Gość: Grażka Re: WYDRA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.08, 13:55 Wyrazy współczucia dla rodziny.Będzie Cie nam brakowało Krzysiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwiusz Re: WYDRA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.08, 18:08 kondolencje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miklaz Re: WYDRA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.08, 17:39 wielka strata [*] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lonely rider Re: WYDRA IP: *.skr.vectranet.pl 06.03.08, 19:05 To bardzo smutne gdy odchodza ludzie ktorzy stworzyli motocyklizm w Polsce i miesiecznik ktory mas ksztaltuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mlipek Re: WYDRA IP: *.54.broadband9.iol.cz 08.03.08, 20:07 Na zawsze w naszej pamięci ... Marek BWM 1150 GS ADV Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAŁY Re: WYDRA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.08, 16:01 Nie znałem Cię osobiście... Dziękuję za to co zrobiłeś dla nas motocyklistów ... R.I.P. Odpowiedz Link Zgłoś
cruk pogrzeb=cisza forumowa? 10.03.08, 17:06 W związku z pogrzebem moze zachowamy cisze forumowa w dniu 11.03 w godzinach 12-14? Będzie to pożegnanie Krzysztofa przez tych z nas,którzy chcieliby, a nie mogą zrobić tego osobiście, wyrazem szacunku dla wielkiej pasji i wiedzy, która odeszła razem z Nim. Nabożeństwo żałobne w intencji Naszego Redaktora odbędzie się we wtorek 11 marca 2008 roku o godzinie o godz. 12.00 w kościele św. Katarzyny w Warszawie, ul. Fosa 17 po czym nastąpi wyprowadzenie na pobliski Cmentarz Służewiecki (stary) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał S.-Olsztyn Re: WYDRA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.08, 19:38 Nie sposób w to uwierzyć.Na pewno w Olsztynie będziemy o Tobie długo pamiętać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marynarz-Ozorków Re: WYDRA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.08, 23:31 Wielka szkoda że odchodzą LUDZIE z tego świata w nie odpowiednim czasie !!!!. Marynarz .Easy Riders klub Ozorków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WOjtek Re: WYDRA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.08, 20:00 jakie życie jest przewrotne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DanieL Re: WYDRA IP: *.centertel.pl 23.05.08, 22:22 \*/bedzie nam Cie brakowalo\*/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jay Dee Re: WYDRA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.08, 00:27 Zaskakująca wiadomość. Wchodzę na stronkę ŚM i pierwsze co mi się rzuca w oczy, to ta przykra, wręcz tragiczna informacja. "Śpieszmy się kochać ludzi" - tak właśnie! [*] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek MX2 Re: WYDRA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.08, 16:24 dziękuję Ci za wszystko, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hubert Re: WYDRA IP: *.aster.pl 18.03.08, 11:56 ['][']['] nie znałem Krzysztofa Wydrzyckiego osobiście, ale historia Świata Motocykli jest nierozłącznie związana z moim życiem. Pamiętam garaż na kaskadowej, gdzie jako nastolatek podjeżdżałem moim simsonem i kupowałem pierwsze numery miesięcznika wszystkich motocyklistów. Dlatego osobiście odczuwam odejście redaktora Wydrzyckiego. Wielka strata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Bek Re: WYDRA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.08, 18:19 [*] wyrazy współczucia dla rodziny :( Odpowiedz Link Zgłoś