zi-k 26.05.08, 20:24 W sobotę jadę na WMMP do Poznania. Gdzie można przekimać,najlepiej jak najbliżej toru wyścigowego? Chodzi mi o kwaterę czy hotel,chyba że można się tam gdzieś walnąć w trawę albo na ławkę,nie jestem wybredny. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: baba_zanetti Re: Nocleg IP: *.subscribers.sferia.net 26.05.08, 23:38 www.wyscigi.motogp.pl/forumdisplay.php?s=&daysprune=&f=38 poszukaj na tym forum, niedawno ktoś o to pytał, są numery telefonów nawet. Mi po prostu nie chce sie teraz drugi raz przeglądać tematy. PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lysout Re: Nocleg IP: *.centertel.pl 27.05.08, 19:11 jakbyś nic nie znalazł to dzwoń - 513123221, nie mieszkam blisko toru, ale w sumie motocyklem będzie z 15 minet. Pozdrawiam, Lysa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba_zanetti Re: Nocleg IP: *.subscribers.sferia.net 27.05.08, 22:47 Zi-k a masz już torowe owiewki?:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zi-k Re: Nocleg IP: *.chello.pl 28.05.08, 00:05 Jadę pokibicować. Jakbym mieszkał bliżej Poznania to na pewno bym wyszykował jakiś motocykl do wariactw na torze ,ale z racji odległości nie ma to sensu.Ile razy bym pojechał na tor w sezonie?,trzy może cztery? Zresztą czytałem gdzieś ze coraz bardziej ograniczają tam ruch,tak że nawet zawodnicy maja problemy żeby potrenować odpowiednią liczbę godzin. Narazie. Odpowiedz Link Zgłoś