Gość: WOŁEK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.04, 14:41 reaktywacja, co sadzicie na temat tego "nowego" dziennika? pzdr! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gACEK Re: Czy ktoś czytał Życie z kropką? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.04, 14:43 adres sieciowy? Odpowiedz Link Zgłoś
kixx Re: Czy ktoś czytał Życie z kropką? 15.01.04, 14:46 Próbowałem,ale to ma być dziennik dla elity tego narodu. Padłem. Wolę Rzepę Odpowiedz Link Zgłoś
cza-ha Re: Czy ktoś czytał Życie z kropką? 15.01.04, 16:02 Co to znaczy "czytał"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ainela Re: Czy ktoś czytał Życie z kropką? IP: *.aster.pl / *.acn.pl 15.01.04, 18:24 ja sadze ze to dowod na to ze jest zycie po zycui. doslownie i w przenosni. to daje razem dwa dowody. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Abi Re: Czy ktoś czytał Życie z kropką? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.01.04, 21:02 Nie! A po co? Odpowiedz Link Zgłoś
indris Czytałem Życie z kropką 16.01.04, 16:56 Przez wrodzoną ciekawość. Pasuje do naczelnego a w szczególności do 2 jego wyczynów: solidarnościowej wizyty u Pinocheta i artykułu zachwalającego Balcerowicza na prezesa NBP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaa_ga Łapy precz od Balcerowicza !!! IP: *.aster.pl / *.acn.pl 16.01.04, 17:03 Bo poobcinam:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaa_ga Re: Łapy precz od Balcerowicza... IP: *.aster.pl / *.acn.pl 16.01.04, 17:11 Nawet o tym nie marz! PS. Kiedyś Twoje rodzone dzieci i wnuki będą Mu pomniki stawiały! Odpowiedz Link Zgłoś
cza-ha Re: Łapy precz od Balcerowicza... 16.01.04, 17:15 Dzieci i wnuki to wstrętny heteroseksualny przeżytek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaa_ga Re: Łapy precz od Balcerowicza... IP: *.aster.pl / *.acn.pl 16.01.04, 17:20 Jak zwał, tak zwał, ale łapy i bejsbole precz od Balcerowicza! Odpowiedz Link Zgłoś
cza-ha Re: Łapy precz od Balcerowicza... 16.01.04, 17:26 Precz od niego - dajcie je mnie! Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: Łapy precz od Balcerowicza... 16.01.04, 17:38 Gość portalu: jaa_ga napisał(a): > PS. Kiedyś Twoje rodzone dzieci i wnuki > będą Mu pomniki stawiały! Ja to z chęcią już postawiłabym jakiś pomnik w formie nagrobka wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaa_ga Re: Łapy precz od Balcerowicza... IP: *.aster.pl / *.acn.pl 16.01.04, 17:45 Możesz Mu igły w zaciszu domowym wbijać i zaklęcia odczyniać przeróżne - Que sera, sera...nie my pomniki Mu będziemy stawiać za życia, ale następne pokolenia, gdy opadną emocje i ukaże się cała prawda o fenomenie 1989 roku! Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: Łapy precz od Balcerowicza... 16.01.04, 18:39 te pokolenia o ile bedą miec siłę ;p Odpowiedz Link Zgłoś
indris Pomnik Balcerowicza... 16.01.04, 17:57 Najlepszą jego (pomnika) forma jest zdjęcie na porcelanie umieszczone na dnie sedesu. Gdyby jakaś firma podjęła się takiej instalacji to szybko zrobiłaby fortunę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaa_ga Łapy precz od Balcerowicza !!! IP: *.aster.pl / *.acn.pl 16.01.04, 17:59 Patrz mi na usta!:( Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w w jednym zgadzam sie z Lepiórem... 16.01.04, 18:41 "Balcerowicz musi odejsć";P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytałem Re: Czy ktoś czytał Życie z kropką? IP: 217.153.116.* 16.01.04, 17:26 czytałem! polecam, choć nie każdemu może odpowiadać zdecydowany profil społeczno-polityczny Życia, jakże różny od GW. Publicystyka - rozkręcają się powoli, ale nazwiska autorów są obiecujące, w sieci mało : www.zycie.com.pl początek skromny, ale poczekajmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaa_ga Re: Czy ktoś czytał Życie z kropką? IP: *.aster.pl / *.acn.pl 16.01.04, 17:29 Boszszee, Młynarski, Hall, Semka, Łętowski, Zaorski........n i e !!! I ten Wołek.....n i e !!! Odpowiedz Link Zgłoś
cza-ha Re: Czy ktoś czytał Życie z kropką? 16.01.04, 17:32 Sami heteroseksualiści! N i e !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaa_ga Re: Czy ktoś czytał Życie z kropką? IP: *.aster.pl / *.acn.pl 16.01.04, 17:36 Nie sami... więc tym bardziej : n i e !!! Odpowiedz Link Zgłoś
cza-ha Re: Czy ktoś czytał Życie z kropką? 16.01.04, 17:37 Homoseksuliści tamtejsi to kryptoheteroseksualści. Ochyda! Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: Czy ktoś czytał Życie z kropką? 16.01.04, 17:44 Drugi dzień, dla mnie to taka "raczkująca młoda RZepa" Musi się duuuuuuuuuuuużo jeszcze nauczyc, zanim stanie na nogach. Albo i nie:) Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Abi Jagusiu! Czy to Ty? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.01.04, 20:37 Bo coś mi się literki nie zgadzają! Ale jeżeli chodzi o Balcerowicza to jestem z Tobą, niezależnoie od literek! Łapy precz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaa_ga Re: Jagusiu! Czy to Ty? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.01.04, 20:43 To ja, Abi, to ja:) PS. Gotowam życie za Balcerowicza oddać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Abi Re: To zrób to, najlepiej z nim. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.01.04, 22:39 Wawerko! Zazdrość? Jagusia jest moją miłością z odzysku ( rozpoczęliśmy od strasznej kłótni!) i nie pozwolę niczego złego o niej powiedzieć! Moich dam bronię jak niepodległości! Generał by powiedział - jak socjalizmu! Ale w tej akurat sprawie nie byliśmy uparci do końca. Bo i po co? Ale Jagusi nie ruszaj! Bo.... No wiesz sama. Lepiej do tego nie wracajmy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaa_ga Re: Bo nie żył.... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.01.04, 23:16 "...bo nie żył, po kim piękna pamięć nie została" PS. Nawet umierać - byle w dobrym towarzystwie:)) PS2. Z dedykacją dla wawerki :) A b i....that's live:) Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: To zrób to, najlepiej z nim. 16.01.04, 23:28 Mój Drogi, ja nie mam zamiaru burzyć tak udanego związku, nie pochlebiaj sobie, uczucie zazdrosci jest mi jak najbardziej obce, natomiast opinia na temat Balcerowicza jest taka bez względu na to kto za nim szaleje. Chyba mam prawo do własnego zdania, nieprawdaż. Pozdrawiam Jagusie i Ciebie:))) Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
cza-ha Re: To zrób to, najlepiej z nim. 16.01.04, 23:32 Ochydni heteroseksualiści! Won z mojego forum! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaa_ga Re: To zrób to, najlepiej z nim. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.01.04, 23:34 Jak znam życie i nasze forumowe polemiki, jeszcze nieraz się zetniemy, wawerko:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Abi Re: To zrób to, najlepiej z nim. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.01.04, 23:34 No dobrze już dobrze, zazdrosna jak jak kazda baba. A może wrócimy w domopwe pielesze? Tam tak cicho o zmierzchu.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaa_ga :)))) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.01.04, 23:36 Aaale się porobiło:))))) PS. Dobrej nocy, wawerki:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaa_ga Re: :)))) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.01.04, 23:39 Upioforum - wyżej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaa_ga Re: :)))) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.01.04, 23:51 220/180....> wylew krwi do mózgu. PS. Mózgu??.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Abi Jagusiu! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.01.04, 23:55 Strasznie się rozszalałaś! Czy mogę Ci pomóc?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaa_ga Re: Jagusiu! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.01.04, 00:01 :)) Bo wiem, że jesteś w pobliżu, A b i... poza tym mam pazury niestępione, bo życie mnie nie głaszcze. Ale na dziś wystarczy. Dobranoc:) PS. Nie znikaj:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Abi Re: Jagusiu! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.01.04, 00:22 Dobranoc! Jestem!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaa_ga Re: Dobranoć:))) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.01.04, 00:32 Dobranoc obojgu:))) PS. Fajnie, że jesteście... Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: Dobranoć:))) 17.01.04, 00:37 "ona by chciała do trójkąta, ona by chciała jeszcze raz, po garderobie... :) Wawerak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaa_ga Re: Dobranoć:))) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.01.04, 00:40 Mówi się w Wawrze, że Wawerak:)) Dla mnie znaczenia to ż a d n e g o w internecie n i e m a! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaa_ga Re: Dobranoć:))) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.01.04, 00:49 chi chi..."W_v_w napisał"...sprawdź wchodząc w swój post:)) Poważnie: d o b r a n o c! Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: Dobranoć:))) 17.01.04, 00:52 to jest kamuflaż:))) takie były oczekiwania, wiele radosci miałam z tego powodu.:) :) Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaa_ga Re: Dobranoć:))) IP: *.aster.pl / *.acn.pl 17.01.04, 00:58 Teraz, to sobie dodawaj ideologię, jaką chcesz:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaa_ga Re: Dobranoć:))) IP: *.aster.pl / *.acn.pl 17.01.04, 01:06 Nie spodziewaj sie po mnie jakichkolwiek uczuć! PS. Wirtualnych:)) Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: Dobranoć:))) 17.01.04, 01:11 A to ciekawe, co powie Abi:) Zmykam:) Dzieki Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Abi Re: Dobranoć:))) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.01.04, 15:30 Nie jestem zaskoczony. Ale jak się cza-ha ucieszy! Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: Dobranoć:))) 17.01.04, 16:02 Abi to Twoja przyjaciółka Jaaga nie dała sie przekonać, więc odpuściłam:) Tak w ogóle to nie ważna płec, wazne uczucia.:))) :) Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaa_ga Re: To zrób to, najlepiej z nim. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.01.04, 23:40 Wracam z ciekawej wycieczki krajoznawczej:)) Okolice piękne, atmosfera idylliczna i w rzeczy samej - tak tam cicho o zmierzchu... Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaa_ga Re: Jagusiu! Czy to Ty? IP: *.aster.pl / *.acn.pl 17.01.04, 16:05 Abi - zobacz, co się zrobiło z wątkiem o "Życiu"...:) PS. Poczytaliśmy zdrowo:))) Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w To jest najlepszy dowód na to, Życie straciło wąte 17.01.04, 16:08 Życie straciło wątek:) :) Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaa_ga Re: To jest najlepszy dowód na to, Życie straciło IP: *.aster.pl / *.acn.pl 17.01.04, 16:21 Rzecz nie w wątku takim, czy innym, a w sensie. Odpowiedz Link Zgłoś
cza-ha Re: To jest najlepszy dowód na to, Życie straciło 17.01.04, 16:24 Faktycznie, gdyby nie ja ten wątek nie miałby sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: To jest najlepszy dowód na to, Życie straciło 17.01.04, 16:36 Ujmujac rzecz filozoficznie watek stracił sens, Życie straciło sens wątek stracił Zycie :) Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iaa_ga Re: To jest najlepszy dowód na to, Życie straciło IP: *.aster.pl / *.acn.pl 17.01.04, 16:43 To SENS stracił wątek Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: To jest najlepszy dowód na to, Życie straciło 17.01.04, 16:45 Być może masz racje, aczkolwiek są dwie "szkoły filozoficzne" Falenicka i Otwocka:) :) Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaa_ga Re: To jest najlepszy dowód na to, Życie straciło IP: *.aster.pl / *.acn.pl 17.01.04, 16:51 I wawer(s)ka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w_v_w NIe zaczepiaj, Twój przyjaciel Abi, prosił mnie, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.04, 17:05 mniejsza o co prosił, ale nie podpieraj się Wawrem, ponieważ jak mniemam ten temat nie jest Ci bliski:) pozdrawiam Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malina Re: Czy ktoś czytał Życie z kropką? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.01.04, 18:15 Czytałam i.... będę kupować. O niebo lepsze Życie od Faktu, Superexpresu i Życia Warszawy. Pozdrawiam p. Wołka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Czy ktoś czytał Życie z kropką? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.04, 20:00 Gość portalu: Malina napisał(a): > Czytałam i.... będę kupować. O niebo lepsze Życie od Faktu, Superexpresu i > Życia Warszawy. > Pozdrawiam p. Wołka. Malina ma dobry smak. Popieram Jej zdanie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Abi Re: Czy ktoś czytał Życie z kropką? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.01.04, 01:20 Gość portalu: Malina napisał(a): > > > Czytałam i.... będę kupować. O niebo lepsze Życie od Faktu, Superexpresu i > > > Życia Warszawy. > > Pozdrawiam p. Wołka. > > Malina ma dobry smak. > Popieram Jej zdanie! Malina jest na pewno blondynką! Przepraszam blondynki! Ty głupi kibicu! Tu nie chodzi o smak! Na smak to to pędź do MCDonalda. W gazecie chodzi o prawdę. A tej u Wołka nie znajdziesz! Tak jak do tej pory. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Czy ktoś czytał Życie z kropką? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.04, 01:31 Gość portalu: Abi napisał(a): > Gość portalu: Malina napisał(a): > > > > > Czytałam i.... będę kupować. O niebo lepsze Życie od Faktu, Superexpr > esu i > > > > > Życia Warszawy. > > > Pozdrawiam p. Wołka. > > > > Malina ma dobry smak. > > Popieram Jej zdanie! > > Malina jest na pewno blondynką! Przepraszam blondynki! > Ty głupi kibicu! Tu nie chodzi o smak! Na smak to to pędź do MCDonalda. W > gazecie chodzi o prawdę. A tej u Wołka nie znajdziesz! Tak jak do tej pory. abi. Łatwo dzielisz głupotą - dziel własną Smak McDonaldsa to masz w Fakcie i Superexpresie. A swojej prawdy szukaj u Urbana albo w Trybunie... I naucz się czytać ze zrozumieniem. Współczuję. Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w do Abiego... 19.01.04, 07:12 Widzisz, Abi, "kibic" wie wszystko, albo nawet i więcej, prorok, czy co gorsze? Ja tylko zastanawiam sie,co on "robi" na Forum tej żydokomunistycznomasońskiej Gazety? V kolumna chyba. :) Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wołek Zbożowy Re: Tragedia nie gazeta. no txt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.04, 07:10 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaa_ga Świat wg Wołka IP: *.aster.pl / *.acn.pl 19.01.04, 12:37 Jaki był - taki jest: przeegzaltowany, pryncypialny i "nieomylny" PS. Na szczęście - tylko zyczeniowy PS2."Nasz dziennik" ma konkurencję:) Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: Świat wg Wołka 19.01.04, 13:01 kasy podobno ma na 18 miesięcy, :) Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gACEK Życie Wołka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.04, 13:09 doczekało się dzięki Wam bezpłatnej reklamy w sieci. Ile za to dostajecie? Czy na pewno jest o czym pisać? Przecież to tylko Życie Wołka... :) ps. Znowu tam niektórych poniosło... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gACEK ps. Życie Wołka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.04, 13:16 Zajrzałem na www.zycie.com.pl/ Rzeczywiście, poważne wydawnictwo... Odnoszę wrazenie, że więcej treści jest w tym forumowym wątku, niż na "wołkowej" stronie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaa_ga Re: ps. Życie Wołka IP: *.aster.pl / *.acn.pl 19.01.04, 13:23 Gdzie jest ulica Topiel? PS. To adres Życia....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gACEK Topiel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.04, 13:36 Jadąc Mostem Świętokrzyskim w stronę Centrum od Pragi, trzecia w prawo. Chcesz tam pojechać, pomóc Wołkowi poukładać Życie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaa_ga Re: Topiel IP: *.aster.pl / *.acn.pl 19.01.04, 13:40 Nieee:) Chciałam delikatnie do adresu nawiązać w kontekście mojej opinii n/t PA. Ale Wawerka wywaliła kawę na ławę:) Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w jaa_ga to wszystko przez to zdziecinnienie...)) 19.01.04, 13:58 ale o to CI jak mniemam szło:) czasami udaje mi sie coś tak "merytorycznie" :) Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaa_ga Re: jaa_ga to wszystko przez to zdziecinnienie... IP: *.aster.pl / *.acn.pl 19.01.04, 14:01 O to, o to... PS. Ale w zawoalowanej formie... :) Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: jaa_ga to wszystko przez to zdziecinnienie... 19.01.04, 14:19 a Ty mała hipokrytko /zart/ to tak na wszelki wypadek:) :) Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gACEK Wawerka jest IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.04, 14:25 czujna i bardzo szybka. Szczególnie, gdy ma okazję przykopać. Znamy się (tylko z pisania...), ale muszę przyznać, że języczek ma cięty. No i oczywiście znowu zapędziła się do CITY. Znaczy to, ze w Wawrze nie ma aktualnie kogo kopnąć. Pozdrowionka Dziewczynki :) Odpowiedz Link Zgłoś