Dodaj do ulubionych

Najbardziej wyrazisty fotrumowicz - lider opinii!

16.01.04, 17:18
Bardzo prosze was o swoje typy.

Pisze prace o m.in. forach miejskich portalu gazeta.pl i to badanie dotyczy
wlasnie tych internautow, ktorzy wzbudzaja najwiecj emocji, sa inteligentni,
wyrazisci, potrafia merytorycznie bronic swoich racji - krotko mowiac nie
daja sobie w kasze dmuchac.

Wasze wpsiy bede zbieral do konca lutego.

Efektem koncowym bedzie "forumowiczow portret wlasny", ktory byc moze ukaze
sie drukiem. Na razie bedzie to przyczynek do mojego doktoratu.

Sonduje 6 miast: Warszawe, Krakow, Szczecin, Poznan, Wroclaw i Trojmiasto.

Z gory dziekuje. Swoje typy prosze przedstawiac w tym watku. I jeszcze jedna
prosba: z uzasadnieniem.

Z najciekawszymi, Waszym zdaniem, internautami postaram sie skontaktowac,
oczywiscie jesli wyraza taka wole.....:)
Obserwuj wątek
    • zniszczona_krystyna Re: Najbardziej wyrazisty fotrumowicz - lider opi 16.01.04, 17:20
      A któren to FOTRUMOWICZ?
      • cza-ha Re: Najbardziej wyrazisty fotrumowicz - lider opi 16.01.04, 17:34
        Ja. Potem długo, długo nic i potem ja.
        • w_v_w Re: Najbardziej wyrazisty fotrumowicz - lider opi 16.01.04, 17:47
          "cz_ha" to ze względu na skromność...
          :)
          Wawerka
        • Gość: lu Re: Najbardziej wyrazisty fotrumowicz - lider opi IP: *.adsl.proxad.net 22.01.04, 10:59
          W Wa-wie moim zdaniem zdecydowanie Sloggi - nie da sie go nie zauwazyc,
          swietnie pisze, ma jasno okreslone opine na warszawskie (i nie tylko) tematy.
          Pierwszy jakiego w zaczelam wyroznaiac z grona wszystkich dyskutantow. Czesto
          budzi sprzeczne opinie wsrod foromowiczow.
          • y2k Re: Najbardziej wyrazisty fotrumowicz - lider opi 29.01.04, 15:43
            w 100% popieram. Sloggi i dlugo nic. Sam czasem dziwie sie co ten gosc pisze,
            ale nie mozna powiedziec, ze nie ma swojego wypracowanego stylu wypowiedzi,
            kultury osobistej. doskonale porusza sie w tematyce targowkowo-brudnowskiej.
    • Gość: tere Re: Najbardziej wyrazisty fotrumowicz - lider opi IP: *.MAN.atcom.net.pl 17.01.04, 15:29
      oszolom z radia maryja:)))))))
    • aleksander_podlewski up /nt 19.01.04, 13:46
      • j_karolak Re: and down/nt 19.01.04, 14:27

• Gość: gACEK Re: and out/nt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.04, 14:51
          • Gość: pet Re: and in/nt game over! IP: *.int.warszawa.sint.pl 19.01.04, 15:03
          • Gość: gACEK Wawerka? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.04, 15:03
            gdzie jesteś?
            ;(
    • misio_misio moglibyście być bardziej życzliwi 19.01.04, 15:16
      poszukaj Roberta. To strasznie zapalony cyklista..., a raczej skrajny
      przeciwnik wszystkiego co jeździ i nie jest rowerem... Spróbuj np.:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=292&w=9794132&a=9837792
    • misio_misio Re: Najbardziej wyrazisty fotrumowicz - Wawerka 19.01.04, 15:26
      Zdecydowanie. Bez niej forum Wawra nie funkcjonuje. Nikt tak dobrze nie
      zagrzewa do boju. A jakie pazurki...
      Poczytaj watki na forum Wawra
      pozdrawiam
      ;)
      • w_v_w Re: Najbardziej wyrazisty fotrumowicz - Wawerka 19.01.04, 15:29
        Jakie tam moje pazurki,
        z Misiem mam konkurowac,
        jade do Wawwr zabierzesz sie
        ze mną, zapraszam
        Wawerka
        • misio_misio Re: Wawerka 19.01.04, 15:32
          Chętnie, zwolnij na rogu Marsa i Płowieckiej. Wsiądę...
          • j_karolak Re: Wawerka 19.01.04, 15:38
            Wiecie, że jesteście żałośni?
            • misio_misio Re: Wawerka 19.01.04, 16:57
              Nie mów?!
              :)))
            • misio_misio żałośni? 19.01.04, 17:03
              Twoja opinia jest tak dla mnie istotna, że - doprawdy - nie wiem, jak sobie z
              tym poradzę. Świadomości przygany w Twojej pełnej wyrazu wypowiedzi dołuje
              niesamowicie. Już czuję, jak popadam w rozpacz. A myśl o cyklu inwektyw,
              rodzącym się właśnie w Twojej głowie, na pewno doprowadzi mnie do ...
              :)))))
              Trzymaj się nieżałośnie
          • w_v_w Re: Wawerka 19.01.04, 15:59
            Nie moge w tym miejscu, bedę jechał "wiaduktem"
            nad Marsa i Płowiecką, może na Rondzie w Radości
            Wawerka
            • misio_misio Już jestem ... 19.01.04, 17:05
              ... w domu, choć jeden z "miastowych" strasznie mnie zachęca do ponownej
              wycieczki do CITY.
              :)))
    • aleksander_podlewski up /nt 20.01.04, 16:20
      • Gość: turtle Re: up /nt IP: *.com.pl 20.01.04, 16:50
        jak widać z roku na rok forum to zawiera coraz mniej merytoryczniej treści, a
        coraz więcej bezsensownego pieprzenia o dupie maryni. reakcja na twój post
        potwierdza tę opinię. absolutny brak merytorycznych odpowiedzi, typowie
        pieprzenie grupki kolesi, którzy muszą się prawie zawsze wypowiedzieć.

a mój typ na wyrazistego forumowicza to Sloggi
        • cza-ha Re: up /nt 20.01.04, 16:56
          Zgadzam się w 100%. Sloggi i ja. To znaczy my.
        • Gość: turtle1 Re: hohoho IP: *.ipt.aol.com 20.01.04, 22:41
          " ...reakcja na twój post
          potwierdza tę opinię. absolutny brak merytorycznych odpowiedzi, typowie
          pieprzenie grupki kolesi, którzy muszą się prawie zawsze wypowiedzieć"

dziekujemy ze i ty oddales glos na wyrazistego forumowicza
          • kunce oraz pan Laga n/t 20.01.04, 23:52
    • Gość: jim Re: Najbardziej wyrazisty fotrumowicz - lider opi IP: *.il.waw.pl / *.il.waw.pl 21.01.04, 07:11
      A j_karolak to co? Pies?
      • Gość: JOLA karolak, kto jest? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.04, 07:17
        • Gość: aniela Re: karolak, kto jest? IP: *.aster.pl / *.acn.pl 21.01.04, 08:31
          aha w internecie nikt nie wie ze jestem psem- mowil s.p. Gitman. ale o
          Karolaku nic takiego nie slyszalam.
          • Gość: jim Re: karolak, kto jest? IP: *.il.waw.pl / *.il.waw.pl 21.01.04, 08:42
            Może sam Karolak się odszczeknie?
            • Gość: aniela Re: karolak, kto jest? IP: *.aster.pl / *.acn.pl 21.01.04, 08:45
              yyy nie moze.. zszedl na psy
              • Gość: 07(JaneK Błąd) Re: KAROLAK ? NA GŁUPKA NIE WYGLADA IP: *.petrus.com.pl / 80.51.200.* 08.02.04, 22:05
                Karolak jest tak wyrazisty, że aż niewyraźny. Stawiam mimo wszystko na
                Karolaka, chociaż mam znowu wątpliwości. Niech będzie jednak Karolak. A może
                nie. Na kogo by tu postawić... Na Karolaka!
    • Gość: Ogłuszony Wiarą Re: Najbardziej wyrazisty fotrumowicz - lider opi IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.01.04, 09:56
      JA - TAKIE SĄ FAKTY!
    • Gość: Placek Re: Najbardziej wyrazisty fotrumowicz - lider opi IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.01.04, 09:57
      Najbardziej wyrazisty to on nie jest, ale za to najbardziej pojebany - jacuś z
      Okęcia!!!
      • Gość: komagane Re: Najbardziej wyrazisty fotrumowicz - lider opi IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.01.04, 00:20
        Co to znaczy "najbardziej wyrazisty"?
        Czy ten, kto ma najbarwniejszy język?
        Czy najbardziej interesująsą "szajbę"?
        Czy najwięcej czasu na stukanie w klawiature, bo szef w pracy wyrozumiały?
        Czy ten, który wie, czego chce, i jest w tym konsekwentny?

Moje typy: jacek (zdecydowanie! Dobrze wie, czego chce, i broni tego nie licząc
        się z obszczekiwaniem kundelków i duzych kundli)
        - chaladia bolandi (nie zgadzam się z nim w 70%, czasami bym go chętnie
        trzepnęła; ale wie, co pisze, i potrafi sie bronić)
        rumba_negro (raz ją kocham, innym razem nienawidzę; muzyki sluchamy tej samej i
        podobnie na nia reagujemy, ale są sprawy, co do których całkowicie nie ma racji)
        • Gość: Dyzio Spora część gości tego forum tylko czyta ... IP: *.starnettelecom.pl 22.01.04, 11:06
          ponieważ w ciagu ostatnich miesięcy znikali sukcesywnie ci co mieli coś do
          powiedzenia i próbowali bronić swoich racji a dominowac zaczęli ci, którzy
          osądy i opinie dzielą li i jedynie na własne i błędne a poza tym są dogłębnie
          przekonani, że internet zapewnia im pełną anonimowość tudzież bezkarność. W tej
          sytuacji niemało ludków (w tym i niżej podpisany) wchodzi na to forum z
          przyzwyczajenia ale wpisuje sie tylko wtedy jak cos go naprawdę "podniesie".
          Howgh!!!
          • aleksander_podlewski up/nt 27.01.04, 15:28
          • aleksander_podlewski ???? 28.01.04, 16:53
            A dlaczego Twoim zdaniem najbardziej wartosciowi ludzi znikaja ? Czy jakies
            glebsze przyczyny ?
            • Gość: lalek Re: ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.04, 17:18
              Odchrzan sie.
    • Gość: kiwi Re: Najbardziej wyrazisty fotrumowicz - lider opi IP: *.chello.pl 29.01.04, 08:37
      Kiedyś grasowała tu niejaka eela, przez niektórych nielubiana, ale ceniona
      przez wiekszość. Mądre wypowiedzi, chetnie niosąca pomoc, szczególnie w
      kwestiach mokotowskich. Uprzykrzono jej życie tak, ze się wyniosła. Chociaż
      moze jest nadal, pod innym nickiem i nie tak otwarta. Przykro było patrzeć na
      tę nagonkę, jaką jej zafundowano.
      Na forum prasko-wawerskim grasuje niejaka wawerka, która jest bohaterem
      negatywnym tego forum. Obrzuca błotem kogo popadnie, typowe zagrywki "zza
      winkla". Usiłuje wzbudzać sensacje kolajnymi plotami i pomówieniami - listę
      osób, których uznała za swoich przeciwników dosć łatwo zdefiniować. Dla
      wzmocnienia swojej pozycji posługuje się kilkoma nickami co bardzo łatwo
      zauważyć a nawet sprawdzić.
      Co do sloggiego, uważam że jest jedna z najbardziej widocnych postaci. Nie robi
      wrazenia kogoś, kto usiłuje tu załatwić własne porachunki czy rozładować własne
      frusyracje (nie da sie tego powiedzieć np. o wawerce). Nie zawsze mi się podoba
      to, co on pisze ale doceniam jego znaczenie i zdrowy rozsądek.
      • Gość: gACEK Re: Najbardziej wyrazisty fotrumowicz - lider opi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.04, 09:23
        Pytanie było precyzyjne "wyrazisty", nie miły, sympatyczny, pomocny itd.
        Dlatego jeszcze raz wskazuję Wawerkę, która w swej politycznie zaangażowanej
        agresji skierowanej na przeciwników PiSuarów jest wyrazista do bólu.
        Pozdrawiam
        • Gość: kiwi Re: Najbardziej wyrazisty fotrumowicz - lider opi IP: *.chello.pl 29.01.04, 10:32
          No tak, jeśli przyjąć to w ten sposób... Ale czy "wyrazisty" jest ktoś opętany
          nienawiścią, ktoś kto nie waha się przed pomówieniami, urojonymi plotami i
          innymi "wspomagaczami" jego własnych poglądów?
          Co do "miłych, sympatycznych, pomocnych" to chyba niewiele osób określiłoby tak
          sloggiego...
          • Gość: lu Re: Najbardziej wyrazisty fotrumowicz - lider opi IP: *.aster.pl / *.acn.pl 01.02.04, 12:46
            W obronie Sloggiego: to jest b.mily facet i naprawde uczynny. Swietnie zna Wawe.
        • Gość: turtle Re: Najbardziej wyrazisty fotrumowicz - lider opi IP: *.com.pl 29.01.04, 10:44
          to może wybierzmy jadnego z tych kretynów którzy najbardziej wyraziście pieprzą
          głupoty i rzucaja mięsem? oni też są wyraziści, tylko że swoja agresją i
          brakiem mózgu.
    • Gość: jacek Najbardziej wyraziste opinie, suchorzewski - tanio IP: *.u.mcnet.pl 29.01.04, 14:02
      juz od stu tysiecy PLN

mniej wyraziste - od 20 tys PLN

czlonkowie zespolu pomoga sformulowac opinie jeszcze taniej - ale moga sie
      wyprzec wypracowanej opinii i glosic publicznie opinie przeciwstawne (dlatego
      sa tansi)

• dresiarz007 Re: Najbardziej wyrazisty fotrumowicz - lider opi 29.01.04, 14:05
      jestem tu od dzis,jestem wyrazisty,do kiedy trwa ten konkurs?
      Ijakie bedą nagrody,bo o tym to koles nie napisaleś
      • warzaw_bike_killerz Re: Najbardziej wyrazisty fotrumowicz - lider opi 29.01.04, 14:49
        A nielepiej poczekac az oglosza zwyciezce i delikatnie mu wyperswadowac
        wyrazistosc i lideryzm zabierajac ja przy okazji?
        Tyle zabawy, a i nie trzeba sie wysilac zeby żiri zaglosowalo.
        Jakby co dziele sie 70-30 - zawsze tak mam, bo z moich 70 jeszcze 30 odchodzi
        dla Bulby Pyskatej.
        • dresiarz007 Re: Najbardziej wyrazisty fotrumowicz - lider opi 29.01.04, 15:18
          dla Bulby ???nie no walisz mnie w przygłupa ?Ja też jestem od Bulby,patrzaj
          gora z gora ,a Człowiek z Człowiekiem .Zgaduje;Bekser??:)
          • warzaw_bike_killerz Re: Najbardziej wyrazisty fotrumowicz - lider opi 29.01.04, 15:25
            dresiarz007 napisał:

> dla Bulby ???nie no walisz mnie w przygłupa ?Ja też jestem od Bulby,patrzaj
            > gora z gora ,a Człowiek z Człowiekiem .Zgaduje;Bekser??:)

No masz Ci. Bekser tez rowniacha. Ja jestem Gardziocha (pewnie slyszales o
            majstersztyku otwierania drzwi anty-wlamek? ;) jakby rolety, zamki srejfy albo
            co, to zaczaj Bulbe o mnie.
            • dresiarz007 Re: Najbardziej wyrazisty fotrumowicz - lider opi 29.01.04, 15:48
              no i git.Ja jestem od bryczek,pokaż tylko co chcesz,a bryka bendzie
              czekać.jestem taki jedyny ,Bulba bendzie czaiła o kogo chodzi.jade teraz do
              kumplów,jakby cos pisz na meila.
    • Gość: Bulba Re: Najbardziej wyrazisty fotrumowicz - lider opi IP: *.acn.waw.pl 31.01.04, 19:04
      Marna sprawa omc. doktor. Nawet mnie się nie chce typować. Przeżera mnie
      miłość własna. Dzięki za słowa uznania.
    • aleksander_podlewski up/nt 08.02.04, 21:50
      • roody102 Re: up/nt 10.02.04, 05:32
        Sloggi, oczywiście. Jak pokazuje jego prywatne forum, nie tylko lider opinii,
        ale i gwiazda socjometryczna.

A swoją drogą, to był na tym forum taki wątek, nie wiem przez kogo zaczęty,
        gdzie użytkownicy w kilku słowach charakteryzować mieli innych. To nie mogło
        być dawno - pół roku może. Mógłby sie przydać w tym kontekście, ale nie
        podejmuję się go odnaleźć.

"Dostęp do Internetu powinien być prawnie reglamentowany, najlepiej wydawany
        po okazaniu świadectwa lekarskiego i za zgodą rodziców."
        Jerzy Pilch
        • roody102 Re: up/nt 10.02.04, 05:34
          Na forum Żoliborza jeszcze jota40 - gdybym się z nią w dyskusję o Placu
          Wilsona nie wdał, to bym to całe forum Gazety opuścił jakiś czas temu, jego
          poziomem zmęczony.
      • j_karolak Re: up/nt 10.02.04, 08:38
        Drogi Aleksadrze, nikt Ci nie będzie (albo niewielu) pisał na temat na tym
        wątku, bo jest on pozbawiony grama subtelności. Ponadto jest sztuczny i służyć
        ma podejrzanym celom.
    • olecky Re: Najbardziej wyrazisty fotrumowicz - lider opi 10.02.04, 21:49
      po kilku ostatnich dniach zdecydowanie obstawiam Roberta. Wystarczy, ze
      zrelacjonuje jakis szczegol ze swojego zycia - napisze, dajmy na to, ze widzial
      samochod przejezdzajacy skrzyzowanie na czerwonym swietle (co w Warszawie nie
      jest niczym specjalnie niezwyklym, dzisiaj wracajac do domu widzialem trzy takie
      przypadki) - a 50 postow zazartej dyskusji pojawia sie w mig ;-)
      • Gość: kixx Re: Najbardziej wyrazisty fotrumowicz - lider opi IP: *.acn.waw.pl 10.02.04, 22:18
        Mylisz pojęcia .
        W wątku >najbardzej szurnięty forumowicz<Robert wygrywa przez aklamację
        ale wyrazisty?
        nie sądzę
        • Gość: ja tylko sprzatam Re: Najbardziej wyrazisty fotrumowicz - lider opi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.04, 22:24
          Wyrazisty w "szurnieciu"
        • olecky Re: Najbardziej wyrazisty fotrumowicz - lider opi 10.02.04, 22:30
          wybacz, ale szurnietych to sie ignoruje, wrzuca do killfile, etc. A Robertowi
          rzesze dyskutantow odpowiadaja. Malo tego - niektorzy wielbiciele posuwaja sie
          do tego, ze - jak widac - tropia wystapienia Roberta w postach innych
          forumowiczow, traktujac tego typu wzmianki jako pretekst do dyskusji na temat
          jego pogladow ;-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka