Dodaj do ulubionych

Numer 1/2004

19.12.03, 20:24
Beznadziejny numer - nie kupujcie!!!!!
Obserwuj wątek
    • twister161 Re: Numer 1/2004 25.12.03, 09:57
      Powinniście w którymś z następnych numerów przeprowadzić porównanie ścigaczy
      125! Nie chcemy Mz-tek, Jaw, ani Junaków! Chcemy testu sportowych maszyn!!
      Liczymy na Was!

Maciek z Krakowa
      • m.borzuchowski Re: Numer 1/2004 28.12.03, 15:20
        Po pierwsze nie mow w imieniu wszystkich. Po drugie nie nazywaj pociesznych
        imitacji (125cc) sportowych mototcykli _scigaczami_ i "sportowymi maszynami" bo
        budzi to tylko u mnie usmiech politowania.
        Ja bardzo chetnie czytam o MZ, Jawach i innych tego typu Legendach :-)

Pozdrawiam BUSH & ZX3/4F100%FUN
    • losketh Re: Numer 1/2004 28.12.03, 00:54
      Jebnijcie sie w dekiel SM jest nie tylko dla kretynow na japonskich
      odkurzaczach ale dla wszystkich motocyklistow na MZ i Jawach tez!!!!!!!!!!!
      • knf Re: Numer 1/2004 28.12.03, 14:45
        Rozmowa jak dla mnie zbyt inteligentna.

Zapytam tylko co się stało z Joe Bar? Nie ma już więcej?

Pozdrawiam i czekam na odp.!
        Knife TS 350
        • patmate Re: Numer 1/2004 28.12.03, 17:03
          Sa jeszcze trzy gazety motocyklowe na rynku-dla każdego coś odpowiedniego.
    • krzysiekzer Re: Numer 1/2004 28.12.03, 19:12
      Właśnie MZ i Jawki to prawdziwe moto a nie jakieś japonskie pierdziki 125
      • k_t_l Re: Numer 1/2004 29.12.03, 03:30
        To co sie stalo z ta gazeta po przejeciu i unowoczesnieniu przez AGORE, wlasnie doprowadzilo do tego ze poraz pierwszy od powstania "SM" nie udam sie pod koniec kazdego miesiaca do kiosku i nie kupie kolejnego numeru...
        Nowa "piekna" szata graficzna, panienki na okladkach i jakies filmy ktore maja podniesc sprzedaz, wogole nie rekompensuja tego ze od roku oprocz felietonu Pana Lecha Potyńskiego i Trasy Pana Marka, w "SM" nie ma dla mnie prawie nic wartosciowego do przeczytania, juz mnie mecza opisy kolejnych "pletwali blekitnych" ze stajni BMW,nowych wypasionych YZF i temu podobnych w ktorych jedyna zmiana jest masa lzejsza o 1 kG i LEDY w tylnej lampie, czy naprawde trzeba opisywac dokladnie kazda modyfikacje (nawet ta najmniejsza) co pol roku??
        a najbardziej mnie boli to ze szczycicie sie co jakis czas ze gazeta ma wiecej stron no ale na te 116 16,5 strony to sa reklamy i poster, a w tych 100 pozostalych wiekszosc zajmuja mega wielkie zdjecia do malej obietosci tekstu, Kiedys oskarzaliscie "MOTOCYKL" o przedruki z zagraniczych gazet, a tymczasem wydaje mi sie ze widziaelm juz niektore "wasze" artykuly i to duzo wczesniej.
        Nawet juz na lamach "SM" nie publikujecie listow z krytyka na Wasz temat... dawniej nie baliscie sie tego i zawsze znalazl sie odpowiedni komentarz/odpowiedz
        jest 3:31 w nocy juz nie mam sil wiecej pisac, moze komus sie nie spodoba moj tekst, szczerze mowiac wali mnie to zdrowo, mozecie odpisywac z haslami" jak ci sie nie podoba to nie czytaj gazety i nie pisz glupot na forum" no ale pare lat kupowalem SM i szkoda mi troche teraz ze wszystko w tym panstwie sie pierdoli, nawet niezalezna (do czasu przejecia przez nofego wydafce) porzadna gazeta. Pozdrawiam wszystkich motocyklistow i walić decydentow z agory...
        • knf Re: Numer 1/2004 29.12.03, 14:33
          A może jednak ktoś wie co z Joe Bar'em? :D Na początku byłem bardzo sceptycznie
          nastawiony do zmian w ŚM, ale się przyzwyczaiłem. Nie chcę za dużo dziewczyn na
          okładkach i plakatach. Jestem hetero, ale to taki tani chwyt. Wolę np. Rossiego
          albo sam moto na ładnym tle. Poza tym teksty są ciągle polskie i najwyższej
          klasy. Chce tylko jakiś klawy rysunek przy wstępniaku. hehe to taka mała lista
          życzeń. Mr. Dziawer, co z Joe Bar'em?

Aaaa... kurnia temat jest o najnowszym ŚM a tu znowu będzie wojna jakie moto są
          lepsze. Ja jeżdżę TS 350 i jakoś nie mam kompleksów. Kurde takie teksty to na
          forum Bravo Girl hehe.

Dobra pozdrawiam wszystkich i życzę szczęśliwego nowego.
          • szymon.dziawer Re: Numer 1/2004 29.12.03, 15:40
            Joe Bar'a nie ma z bardzo prostej przyczyny. Skończył się a my nie zamierzamy
            drukować powtórek.
            Pozdrawiam
            Szymon
            • wesoly_grabarz Re: Numer 1/2004 30.12.03, 00:51
              Znaczy teraz już napewno nie ma nic ciekawego w tej gazecie, po około siedmiu
              latach przywiazania to troche szkoda ale na oglądanie zdjęć motocykli na które
              będzie nas stać moze za 10 lat i to jak przyjadą obite z niemiec to raczej
              szkoda czasu.
              Pzdrwiam
    • jjarus Re: Numer 1/2004 30.12.03, 07:31
      Szkowa kasy. Pozdrawiam
    • cabaniero Re: Numer 1/2004 01.01.04, 16:22
      A ja kupuje ŚM od chyba 96 roku...i bedę dalej kupował...jeśli jakiś numer
      bedzie kiepski to nie kupię i tyle... jesli będzie inetersujący to
      kupię...wolny kraj... i zawsze z przyjemnością przeczytam felieton pana
      Potyńskiego...i napewno kupię numer w którym opiszecie w końcu Kawasaki ZZR
      1200... ile można czekać... ??? a najlepiej porównanie ZZR 1100 i 1200 to by
      była jazda....albo porównanie z CBR XX...też by było nie kiepsko...
    • mirkomz Re: Numer 1/2004 03.01.04, 19:38
      Moim zdaniem ten numer jest bardzo dobry. Dużo konkretnych informacji, dobre
      zdjęcia, wyważone proporcje poszczególnych tematów. Mnie akurat nie interesuje
      10-odcinkowa monografia tłoków WSK M06 oraz zrzędliwy felieton L.P. Wolę
      przeczytać o zmienionych na LED-y tylnych światłach lub nowym modelu opon.
      Zresztą tu sytuacja jest podobna jak z gazetami samochodowymi. Też ludzie wolą
      czytać o nowym modelu BMW7 (choć kupi go z górą kilku czytelników) niż poradnik
      w jakiej kolejności przykręcać śruby głowicy Fiata 125p (a ma go conajmniej
      kilka tysięcy tychże czytelników). Czy w jakimś Playboyu mają być fotki hitowej
      laski (nie zbliżycie się do niej i tak na mniej niż 4.000 km)
      czy "standardowej" sklepowej z waszego warzywniaka, z niewygolonymi pachami i
      żółtymi piętami w przydeptanych kapciach?
      Gdy SM kupiła Agora też byłem pełen sceptycyzmu, ale zaskoczony jestem in plus.

pzdr
      Mirek
      • geminix Re: Numer 1/2004 06.01.04, 15:07
        ten tekst o Playboyu był w dechę :))))))

pozdroofkas
      • grubz916 HaHaHa 13.01.04, 16:54
        mirkomz napisał:

> Czy w jakimś Playboyu mają być fotki hitowej
        > laski (nie zbliżycie się do niej i tak na mniej niż 4.000 km)
        > czy "standardowej" sklepowej z waszego warzywniaka, z niewygolonymi pachami i
        > żółtymi piętami w przydeptanych kapciach?

Super odpowiedz!!!!
        Kawa mi z nosa leci ze smiechu!!

PZDR, Tomek
    • irekb7 Re: Numer 1/2004 06.01.04, 15:44
      Mi nie podoba się że przy opisie nowej Suzuki, zbesztali stare Suzuki GSX tylko dlatego że maja silniki chłodzone powietrzem a przecież mają dobrą opinie wytrzymałych silników i 82 KM piechotą nie chodzą. Przy jeździe po mieście to nawet jest zaleta: odkryty i chłodzony powietrzem silnik.
    • jelu Re: Numer 1/2004 09.01.04, 19:37
      ...a zaczynało się tak niewinnie...
      Osobiście chciałbym się dowiedzieć, czy mam poważną wadę wzroku, gdyż nie mogę
      odnaleźć w nowych wydaniach, artykułu pt.:"FAIR PLAY".
      Pozdrawiam k_t_l, oraz mirkomz.
    • 2kola Re: Numer 1/2004 13.01.04, 08:57
      Witam zadowolonych z SM i nie. Ja tylko prosze o złoty środek - coś dla tych
      lubiących oglądac "tłoki od wsk" oraz o nowości, bo od przemiany szala przechyla
      się w stronę nowości. Nie mam nic przeciwko nowinkom ale bardziej interesują
      mnie przeróbki motocykli czy na przykład artykuły o sowietach (dobrze że
      znalazły się w SM chociaż dwa takie artykuły). Pozdrowienia dla jeżdżących na
      japoniach jak i demoludach i miejmy nadzieje, że będzie lepiej...
      • 2kola Re: Numer 1/2004 13.01.04, 09:06
        Poprawka do mojego wpisu - jest jescze artykuł o BMW :)
    • hiszpan25 Re: Numer 1/2004 13.01.04, 14:42
      kupiłem przeczytałem i nie widzę az takiego powodu do krytyki... nie ma
      artykułów o przerabianiu Junaka czy WSK? no i co z tego? były juz kiedyś i ile
      razy można to maglować? są inne weterany i jest miejsce na nowe motocykle co
      mnie osobiście cieszy...
      ja nastepny numer kupie napewno... a co wiecej zaprenumerowałem już od marca na
      cały rok...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka