg Re: renowacja shl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.07, 13:26 jednobarwne to wiem gdzie zrobic, ale mi jest potrzebne 2barwne a takie nie każdy potrafi... i tu jest pies pogrzebany ale dziekuje za dobre chęci PS. calkiem fajna TS Odpowiedz Link Zgłoś
saracen1608 Re: renowacja shl 03.06.07, 17:39 ja u siebie sam robilem - linke masz w sygantancji. Dogadalem sie z lakiernikiem ze zanim polozy bezbarwny sam wykleje elementy i polozy mi na nie zlote, podwojne szparunki. Potrzeba jest gumowa tasma do szparunkow i papier do oklejenia. Tasme mozna giac we wszystkie strony i nie zagina sie na lukach. Calosc zajela mi ok 3 godzin spokojnej, dokladniej pracy, ale teraz jak juz mam troche wprawy podejrzewam ze zmiescilbym sie w 1 godzinie. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś